ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Неук

създаден на 2020-02-24 09:52:40
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2020-04-04 11:19:11Матросов не съществува, г-н Гешев. Поне да бяхте прочели малко , а не само да говорите. Мухамедянов - както е истинското му не се е появяал при Чернушка. А този Матросов, който е дошъл два дни след сражението ( по други източници седмици ) не е Матросов - Мухамедянов. Отделно е доказано, че истинският има самоотлъчка, а вторият е дезертьор. А най-вече е доказано, че енергията на проектила на MG42 ще изхвърли тялото дори на 100 кг човек ( Матросов е доста дребен от недохранване в детството си ) след 2-3 попадения. Скорострелността на картечницата е 1200 -1300 изстр. в мин., 20 в сек. А никому неизвестния редник Печагин мисля , че се казваше на съвсем друго място ( Сталинград ) превзема? ( унищожава ) укрепена точка с картечница, атакувайки я отзад с граната. Германските инженери са имали опит в създаването на укрепления за картечни гнезда, нека не ги подценяваме с коментари от невежи личности, за които дори собствената специалност е непреодолимо предизвикателство.

Kъм статия Гешев: Ако се докаже, че има манипулации при разпределение на делата, това ще е коронавирусът на системата

2020-04-03 21:32:02Считам, че като личност, член на онази прослойка в българското общество, занимаваща се с култура, спомена два пъти повече от необходимото името на онзи, когото прокуратурата отказва да разследва за безстопанственост. Даааа..... министърът на културата е много спорна за мен личност. Не мога да разбера какво трябва да се случи, за да се събуди елементарната реакция на самозащита. Та това лице в телевизионно студио казва, че чрез правилници изменя смисъла на Закони от НС, защото му харесват по друг начин. Същото говори неистини в отговор на депутатски питания ( лъжа не било юридически издържано) Президентът ....я стига, кому му пука за човек, който изгуби дар слово и речевитост за три месеца и започна да се повтаря, оплита и дори пелтечи. Банов, Радев и сие политици би трябвало да се считат мъртви за културните люде, а за мъртвите както е казал Хилон .........

Kъм статия Какво исках да чуя в днешната реч на президента

2020-04-02 13:07:28До 2 Гуаякил е на няколко метра над морското равнище. Според два различни метео сайта средноденонощната температура в града е между 23 и 24 градуса за седмица назад с пикове през деня до 30. Прогнозата е същата и за следващите седем дни.

Kъм статия Трупове по улиците на Еквадор. Властите не смогват да приберат починалите

2020-04-01 18:32:02Гледам температурата там не е падала дори през нощта под 20 градуса. А през деня дори стига над 30 в последните дни. Къде са онези учени, които чакаха лятото вирусът да умре. Явно му е дори по-комфортно през лятото и жегата.

Kъм статия Трупове по улиците на Еквадор. Властите не смогват да приберат починалите

2020-04-01 14:02:27Генералът не се шегува. Към момента важи заповед на Тръмп за забрана на прием на граждани освен такива на САЩ прибиращи се в страната. Пикът според техните изчисления ще бъде нейде след средата на май. Забраната ще падне след средата ,а може и края на юни, но само за бизнес пътувания. Бригадирското движение в главата на сребролюбеца от снимката няма да се осъществи в мащаба, който си мечтае. В България има извънредно положение и Генералът може да каже , че няма да пътуват. Просто правителството трябва да го потвърди, което както е видно досега, се случва безпрекословно.

Kъм статия 'Генералът се пошегува. 6000 студенти да се готвят да пътуват до Щатите!'

2020-03-31 20:01:47Не, даже никак не е престараване. Мургав сънародник сутринта в четири и нещо ме събуди, защото изсипваше контейнера на улицата, за да си набере необходимото. Отделно негови събратя, видно от новозавърналите се, които уж трябваше да са под карантина, си правеха разходка из Кауфланд през деня. Съвестно им бе поискано ръкавици и маски на входа. Те си ги сложиха, за да минат през вратата и след това демонстративно си ги свалиха. Безупречно облечени, но роми като мислене и като поведение. Направих забележка, но неми се викаше охраната. Бързах. Така че в тази област, с много мургави събратя, е точно навреме, дори леко закъсняла.

Kъм статия Въведоха вечерен час в област Стара Загора

2020-03-26 10:07:09Г-н Министър. Проблемът не е в обема , а в самото съдържание. Преди две години ми се наложи да замествам педагог по музика. Запознах се детайлно със съдържанието и се потресох. Сред авторите имаше хабилитирано лице, но грешките бяха безброй. Ще дам фрапиращ пример преведен на разбираем за масовия читател език. В учебника имаше безумно твърдение, което ако го изложа като математик ще звучи така: "...степенуването е съкратен запис на еднакви множители ( до тук добре и изведнъж ) СТЕПЕНУВА СЕ САМО НА ВТОРА СТЕПЕН ..." В учебника ( за висок клас ) музикалното твърдение беше още по-абсурдно от това. Следователно обемът не е проблем, а съдържанието. Седнах и изброих в единия учебник над 30 фактологически, грешки горе долу още толкова терминологични. Твърдения, отдавна оборени в науката, стояха на видно място, че и подчертани. Не знам как са подбирани авторите, но аз изпаднах в ужас как да обучавам деца на нещо, което с елементарна проверка в речник или справочник се вижда , че е грешно.

Kъм статия Край с претрупаните учебници: забранява се всяко съдържание над учебната програма

2020-03-23 13:25:38Името на института / университета е ДжонС Хопкинс. Често се забравя "с" в края на първото име на основателя му.

Kъм статия Хонконг забрани продажбата на алкохол - правел хората интимни посред пандемия

2020-03-19 10:26:11Кметицата на Казанлък трудно се ориентира в обстановка и в случая реагира както в притчата за жабата и вола. Тя дори си позволи да каже, че това е ромски квартал. Не, махалата с блок "Кармен" в нея е част от заобикалящия от изток, север и запад квартал "Изток". Махалата си няма име, но тъй като тя, както и местният депутат от партията й са приходящи нямат понятие от историята на града. По същата причина ( външен на високите обществени нрави и голяма обща култура на градската интелигенция човек ) реакцията й ще се провали. Извън квартала живеят значително по-голяма част роми. Тези в квартала са неграмотни и никъде в чужбина не ходят. Връщащите се от чужбина още преди време си закупиха апартаменти извън махалата, за да покажат статут. Заразата ще бъде на друго място. А че има роми ( по 4-5 ) в коли, които само обикалят или седят по центъра на града, има. Вижда се от всички камери.

Kъм статия В ромските махали ври и кипи. Жителите не се подчиняват на мерките срещу заразата

2020-02-24 09:58:19Към същата тази Агенция съм подавал сигнал, че в столичен ВУЗ има специалност, в която преподавател ( единствен ) е главен асистент. Няма хабилитирано лице, на което да е асистент , няма дявол. Не е спазен ЗВО, в който ясно е указано, че минимум 70% от лекциите трябва да се водят от хабилитирано лице. От Агенцията дори не ми отговориха, а няколко месеца по-късно акредитираха ВУЗ-а. Така, че дамата да си погледне в службата и да се сконфузи, защото надали само този ВУЗ е в такава ситуация. От колеги знам за други, които нямат един студент в специалност, но акредитация по нея имат.

Kъм статия Промени в акредитацията ще стимулират университетите да повишат нивото или да закрият слабите си специалности

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.