ПРОФИЛ

Рейтинг
1010
точки при гласуване
1

Redline

създаден на 2021-10-15 18:54:47
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-11-09 15:12:46Гьонсурат / дебелокож, нахален човек/и нищо повече! Имах по-добро мнение преди да си покаже истинското лице. Гаф, след гаф... така и не разбра, че плюейки срещу, Радев е аут. Или пък го прави нарочно, значи е зависим от някой, който го командва..., кой знае!

Kъм статия Лозан Панов: Ако имаше дебат, щях да попитам г-н Радев откога смяната на едни мутри с други е борба с мафията

2021-10-15 19:37:07Колко ли му плащат, за да стресира народа?! Съвсем скоро почина майката на приятел от ковид-уж, в най-престижната болница в областен град... влезе на крака, само беше изгубила апетит, обслужваше се сама! След три дни почина. Правилно се поставя въпроса адекватно ли е лечението, което прилагат в болниците?!Случаят така и ще си потъне в небитието... постъпил пациент с ковид... починал и толкоз, а действително, как стоят нещата около лечението му... остават загадка, но едно е ясно,че няма има проблеми по темата и те трябва да излезат час по-скоро наяве. Иначе този тип ще продължава да спекулира и злослови, че видите ли, служебния кабинет не си върши работата, което е асолютно невярно, но за измекярите от Герб - удобно и замитащо следите за несправянето им от началото на пандемията!!!

Kъм статия Проф. Кантарджиев: За 4 дни имаме толкова умрели от COVID-19, колкото за целия октомври 2020 г.

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.