ПРОФИЛ

Рейтинг
705
точки при гласуване
1

г-н Никой

създаден на 2018-10-15 10:03:15
Всички ваши коментари (14)
Дата Коментар
Страници
2019-03-17 12:48:41Предложение: За да се избегне злоупотребата с пръстовите отпечатъци при гласуване и при последващото им използване в други документи за лична идентификация,предлагам при гласуване да се използва отпечатъка на пръст,различен от този ,за идентификация в личните документи! ТОЕСТ-ЕДИН ПРЪСТ ЗА ГЛАСУВАНЕТО И ВТОРИ,ЗА ДОКУМЕНТИТЕ!Като бонус- пръстовия отпечатък за документите,може да се съпостави/при нужда/ с този,за изборите,за да се установи,дали става въпрос за едно и също лице! Приказките за тотален контрол не важат,когато методите и начините за удостоверяване на една личност,се използват за проверка на законността!

Kъм статия Протестиращи в София поискаха предсрочни избори и нова конституция

2019-03-17 12:45:21 Предложение: За да се избегне злоупотребата с пръстовите отпечатъци при гласуване и при последващото им използване в други документи за лична идентификация,предлагам при гласуване да се използва отпечатъка на пръст,различен от този ,за идентификация в личните документи! ТОЕСТ-ЕДИН ПРЪСТ ЗА ГЛАСУВАНЕТО И ВТОРИ,ЗА ДОКУМЕНТИТЕ!Като бонус-с пръстовия отпечатък за документите,може да се съпостави/при нужда/ с този,за изборите,за да се установи,дали става въпрос за едно и също лице! Приказките за тотален контрол не важат,когато методите и начините за удостоверяване на една личност,се използват за проверка на законността!

Kъм статия Правната комисия: Машинното гласуване да замени бюлетините след местния вот (обновена)

2019-03-15 09:39:36Прави чест на г-н Кънев,че предлага изключването им!Западноевропейските бюрократи трябва да се научат да спазват като "закон божи"ценностите на дясната идеология! Не може ,една дясна по своята риторика и учредителни документи партия,като ЕНП,да прави компромиси с идеите прокламирани в тях и да налага в практиката леви идеи и компромиси,нямащи нищо общо със заявените в учредителните им документи ценности!? ТОВА СЕ НАРИЧА ПОЛИТИКАНСТВАНЕ В УГОДА НА ВРАГОВЕТЕ НА ДЕСНИТЕ ЦЕННОСТИ!

Kъм статия Радан Кънев поиска ЕНП да изключи Борисов, Орбан и Груевски

2019-03-15 09:24:06Има си точни критерии,изброени от Атанас Атанасов,за създаване на коалиция за участие на изборите и защо не и след тях! Тези критерии не са измислени от г-н Атанасов,а са съответстващи на идеологията на десните партии! Всякакви други"съображения" и увъртания,показват кой -кой е и дали е за обединяване на десните,или е за разпарчетосването им под благовидни предлози! Ако се пледира за приемането на предложенията на СДС-това ще означава да се приемат предложенията на БСП и ГЕРБ! ТОВА ЛИ ИСКАТ ДЕСНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ-БСП И ГЕРБ ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕН! ? ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ-НЕ НИ ТРЯБВАТ ПОДСТАВЕНИ ДЕСНИ ПАРТИИ,СЪЗДАДЕНИ И РЪКОВОДЕНИ ОТ БСП,РУСИЯ И КГБ И ДС!

Kъм статия Обединение вдясно? Има едни 4-5 проблема между СДС и ДСБ, пък и Дол взе, че им писа

2018-10-19 07:52:41Сидеров-НАРЦИС-ИДИОТ,С ЛИЦЕ НА ...МЪДРЕЦ,ПАРАЗИТИРАЩ,ВЪРХУ НАИВНИТЕ И НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРИ!?

Kъм статия Атака: Проява на лош вкус e искането на НФСБ Сидеров да не лидер на парламентарната ни група

2018-10-17 09:18:47Единствената цел от обединението на ренегатите от СДС,е ръководството им да се докопа до Парламента! След това,ще започнат познатите им игрички ,сговори и компромиси с ордата на БСП-герб,патриоти и други ментета от същата порода!! Ако ДСБ , Да България и БЗНС,приемат тяхното "сътрудничество"-това ще означава,че те също гонят същата цел!

Kъм статия Десните пак търсят обединение, но не бързат и изходът не е ясен

2018-10-15 10:41:53Също като при Слатински:той дойде отдолу-тръгна нагоре и после...пак надолу...Познайте дали е лош ,или добър..

Kъм статия Лошото идва отгоре надолу, доброто тръгва отдолу нагоре

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.