ПРОФИЛ

Рейтинг
710
точки при гласуване
1

Д-р Мазникуров

създаден на 2022-09-13 01:11:54
Всички ваши коментари (303)
Дата Коментар
Страници
2024-04-15 22:51:21Грузинците са правилен, горд и читав народ, макар и бивша съветска република! Там на русофилните отрепки и нехранимайковци им наритват бързо Zaдниците и ги поставят на мястото им. Но в Задунайская губерния, макар и член на ЕС, въпорсните сволочи и кучи синове си наглеят на воля, дават акъли, по държавните медии остроумничат неограничено, "патриоти" го раздават, референдуми искат да правят за излизане от НАТО и ЕС, че видиш ли, на "народа му било писнало от тая Демокрация" и искал с бодър утрем да се върне на бегом към миналото, в прегръдките на централно-азиатската тюрма наречена "руский мир" ... Сладури!

Kъм статия Бой в грузинския парламент заради закона за чуждестранните агенти (Видео)

2024-04-07 00:08:08русляшките иZZроди очевидно са решили да опитат втори Мариупол и са се хвърлили бясно да рушат и убиват наред, каквото и да им струва това! Обаче мишока Шолц пак ще си натиска парцалките, и ще се прави че туй не го касае, и даже ще се изрепчи да не го дразнели, и как "Германия най-много помагала от всички"! Не знам колко помага, ама е важно какъв е ефекта, а той е почти никакъв! Украинците каквото могат сами, правят, опитват се ... Ако им дадат тези ракети Таурус, докато още нямат ефективно противо-оръжие, тогава и ватниците ще видят дявол по пладне, и то не само в някакъв си пограничен Белгород, а в много по-лъскавите и далечни места! А за MAGA-тръмпобоклуците в Америка направо не ми се говори, то туй е Театър на Абсурда вече... Жалко за храбрите Хора на Украйна, вечна им Слава и ... Памет!!!

Kъм статия Втори удар по Харков за ден. Целта - жилищен район

2024-04-06 22:22:02русляшките иZZроди очевидно са решили да опитат втори Мариупол и са се хвърлили бясно да рушат и убиват наред, каквото и да им струва това! Обаче мишока Шолц пак ще си натиска парцалките, и ще се прави че туй не го касае, и даже ще се изрепчи да не го дразнели, и как "Германия най-много помагала от всички"! Не знам колко помага, ама е важно какъв е ефекта, а той е почти никакъв! Украинците каквото могат сами, правят, опитват се ... Ако им дадат тези ракети Таурус, докато още нямат ефективно противо-оръжие, тогава и ватниците ще видят дявол по пладне, и то не само в някакъв си пограничен Белгород, а в много по-лъскавите и далечни места! А за MAGA-тръмпобоклуците в Америка направо не ми се говори, то туй е Театър на Абсурда вече... Жалко за храбрите Хора на Украйна, вечна им Слава и ... Памет!

Kъм статия Нов руски удар по Харков уби двама и рани седем души

2024-03-19 22:16:40Серсем, аз си признавам че ти завиждам на твоите "гласове", наистина! Ами злобен соросоиден жълтопаветник съм, что сделать :)! Остави го путлер, там всичко е ясно, поне за нас, а ти продължавай да си въртиш опашчицата от умиление и да му целуваш портертчето по кретенската и зла плешива кратунка :)! Я дай да видим сега, каква е твоята "избирателна активност", и от къде анонимен тролски отпадък като теб, дето наистина ни съм го виждал, ни чувал, е "събрал" в OFFNEWS ... 12761 плюса??? Туй наистина доста интересно ми се струва, меко казано! Веднъж вече ви писах че кремълските гъZобръсци и и агенти тук са си пуснали, или най-вероятно са си платили, авто ботове за гласуване! Тогава ми хукахте, и ми обяснявахте за системата за гласуване, как гласът ти можел да тежи или една, или 10 точки ... Това ми е пределно ясно, разбирам. и все пак, и да му разделите на 10 плюсовете на туй нещо наречено сполучливо "серсем", пак са безумно много! Което ще рече че и минуси не е получавал никога, тъй ли?!

Kъм статия 31,6 млн. от гласовете за Путин са фалшиви, това е половината от изборния му резултат

2024-03-19 17:36:25Да, предложението на alfakentavur си струва да се разгледа от рашистките гъZZове! Дет'се вика, на по-"безопасно" да идат белгородските деца, а може и да ги "осиновят" украински семейства дето вече са размазали и убили техните собствени деца от путлерските бомби и ракети ... Еййй, копейки-миролюбци, яко, нали? Ей ви я на "формулата на Мира"? Вий нали ревяхте и леехте още преди 2-3 години крокодилски сълзи за "децата на Донецк" (дето ги убиха всъщност на пусьо КГБ-ФСБ човечетата...), а? Или тая опорка вече я забравихте?

Kъм статия Русия започна евакуация на децата от Белгородска област

2024-03-13 23:18:11Е ама пък поне от алкохолизъм вече не страда, нали? Е кво, не са ли готени, а :)?!

Kъм статия Внезапно почина вицепрезидентът на Лукойл Виталий Робертус

2024-03-13 16:04:35руски АУАКС изтрещял пак, май тоя път още недосделан, на земльой дет'се вика :)? ... "руски АУАКС", мха-хааа, какво гротескно словосъчетание само, ама нейсе :)!

Kъм статия Офицер от ГУР потвърди: Поразен е още един А-50 в Таганрог

2024-03-11 20:15:55alfakentavur, да, може, съгласен съм и наистина дадох пример с най-опростения вариант! Обаче ако кодираш всички възможни комбинации от тези числа, изчислиш негативните рейтинги от всяка, и след туй им вземеш средната, или претеглена средна, медиана, все едно, бъди сигурен че резултатът ще е много близък до този! Обещавам ти да го проверя, една не много сложна програма може да го направи :)!

Kъм статия Галъп: 42% от българите не искат да воюват за страната си

2024-03-11 17:48:49Айде малко сега експресна OFFNEWS статистика! Вземете поста на Джендо примерно! Към момента му дали 21 плюса и 12 минуса. Общо реакции: 21 + 12 = 33. Процент негативни: 12/33 = около 36-37 %! Ами ето ги, точно тези русофил-боклуци и неграмотни пишман патрЕоти, които той ги споменава, точно те са! 36 % и нещо не е много далече от 42 % - тези на (уж) представителната извадка, като се има предвид ограниченият брой потребители и постващи тук, не чак толкова големият брой отговори, и други фактори-отклонения които влияят на статистическата грешка!

Kъм статия Галъп: 42% от българите не искат да воюват за страната си

2024-03-09 23:09:50А-ааа, тоя папа отдавна и силно мирише на на**рано, но този път вече направо му протече изпод расото! Мръсник долен, Антихрист продажен! С колегата ти Гундяев ли си дискутирахте и договаряхте "бялото знаме" за Украйна, докато нейните достойни синове и дъщери мрат по градове, села и бойни полета като истински мъченици в епичната си битка със Сатаната и Злото, а? Ей, папче гадно, слушай много внимателно, и ти, и милционера Гундяев, и всички веродавци и подлеци като теб ... Писано е: "Ще доиде Ден, и дошъл е вече ... когато всички ще застанат пред Него, на Големия Съд, преведните за благословия и вечен живот, грешните и злите -за Съд и наказание!" Ще застанете и вие пред Него червеи долни, пред Този в когото всъщност вие не вярвате!

Kъм статия Папата призова Украйна да ''има кураж за бялото знаме'' и да преговаря с Русия

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.