ПРОФИЛ

Рейтинг
1012
точки при гласуване
1

AnderXale

създаден на 2017-02-26 16:34:52
Всички ваши коментари (25)
Дата Коментар
Страници
2017-11-17 00:02:39Маските паднаха! Очаквайте ако не утре, то от другата седмица ДПС обратно в парламента! А целувките кога?

Kъм статия ГЕРБ ще подкрепи закона на Пеевски

2017-11-16 21:22:01"Вие учудвате ли, се че ДПС и БСП играят заедно - винаги го правят", завърши Караянчева. На гласуването на първо четене на тазгодишния бюджет ДПС гласуваха "За", както и на повечето важни избори в НС подкрепят ГЕРБ и до този момент нито един път не са се обявили срещу тях. Заявиха, че им пречат патриотите, а не ГЕРБ. Същата подкрепа се наблюдава и в медиите на Пеевски. Така, че айде да не се правим на приятно разсеяни и да не подаваме такива долни номерца. Личното ми мнение е, че ДПС се опитват да изнудят ГЕРБ да ги легитимират отново във властта, че с тях повече вървят далаверите.

Kъм статия ГЕРБ: БСП правят скандали, за да приглушат добавките за пенсионери

2017-11-16 19:06:16А г-н Главчев, като има проблеми с нервната система, да ходи да се лекува в съответното заведение, а не да заема най - висшя държавен пост! Помня при други правителства, как всяка седмица на парламентарен контрол в Народното събрание се изсипваше половин министерски съвет и цял ден седеше и отговаряше на въпроси, а при тия измекяри самото искане за изслушване на премиера слънце е обидно и разговора се води предимно в медиите. И най - лошото е, че разчитат на клюки. Един чул едно, другия чул друго и т.н. А народа седи и им се радва дебилно. Срам и позор!

Kъм статия Главчев изгонил Нинова от парламента заради 'предел на неговата нервна система'

2017-11-16 18:58:49"Нормално ли е една жена да каже шамар, нормално ли е според вас?" Първо, това е дискриминация срещу женския пол. Второ, ако не е нормално веднага да разкарват псевдопатриота Карасвиняров от министерски съвет, че нали днес заяви, че щял да бие шамари на децата мигранти, което е закана и подстрекателство към насилие срещу ДЕЦА и трябвало и Елена Йончева така да прави, вместо да пуска сигнали и да снима филми (тук може би и прокуратурата трябва да се самосезира). А Далавери Тишината раздаваше правосъдие срещу бабички на границата. Ама на Какао се криеше зад полицаите, когато батките му налитаха... И представете си, ЕС, с най - големите ценности в света, застава зад тия хора и ги брани с всички възможни прийоми. А също така България беше осъдена за СРСтата, които Цецко Ухото размахваше от парламентарната трибуна и обвиняваше доктори, че са убийци. Гледах даже на парламентарен контрол в последствие как се извини с половин уста. За тях защо не коментира?

Kъм статия Главчев изгонил Нинова от парламента заради 'предел на неговата нервна система'

2017-11-16 16:25:43Какво е това лицемерие? За какво точно ги изгониха вчера не се разбра? Как успяха да обидят премиера слънце? И кого да слушаме? Единия излиза в парламента и заявява, че БСП и ДПС не са нужни (тоест и техните близо 2 млн. избиратели не са нужни на България), пък след това другия заявява колко важно било да се върнат. Тези номера не са от вчера. Единия обижда, пък другия се прави на помирител... Аз не искам такива лица на ръководни постове в държавата! Да си вървят, да си въртят частните бизнеси по живо по здраво и да не се месят в политиката, защото явно не ги интересува народа и състоянието на държавата...

Kъм статия Борисов: Главчев не трябваше да си изпуска нервите, БСП да се върне

2017-11-15 19:43:35Пълна глупост! Вчера излезе доклад, който показва, че 1% от населението на Земята притежава повече от 50% от населението. И това е в капиталистическия модел на управление!

Kъм статия България се управлява от отявлени комунисти и левичари

2017-11-14 23:32:37Супер! Взимаме всичко най - лошо от американския модел! Да са ви честити ОПГ Герб! Продължавайте да си гласувате за тях!

Kъм статия Държавни стипендии и за децата в частните училища от 2018 г.

2017-11-10 20:51:12Това ли му е плана? Ще се надява на предишните да му управят бакиите или по - точно ще се надява с предишните да размие отговорността. Тотална управленска немощ... А да не говорим, че финансист начело на здравеопазването е меко казано дебилно. В прав текст ни се съобщава, че за управляващите сме просто цифри... И първата му работа е да си назначи за заместник лице уволнено за корупция. До кога ще ни правят на балъци?

Kъм статия Кирил Ананиев: Каня бившите министри да ме съветват

2017-11-10 20:32:57Ахаха, поредната к*рвентия! Тая снимка за някой порно сайт ли е правена? Много им се иска на американците да се върнат времената на Елцин и Горбачов, когато Русия беше на колене и правеха каквото си искат. Много говорят за Крим, ама се видя, че там не се проля и капка кръв, но за съжаление не можем да кажем същото за останалите части на Източна Украйна. Не искам да изпадам в полемики, но тази територия само от няколко десетилетия е самостоятелна държава, за което най - точно говори името й. Изкуствено създадена с геополитическа цел, каквото беше и решението за присъединяването на Крим. Ако Путин беше толкова луд и лош политик нямаше да се посвени да присъедини и Донбас, но територите никога не са били самоцел на управлението му. А някак си странно всички коментатори подминават американската роля в конфликта и всекидневно излизащите по медиите факти за американски лобита и финансови потоци свърани със узурпаторите на Украйна...

Kъм статия Ксюша Собчак: Русия не е Путин, санкциите срещу олигарсите му са правилни

2017-11-10 20:11:01Браво за анализа! Много точен и непредубеден. Жалко, че е единствен, а както знаем една птичка пролет не прави. Тук думите на Иво Христов за дебилите изникват като гръм в съзнанието ми...

Kъм статия Рахой взе спринта, каталунците се готвят да вземат маратона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.