ПРОФИЛ

Рейтинг
917
точки при гласуване
1

AnderXale

създаден на 2017-02-26 16:34:52
Всички ваши коментари (205)
Дата Коментар
Страници
2019-04-14 11:12:58На Станишев не му прави чест, че е готов на всичко за да бъде в листата. От няколко седмици не са спрели той и приближените му да обикалят студията и да плюят по ръководството. Много бързо забравиха какво се случи на предишните евроизбори. Тогава той се кълнеше, че като лидер е длъжен да води листата и след това ще се откаже, а като видя погрома и избяга пръв. От толкова години не е лидер на партията, а все още се опитва да търгува с влияние. Не осъзнава ли, че това отвращава хората?

Kъм статия Шефът на кабинета на Радев в листата на БСП за евровота, Станишев - не

2019-04-12 17:23:22Интересно как близките до властта все минават метър, въпреки че цялото общество им вижда престъпленията, а опонентите, без никакви доказателства ги разхвърлят по затворите оковани във вериги и с месеци не виждат светлина. Има ли още някой да вярва в българската независима съдебна система?

Kъм статия Прокуратурата прекрати проверката по 'Ало, Банов съм'

2019-04-11 19:24:16Пореден епизод на сериала "Ако мине номерът"

Kъм статия Цветанов поиска да бъде заличен като нещатен сътрудник в парламента

2019-04-06 17:02:44Абе, тоя инвалид въобще не трябва да е на пътното платно, нормално е да го възстановят!

Kъм статия Възстановиха на работа полицая, глобил инвалид, блъснат от бащата на Румен Радев

2019-04-04 16:49:07Коректно е, като имаш подобни сведения, да ги покажеш! Всичко друго е шменти капели! Ако наистина имаха нещо срещу нея до сега да го бяха показали. А точно тоя да говори за морал е мерзост!

Kъм статия Тома Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. на Михаил Миков за лидерското място в БСП?

2019-04-04 00:42:29Кои стандарти? Моля някой да ми посочи точно определена точка от договора. Или и това е като европейските ценности. Когато ни изнася...

Kъм статия Майк Пенс: Турция да избере между НАТО и руските ракети

2019-04-04 00:39:49Със свои изявления можели да окажат влияние... Как така? Заплашиха ли някой? Пистолет на челото ли му опряха? Или може би и на тях свободата на словото им пречи? Къде са сега американците да наложат санкции и да сменят режима? Опа, забравих, че те там вече имат бази и са станционирали оръжия срещу враговете на демокрацията.

Kъм статия Румънски съд отмени мерките за неотклонение на Лаура Кьовеши, вече може да напуска страната

2019-04-04 00:23:41Преди 1 месец си изтрих фейса в знак на несъгласие с водените политики и цензурата от страна на платформата. Да не говорим за пагубното въздействие върху социалния живот. За този един месец фейсбук обявява, че ще налага цензура над белите националисти (расизъм в най - тежка форма) и започва да трие страници на уважавани журналисти, без никакво основание. Разбирам Карбовски да призоваваше към насилие или да имаше поне едно изречение в неговите статии, насаждащи омраза или нещо от сорта, а на тях просто не им харесва нератива. Какво стана със свободата на словото, драги демократи? Но иначе да хвърлят бомби и да съсипват милиони човешки животи в името на демокрацията могат...

Kъм статия Фейсбук изтри страниците на Мартин Карбовски и сайта му

2019-03-30 19:51:22Кубрат, че е тъпо парче - такова е. И много ме дразни за което. Но все пак е боксьор, от най - добрите в своята категория, а не инженер или интелектуалец. А една обикновена целувка, която е израз на любов, да я изкарват насилие, не е нормално. Също така не е нормално да има десет статии по случая тук, но вече десети час да не се публикува видеото от партито след мача. Много ми намирисва на джендър пропаганда. А ако беше целунал мъж дали пак щяха да го сочат с пръст, все едно е убиец, или щеше да го възхваляват? Ако зависи от тези дето раздухват случая и хулят Кобрата, то половината хора биха били от трети, четвърти и незнам си кой пол, а другата половина ще искат писмено разрешение от жена си, преди да си легнат. Аман...

Kъм статия Заради целувката Суши нае топ адвокатка, иска отнемане на лиценза на Кобрата

2019-03-27 17:51:41Пълна гавра. Сивият кардинал си подал оставката, но ще продължава да дърпа конците в сянка. Поредното доказателство, че парламентарната демокрация се е изчерпала и България има нужда от нова форма на управление.

Kъм статия Цветанов напуска парламента, но остава зам.-председател на ГЕРБ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.