ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Bace7

създаден на 2021-08-16 18:47:08
Всички ваши коментари (50)
Дата Коментар
Страници
2021-10-20 17:14:14За "наградите" на западни НПО и фондацийки коментарите са излишни. Обама - нобелова награда за мир, Навални - награда Сахаров :) Смях, но и отврат от гьобелсовите тарикатлъци на политпровокатори и пишман демократизатори.

Kъм статия Алексей Навални спечели наградата на Европарламента 'Сахаров'

2021-10-19 15:24:36От години не съм чел по-слабо интервю без конкретни факти и цени. В което се дрънкат някакви лобистки глупости за ползите от ВЕИ, електричеството от които доказано е по-скъпо и от американските ТЕЦ, но този байно твърди обратното :) Преди няколко дни Богомил Манчев разказа с подробности кой и какво е оплескал в енергетиката, и разясни безполезността на повечето ВЕИ, които в пиковите моменти не подават нищо.

Kъм статия Юлиан Попов: Поне докато работи Козлодуй, не е необходима друга ядрена мощност

2021-10-07 09:01:12Израел е един синор земя, няма нито един доброжелателен съсед, практикува циничен физическо-религиозен расизъм, наречен ционизъм. Замислете се, Библията и Корана можете да си ги купите във всяка специализирана книжарница, ама я намерете нередактирана и преведена версия на Талмуда? Той е за "богоизбрани". Арабите в самия Израел живеят в режим на Апартейд. САЩ държат над водата тази агресивна държавица, за да изнудват глуповатите камилари от Близкия изток, основно заради петрола и газта.

Kъм статия Как се променя Близкият изток година след Авраамовите споразумения

2021-10-07 08:49:26Значи тази същата държава плати за "студен резерв" на Доганя 80-100млн лв, за инженерните му изпълнения с язовира още 50, а хаирсъзина се стиска и се крие за едни 68к, като сигурно за проститутки дава повече на месец?

Kъм статия Правителството отпусна 68 200 лв. за събаряне на сгради в сарая в Росенец

2021-10-07 08:44:52Я бай Ристо да се изока кой ликвидира Гражданска защита, и заради кого държавата вече 12 години е със свалени гащи и при най-малките проблеми? А не дай Боже някаква техногенна катастрофа, силно земетресение, опостушително наводнение, всеобхватни пожари...от Брюксел няма да помогнат, нито САЩ ще прати войниците от пишман базите си у нас...тия една маска на Италия с месеци не пратиха.

Kъм статия Единственият ни спасителен кораб го продадоха за 270 000, отиде за скрап

2021-10-07 08:39:18Не може да се игнорират подобни явни нарушения на Конституцията. Радев трябва да си понесе последствията, тъй както и ОПГ ГЕРБ трябва да бъде разследван, т.к. е създаден от немски фондации при при принципно нарушение на основния ни закон! За ДПС да не говорим, никакъв етнически мир не може да оправдае нарушаването на същия, това е етническа партия, чийто председател посочи като "майка родина" Турция.

Kъм статия Радев иска край на делото за канадското гражданство, защото Петков вече не е министър

2021-10-06 19:19:01Без увъртане директно трябва да им се каже, че в ЕС няма да влязат. Кой каквото и да им е обещавал в Брюксел и Вашингтон, няма да стане. Гърците също да не се правят на улави, а да връщат костите на цар Самуил в България...че ще дойде време да пискат от турски золуми около Кипър.

Kъм статия Ново предложение: Македония да подпише протокол с България, за да я пуснем за ЕС

2021-10-06 19:09:09Тия местения на съветски паметници ги видяхме в Естония и Полша, в България не трябва да се допускат, това са ренегатски срамотии. И на мен лично ми пречи паметника на Роналд Рейгън, както и този на нагломасонските летци, бомбардирали София...тия същите наглеци ни ги натресоха без да питат никого.

Kъм статия Паметникът на съветската армия е опасен за живота, ДБ настоява да го преместят

2021-10-06 09:04:52Не съм специалист по история, но за мен акад.Гълъбов пак открива топлата вода, и донякъде жонглира с факти. И селските кучета знаят, че няма нито славянска нация, нито славянска раса....славянството има само езикова основа. Който е виждал руснаци под всичките им форми, знае, че колкото и да са "нордически тип", там дръпнатите очи са често явление, а характерните угрофински профили са на всяка крачка. Това не им пречи да изпадат в умилителен "славянски расизъм" спрямо "малоценните и некултурни народи". Древните прабългари са били доказано тюркоезични, това е бил основния език в Западнотюркския хаганат, както латинския е бил официален за Римската империя (траките са били федерати, и са се ромеизирали изцяло). Колкото до липсата на "монголоидни примеси" ще питам само, къде е ролята на куманите/половците/кипчаците? Нима 2-то Българско царство не е възстановени и доминирано от тях...Асеневци,Шишмановци,Тертеровци (тартар, едно от имената на монголите)?

Kъм статия Прабългарите са генетично европейци, а не татари

2021-10-03 21:07:16НП Митрофанова е редно да се доизкаже. Страните от бившия Източен блок бяха приети в НАТО и ЕС спо настояване на САЩ, и изначално с мълчаливото съгласие на СССР/Русия. А после се задруса голямото народно хоро на подклажданата от задокеанските играчи русофобия. 3-та Българска държава като цяло не е имала самостоятелна политика, с изключение на редки, случайни проблясъци. Днешната т.нар. външна политика на страната е резултат от изключително слабата дипломация на ЕС, в която се ширят основно неизбрани демократично, бездарни, корумпирани чиновници-бюрократи, назначени под масата всякакъв сорт лобита. Само давам пример, вместо да дофинансират с 50млрд евро източници на безкрайна и чиста енергия като реакторите ITER, те ни пробутват съмнителни "зелени сделки" за трилиони, и денонощно промиват мозъците на раята каква убост ги чака.

Kъм статия Митрофанова: Американците са поставили задача Русия да бъде изтласкана от България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.