ПРОФИЛ

Рейтинг
922
точки при гласуване
1

AnderXale

създаден на 2017-02-26 16:34:52
Всички ваши коментари (223)
Дата Коментар
Страници
2019-05-14 11:17:28Много лошо впечатление ми направи Габриел. През цялото време не спря да прекъсва опонента си и не го оставяше да се изкаже. Иначе била много дипломатична. А злобата, която излъчваше, е направо потресаваща. Неслучайно я мразят дори в собственото й село.

Kъм статия Президентът и премиерът в предизборния дебат между Йончева и Габриел

2019-05-13 20:36:17Върхът на лицемерието. Крадецът вика дръжте крадеца. Какви са тия свободни интерпретации? Баце обикаля страната с държавни пари и не спира да плюе по опонентите, а Радев една дума не е казал конкретно за никога. Да не би да е излъгал за нещо? Ако е така, дайте факти и го оборете. Само че държавата се тресе от корупционни скандали. От един влизаме в друг. Повечете гербаджии са омазани в далавери и всеки ден излизат нови и нови данни за тях. А те обвиняват президента, че сочи истината. Защо, ако сме толкова добре, не отпадат мониторинговите доклади и отказват да ни приемат в Шенген? От ЕК всяка година излизат с почти идентични факти за българската прогнила съдебна система и повсеместната корупция. Така ли се води европейска предизборна кампания? Всеки път като си помисля, че тея дегенерати са ударили дъното, те намират начин да ме опровергаят. Направо съм отвратен!

Kъм статия ГЕРБ с жалба в ЦИК срещу президента Радев (обновена)

2019-05-13 19:27:50И ние, обикновените българи, искаме силна и просперираща България. С честни и трудолюбиви политици. Но вместо това си имаме Тиквун, Шкембе войвода, Деветапартаметчик, Перхидролената Златка и подобни дегенерати, готови да продадат и майките се за пари!

Kъм статия Каракачанов: Искаме Европа на нациите без бюрократите, които никой не е избирал

2019-05-13 18:46:30Аман от едностранчиви пасквили...

Kъм статия Ще влязат ли САЩ във война с Иран?

2019-05-11 19:39:32Тоя май не е чел приказката за лъжливото овчарче. Последния път като влезнаха в парламента пак разправяха същите мантри. А вече вътре, първата работа им беше да приклекнат на баце. А лично тоя като сопол висеше пред портите Боекови... Гласуваш за ДБ, получаваш герб!!!

Kъм статия Трябва да се отървем от въртележката ГЕРБ-БСП. Тя убива вярата в почтеността

2019-05-11 19:35:08МАФИЯ

Kъм статия Втори опит да обяснят защо са укрити имоти на Порожанов

2019-05-10 22:03:06На последните избори, когато тези влязоха в парламента под името реформаторски блок, пак така плюеха по герб, но първата им работа след изборите бе да се обединят с тях. Както стана с рзс, абв, воля и атака. Гласуваш за демократична България - получаваш герб!

Kъм статия Ген. Атанасов нарече ''калинки'' Майдел и Габриел

2019-05-09 17:17:24А иначе, ако руснаците са били толкова слаби, колкото се опитват да ги изкарат тук, защо са им подарили половин Европа? Това е същото като положението до преди 1-2 години. Едновременно се опитваха да ни обяснят как Русия била една безсилна фалираща бензиностанция, но толкова силна че има капацитет да повлияе на изборите дори в Американската империя...

Kъм статия Какъв Ден на победата? Русия не е победила във Втората световна война

2019-05-09 17:12:41Сблъсъкът между различни интереси и спохождащата ги пропаганда и прехвърчането на искри са напълно нормални и приемливи неща. Но е много важно да има уважение между опонентите. А гаврата с паметта на загиналите и техните семейства е достойна за презрение. Да издържиш 5 години под обсада, да си принуден да ядеш плъхове и себеподобни под дъжда от куршуми и бомби наистина не е победа. Това е подвиг! А лицата способни да се гаврят с такива неща са на нивото на амебите!

Kъм статия Какъв Ден на победата? Русия не е победила във Втората световна война

2019-05-04 11:19:42Десет години тоя епитет говори глупости за тези преди него. Били убийци, крадци, дегенерати, а един не е вкарал в затвора. Защо така? Или всичко е лъжа или и той е замесен в схемите. И в двата случая става съучастник и няма право да говори. А България се топи с невиждани темпове. Разправят ни за някаква стабилност. Къде я видяхте тази стабилност? Освен, че стабилно се разграбват евро и гено - фондове...

Kъм статия Борисов: Яд ме е и ме е срам за скандала с имотите, ще действам брутално, но след изборите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.