ПРОФИЛ

Рейтинг
2000
точки при гласуване
2

Читателка

създаден на 2021-12-12 10:59:36
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2022-06-08 08:32:37Тази жена си въобрази, че със сервилното си поведение ще опитоми сибирската мечка!! Нищо подобно същата мечка не преставаше да се гаври с нея, непрекъснато показвайки й превъзходството си по един твърде просташки начин. Не само това , тя продаде газохранилищата на Германия, построи нова тръба, която да заобиколи Украйна и заедно с Тиквата осигуриха газовия комфорт на Гнома, че дори и Украйна да стопира тръбата той ще има откъде да продава и паричния му поток да не секва. Същата жена години наред се правеше, че не забелязва ширещата се корупция в иначе членуващите в нейната партия Боко, Орбан и други пост-соц.герои, които буквално подкопаваха авторитета на европейската идея в очите на обикновените хора и с това вярата в ЕС, а оттам и нарастване влиянието на руския мир.

Kъм статия Меркел осъди руското нахлуване в Украйна в първото си интервю от напускането на канцлерския пост

2022-05-23 19:11:20Копейкин, Джам-джендъров и посланичката на гнома да платят повишението на заплатите им, досега за тях работят полицаите...

Kъм статия Реформата в МВР буксува: Синдикатите обявиха протестни митинги, ръководството е на тяхна страна

2022-05-09 19:23:05Информирам редакцията на в. "Сега" да изтрие коментарите по-долу на Ваксиниран. Те проповядват единствено реч на омразата, на разделението, на национално предателство и чуждопоклонничество. Ако в. "Сега" има претенциите да е вестник на интелигентните българи не трябва да допуска страниците му да бъдат използвани за такава зловреда и опасна реч!!!

Kъм статия Рашков да разследва защо полицаите бездействаха при опаковането на МОЧА, настояват от БХК

2022-05-09 14:12:51И от турското робство, т.нар "освобождение" сме заплатили - по сегашни цени 32 линейни тона злато... Никога не сме били достатъчно бедна държава - винаги е имало какво да заграбят "освободителите"!!!

Kъм статия България си е платила на Русия за т.нар. освобождение

2022-05-05 23:33:14Бойкооооооооооо???! Прибери си хората!!!

Kъм статия Превозвачи: Премиерът ни посочи вратата! Излизаме на национален протест (обновена)

2022-05-05 23:32:12Нарочно държат гладни хората в периферията. Те дори не предполагат как живеят в Моzzква.. Защо не пристигат ковчези в МоZZква и Ленинград??? Щото ще ес вдигнат и ще напълнят улиците... Затова.... А тези от горите - те стават за пушечно месо..

Kъм статия Репортаж от Бурятия: Тук всичко мирише на мъртъвци

2022-04-27 18:44:06Тези IT специалисти, които са работили за западни компании, сега трябва да направят огромни компромиси за да работят за Гнома. Само се качете в самолет, който лети на запад - половината от пътниците са млади семейства и младежи с ранички - рускоговорящи. В мирно време Рozzия я напускаха по 250 000 млади хора с еднопосочен билет. Сега ми е трудно да си представя как мужиците от Сибир ще му оправят високите космически технологии на Гном.

Kъм статия Предстоящо: Осъдени IT специалисти ще работят за руски компании

2022-04-26 20:02:21Е защо , бе Корнелка, защо бре джанъм, така??? Е как така няма да развееш червената си ризка с из братска Украйна?? Избори идат, не се ли замисляш, че като моzzковска приятелка вече си изпаднала с едното краче от файтона на властта??? Ще ни липсва, миличка, с твоето пламенно слово, с партийните ти назначения на бивши ченгенца и поувяхнал партиен елит... Недей , не ни го причинявай !!МолиМ ти се!!!!

Kъм статия БСП няма да праща свой човек в делегацията на премиера за Киев

2022-04-21 16:51:11А имаше претенции да е министър председател!! Мамма миа!!!

Kъм статия Янев: Украйна би била агресор в един друг случай на нещата

2022-04-21 15:59:34Потресена съм, не мога да повярвам!! Такова низко поведение, такова гъзоблизене на президента, нямам думи!! Ще гледат избори през крив макарон!

Kъм статия ПП отново бойкотира оръжията за Украйна с процедурни хватки

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.