ПРОФИЛ

Рейтинг
3705
точки при гласуване
3

gogule

създаден на 2017-06-30 11:04:20
Всички ваши коментари (26)
Дата Коментар
Страници
2017-10-11 14:09:27Няма по големи лицемери от комунистите и другрката Нинова !Ами нали нейната пария ни вкара в НАТО и сега реве ,като убодено мече !!Онзи ден техния съпартиец изяви желание за референдум за излизане или оставане в ЕС и НАТО !!!Е не ли комунистическо лицемерие това ! ЗАщо тогава не направихте референдум бе Нинова?! Ами сега само се пънете и ревете !!

Kъм статия Нинова вика Борисов в НС заради НАТО в Черно море

2017-10-07 23:56:47 Aбе пич на вас от ДБГ не ви стана ясно че всеки ден да има избори вие сте аут ,разбираш ли АУТ !Това е !Хората не са глупаци -Борисов може да не е цвете за мирисане но вие какво предлагате -връщане на БКП/БСП на власт !Ами че от както сте се пръкнали вие само рушите нищо хубаво от вас !Сега на последните избори се видя какво сте и къде сте !На две магарета сламата не можахте да съберете и разделите ,а държава искате да командвате !Пък и СДС не било това което се представяше и с което излъга милиони хора !Само като си помисля Евгени Дайнов каъв десен може да бъде и в какво СДС е участвал ми настръхва косата !Те затова ревът срещу Антон Тодоров -защото започна да им изкарва кирливите ризи !

Kъм статия Предсрочни избори ще има, категорични са от ДБГ

2017-09-27 16:47:32Хахаха , гологлавия ще се усети за още много работи ! Но това ще стане още по болезнено ,като влезе в политиката ! Има време ,дето казваха старите хора ,че не всичко което хвърчи се яде !Разочарованието ще бъде тотално ,когато на тези които залага ,т.е. сега дето ще бъдат кадърните ,честните го предадат !Тогава ще разбере ,че опростачването на нацията е тотално !За което и той има голяма вина !Има време ,Славунеца тепърва ще разбере ,,що е това чалга и има ли почва у нас!!Интересното тепърва предстои !

Kъм статия Слави vs. Радев: Преди 9 години ми гостува смел, достоен летец, не като президента днес

2017-09-21 16:10:42Плоско Томова ,много плоско !Сега ще чакаме да изкараш филми и снимки как Борисов закусва с деца ,а вечеря с такива боклуци като теб !Между другото броиш ли си осъдителните присъди ?Само питам !

Kъм статия Изтекъл запис с Цветан Василев хвърля тежки обвинения срещу Борисов и Цацаров

2017-09-21 16:00:39Аз съм за увеличение на заплатите ,но с задължително премахване на привилегиите !При пенсиониране както на всички останали а не 20 брутни заплати !Също и да почнат да си плащат осигуровките !Ако не със закон да им се забрани да работят след пенсионирането си !

Kъм статия Борисов си осигури ежедневни полицейски протести по време на председателството

2017-09-20 14:13:12Бенчо си е Бенчо фаса ,така го наричаха когато живееше в Карнобат !Но Нинова е от стара коза яре !Ролс-Ройс не може,не било морално !Може и така да е !А може очила за 3000 лева !И това ако не е див популизъм ,здраве му кажи !

Kъм статия БСП ще гони бургаския политик, който си купи „Ролс Ройс“

2017-09-15 11:04:57Радев не се прави на луд -става въпрос на за страх а за КОНСТИТУЦИЯ !Ако си против нея кажи си -аз съм против този конституционен ред и съм за президентска република !Толкоз ! И после добавяш -този филм вече сме го гледали, близо 60 години ни управлява една партия с един вожд !Така че имаме опит бе Радев ,само кажи !

Kъм статия Радев: У нас има политици, които се страхуват от президентска република

2017-09-15 10:56:49Нали си спомняте ония виц от времето на соца -Такава борба за мир ще настъпи ,че камък върху камък няма да остане ! Сирия е доказателство за това !Там всичките се борят за мир и всички са против войната !

Kъм статия Русия прати в Сирия 4 от най-новите си изтребители

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.