ПРОФИЛ

Рейтинг
944
точки при гласуване
1

AnderXale

създаден на 2017-02-26 16:34:52
Всички ваши коментари (262)
Дата Коментар
Страници
2019-08-19 23:11:29Не вярвах, че оффа ще публикуват тази новина. Поздравления! Може да не са най - безпристрастните, но все пак пазят някакъв баланс. А по темата: На всички ни е ясно, че сащисаните ги имаха тези ракети от отдавна и само си търсеха повод за да почнат да ги произвеждат серийно и да ги разположат в Европа. Руснаците от около десет години го говорят това. Сигурен съм, че и вторите са подготвени. Лошото е за нас, обикновените европейци и по - специално тези от страните с американски бази.

Kъм статия САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

2019-08-19 17:23:41Затвор!!!

Kъм статия Има ли връзка между Бойко Борисов и 'войната на трупове' на БАБХ

2019-08-18 16:40:35Тя, колаборацията с ДПС е факт много от отдавна. Дори и слепите я видяха, но нали идват местни избори и са решили да хвърлят прах в очите на хората...

Kъм статия Симеонов: Предстоят сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ

2019-08-14 19:45:55А когато нашето правителство подкрепяше тези лумпени и си затваряше очите за престъпленията, които вършеха, не ревахте. Сега е редно да ги бият. Каквото посееш, това ще пожънеш!

Kъм статия Плашат с бой делегацията на ЦСКА в Украйна

2019-08-13 16:19:31Извинявам се, но споделям една изповед на чужденец за състоянието на съдебната система в България: https://gong.bg/bg-football/shampion-s-levski-s-raztyrsvashta-izpoved-zatvoriha-me-nevinen-minah-prez-ada-554038

Kъм статия ВСС пусна концепцията на Гешев, той иска да няма наказание за провокация към подкуп

2019-08-13 14:32:22Отделно другият техен партньор е с най - много представители в ЦИК. Къде са били при това гласуване? А и те самите гласуваха за това да няма нищо общо между избора за ЕП и за местния вот. Как така когато им е изгодно е едно, пък когато не е - друго???

Kъм статия ВМРО с жалба до ВАС, представителите на ДПС и БСП в ЦИК ги саботирали

2019-08-13 14:28:26Тия пък са най - долните от всички. В парламента се коалират с ДПС и си гласуват заедно законите, а за пред хората ги плюят. Усланят се на омразата и популизма единствено и само с цел лично облагодетелстване. А какво стана с огромните недекларирани тераси на шкембе войвода? И защо така бързо подписаха и преведоха 2,5 млрд. на американците при положение, че ще видим продукта след няколко години. Такава практика няма никъде по света и е видно с просто око, че плащат такса спокойствие с народни пари.

Kъм статия ВМРО с жалба до ВАС, представителите на ДПС и БСП в ЦИК ги саботирали

2019-08-13 14:19:20По време на предизборната кампания за ЕП излезе друг представител на герберската клика и заяви, че благодарение на тях е сигурно, че VW ще строят завод в България. В последния ден на същата тази кампания пък заведоха иск за 1 млн. срещу главния представител на опозицията, но сега разбираме, че са се отказали. Вчера пък премиерът слънце заяви, че са ни прекалено много заводите и нямаме капацитет. Та сега на Чехльо ли да вярваме!?!

Kъм статия Плевнелиев: Подобрихме офертата си към Фолксваген, имаме шанс заводът им да е у нас

2019-08-12 20:02:09Правилно! По цял ден само турски и американски сапунки трябва да излъчват. Опростачаването да е пълно, че овцете по - лесно се контролират.

Kъм статия БНТ официално: Стани богат няма да се снима повече, ще се излъчат готовите епизоди

2019-08-12 19:58:57Няма нужда да ни замазват очите с думи и концепции. ДЕЛАТА са важни. Всички виждаме как тоя се изявява като генералисимус и ни е ясно, че при избирането му ще има тотален погром над гражданските права и свободи и разчистване на сметки. Много е грозно когато един прост и ограничен човек си повярва. Както е казал народа: "Дай на глупака власт и му гледай сеира"(това може да се отнесе до 90% от герберската кохорта). Но в случая гледането ще ни струва твърде скъпо. Най - интересното в случая е оглушителното мълчание на САЩ и ЕС, които в много други случаи започват войни със суверенни държави, дори за по - малко. Дали тези 2 млрд. платени днес нямат нещо общо!?!

Kъм статия Иван Гешев подаде във ВСС концепцията си за управление на прокуратурата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.