ПРОФИЛ

Рейтинг
5347
точки при гласуване
5

SC

създаден на 2016-04-19 20:55:39
Всички ваши коментари (995)
Дата Коментар
Страници
2018-03-16 00:16:13Видях клип от монтирането на моста и честно казано, чудя се как не е паднал по-рано. Няма нито една метална греда или бетонени ребра, които да поемат натиска. „Мостът“ е един плосък бетонен блок, подпрян в двата края и държащ се единствено на арматурата в него. Допълнително е натоварен с навес, който също е от бетон. Инженерът, който го е мислил това, трябва веднага да си скъса дипломата. Не я заслужава.

Kъм статия Новопостроен мост рухна във Флорида, има загинали

2018-03-15 12:11:12@Кристина Името е „Чифлик палас резорт и спа“. Звучи яко, а?

Kъм статия БГ туризъм: 180 лева за нощувка в мазе сред течове и мухъл

2018-03-15 09:54:40Ха-ха-ха-ха-ха! Цвъки се изцвъка. Отново.

Kъм статия Цветанов проблясък: БСП говорели за Гинка, за да ни отклонят от успехите на кабинета

2018-03-15 09:50:30Браво на министъра! А южноафриканското правителство сега се преструва на цапнато с мокър парцал, но ще видим какви ще ги дрънкат, когато фермите запустеят и няма с какво да хранят „правдивото“ население.

Kъм статия Австралия покани белите хора от Южна Африка да се преместят в цивилизована страна

2018-03-14 08:52:47По Фейсбук?! И очакват, че някой ще хукне с лаптоп да показва клипчета на старите хора, вместо лично да им обясни какъв е проблемът? Милиционерската логика удари ново дъно.

Kъм статия Клип на СДВР с малчугани предупреждава: Бабо, запомни, мними полицаи те приканват със лъжи

2018-03-14 08:46:44Ако има възможност да се грижи за детето, не виждам проблем. А за желанието или нежеланието на мъртвия - ми, мъртъв е. Писмо ли да им прати?

Kъм статия Редно ли е жена да може да зачене от починалия си съпруг?

2018-03-13 17:53:06@Кинджо Не, не ща да бъдат бити. Нито те, нито жените, нито пък домашните любимци. Преди години разговарях с едни гейове и бяха много приятни хора. Нямам нищо против тях, стига да се държат цивилизовано. Това, което ме дразни, е изкуственото разделение, пропагандирано от конвенцията. На косъм е да обяви, че хетеросексуалните мъже по подразбиране са злодеи, а всички останали - невинни ангелчета. Такова разделение в обществото не съществува. Всеки може да стане насилник или жертва, но ако жертвата е мъж, ще отнесе подигравки, вместо съдействие. А според тази конвенция на него не му е нужна помощ. За мен много по-притеснителната част от конвенцията е войнстващият феминизъм, отколкото т.нар. „джендъризъм“. Особено имайки предвид, че всички членки на ГРЕВИО (да, само жени са) са върли феминистки. Ето, разгледай им автобиографиите: https://www.coe.int/en/web/istanbul-convention/members

Kъм статия Еврокомисията ни призова да ратифицираме Истанбулската конвенция възможно най-скоро

2018-03-13 09:37:11Андрусчо да ги разправя тези на някой, който не е чел конвенцията и обяснителните записки към нея. Ето един текст от въпросните записки, който приравнява „страданията“ на „полово нестандартните“ с тези на жените: Similarly, gay, lesbian and bisexual victims of domestic violence are often excluded from support services because of their sexual orientation. Certain groups of individuals may also experience discrimination on the basis of their gender identity, which in simple terms means that the gender they identify with is not in conformity with the sex assigned to them at birth. This includes categories of individuals such as transgender or transsexual persons, crossdressers, transvestites and other groups of persons that do not correspond to what society has established as belonging to “male” or “female” categories.

Kъм статия Еврокомисията ни призова да ратифицираме Истанбулската конвенция възможно най-скоро

2018-03-12 20:34:57Изглежда е спрял хапчетата. Не е хубаво така.

Kъм статия Сидеров обиди в ефир журналиста Горан Благоев: Още ли е водещ на "Вяра и общество"?

2018-03-12 19:52:11Същата работа като миналогодишната - добри певци, но с отчайващо клиширан текст на фона на блудкав електронен инструментал. Дори не мога да го нарека „музика“. Ама явно това се котира на Евровизията.

Kъм статия Песента Bones на групата Equinox ще представя България в Евровизия 2018 (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.