ПРОФИЛ

Рейтинг
2005
точки при гласуване
2

Читателка

създаден на 2021-12-12 10:59:36
Всички ваши коментари (94)
Дата Коментар
Страници
2023-03-19 18:35:33Това е една измислена история за да се избегне целя бой който носи СЕМ заради Рус-Волгин, който пропагандира имраза, използва езика на омразакта, който е значително по-опасен от езика на Професора.. А е аз нямам спомен какво толкова е казал.. беше интелегентно междувремие между политическата пропаганда и отядлената розшистка агитация отвсякъде..

Kъм статия СЕМ строго наказа БНТ заради това, че историите на Петър Стоянович противоречат на морала

2023-03-15 21:34:43Зеленото чорапче единствено има полза от клатенето , за да ни убеждава още един път , че ТОЙ е носителят на стабилносто, само с НЕГО можем да оцелеем...

Kъм статия БНБ: Некомпетентни и безотговорни твърдения. Промяна на курса лев-евро е невъзможна

2023-03-15 21:33:17Като я слушате тази лелка какво приказва - съдете за качеството на министрите в това измислено правителство!!! Тя вероятно иска сега пред банките да се наредят хиляди хора, които искат да си изтеглят спестяванията за да купуват евро, и това - съвсем очаквано - да срине банковата система.. Сд ЛЕЛКАТА

Kъм статия БНБ: Некомпетентни и безотговорни твърдения. Промяна на курса лев-евро е невъзможна

2023-03-14 10:49:27Когато започна да се говори, че сфинкса НДСВ се е надигнал от пепелта, честно казано, се зарадвах. Ето, си казвам, интелигентни хора, ще може да се заформи такава част в новия парламент. Но тука това творение на една фондация просто изби рибата. Защо тези студенти са стояли въобще да го слушат. Тонът с който им е говорил е прекалено унизителен за аудитория от 18-20 годишни. По въпросите на висшето образование си е тотална щета другарят Василев. Всяка нация инвестира в образование, само у нас тези разходи са трън в очите. Не разбирам защо смесва американска и българска система за обучение?? Нека да му припомним - три са българските дами с най-влиятелно име в световните финанси - Кристалина Георгиева, Стефани Станчева и Павлина Чернева. Не е мъж, не Ники Василев!! Като абсолютно погрешна се оказа кампанията на Световната банка за намаляване броя на висшите учебни заведения. Обучаваните на четене и писане не правят патенти и изобретения, правят ги хората с висше образование.Толкова!

Kъм статия Николай Василев: Представяте ли си семейството ви да остане с пари за един ден напред? Така се управлява държавата в момента

2023-03-13 17:16:01Другарката Манолова тотално се изложи!! Ами да върнат евросубсидиите и тогава ще ги подпомогнем!! То бива дебелоочие, ама такова под слънцето не бях виждала!! То не бяха яхти, то не бяха майбаси, то не бяха лексуси, сега и помощ на бедните дърнари да дадем!! Днес по телевизията бяха излезли с нови, новенички тракторчета, дали са пестили от закуските за да си ги купят. Засрамете те, засрамете се Манолова!! Жалко изглеждате в усилията си да подпомагате класата на най-богатите хора в Българ ия!!!

Kъм статия Левицата настоява за пълна компенсация на зърнопроизводителите

2023-03-10 19:44:23Попчетата да намалят пържолите по време на пости и да си построят.. Рилската света обител притежава Риломаннастирските гори, които в момента се секат поголовно и безконтролно...500 лева глоба ли е?? Та те изливат от памтивека канализацията си в чистата планинска река.. Може много ясно да се види утайката по дъното на река Рилска чак до вливането й в Струма..

Kъм статия РИОСВ глоби Рилския манастир за изливане на отпадни води в река Рилска

2023-03-10 10:02:48Една умираща партия принуди възрастни хора - които иначе трудно се придвижват и имат нужда от социален аситнент за да се справят - да отидат около каменната грамада, да се хлванат за ръце и с кръв да я пазят. Такъв цинизъм, такова двуличие - няма такова под слънцето!!Партията, която раздаваше валутните резерви на държавата на свои хора, която огараби същите тези хора, сега ги използва като пушечно месо за се защити, за да оцелее, за да усвоява така, както е усвоявала дълги години. И всичко това за кожата на една Корнелия!!!

Kъм статия Захарова: Варварство е да повреждате паметника на съветската армия в София

2023-03-09 20:50:40Варварство е счупването на една плоча, а не са варварство масовите убийства, грабежите, изнасилванията, безчинствата. Проклета да е!!!

Kъм статия Захарова: Варварство е да повреждате паметника на съветската армия в София

2023-03-09 16:22:02Унизително, гавра е с избирателя от Благоевградска област, да им набутват дебелия шопар вече поредни избори..Та нима той е най-простия от всички гласоподаватели от страната?? Нима той е най-неосведомения, ней-всепрощаващия,??? А този същи, направи партията си личен бизнес, раздаде жълти стотинки тук там, заключи - ама наистина, раздаващия парчетата от баницата под страх от стреляне и ето го сега!! Баничаря единствен може да го махне!! Никой друг!!

Kъм статия Напук на ''Магнитски'': Пеевски води листата на ДПС в Благоевград

2023-03-09 16:17:44Все избори очаквахме и недочаквахме!! Да си ходи, да се маха МОЧ-а!!! Трън в очите на софиянци е!!!

Kъм статия Два протеста и Донев се стресна: ПСА да остане за след изборите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.