ПРОФИЛ

Рейтинг
-8833
точки при гласуване
0

order4

създаден на 2020-12-01 19:32:36
Всички ваши коментари (511)
Дата Коментар
Страници
2022-11-28 09:57:25Ами трябват им щото Дъебъ-то са лабави, а и ще са им нужни за изпиране... На демоКРАДЕЦ вяра нямай!!! Е и как да им верваш на тия демоКРАДЦИ като навремето 2014г. ДСБ /реформаторски блок/ се клеха преди изборите никога с ГЕРБ, подлъгаха ни та ГЛАСУВАХМЕ за тях, а после за пустия кокал ни се подиграха и се прегърнаха и целунаха с бай0ня!!!! А сега всеки момент в кооперация с ПП шЪ сЪ гушнат с ГЕРП и ДПС кат велики евроатлантици, РУСОФОБИ и Путиномразци...., а и българомразци щот са малко и са на изчезване!!!

Kъм статия Биков: Без ДБ в управлението няма да има решението на политическата криза

2022-11-27 09:05:26Ами има решение.... „Ръководството на Украйна има всички възможности да "сложи край на страданията" на населението в страната, като изпълни исканията на Русия за разрешаване на конфликта“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков“ .......... ....... ....... Ам чи то и на децата е ясно, че това е единственото решение, но зеленчука според притчата ще изяде солта, ще изяде боя с тоягата и накрая ще си плати кат поп!!!!

Kъм статия Обилни снеговалежи заварват милиони украинци без електричество и отопление

2022-11-25 13:41:26Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота.

Kъм статия Зеленски: Решенията, които не предвиждат деокупация на Крим, са загуба на време

2022-11-25 11:28:36И пак.... „Ръководството на Украйна има всички възможности да "сложи край на страданията" на населението в страната, като изпълни исканията на Русия за разрешаване на конфликта“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков“ .......... ....... ....... Ам чи то и на децата е ясно, че това е единственото решение, но зеленчука според притчата ще изяде солта, ще изяде боя с тоягата и накрая ще си плати кат поп!!!!

Kъм статия Украйна: студено, без ток и вода. В Киев чакат нови удари, Херсон под обстрел

2022-11-25 11:27:22„Ръководството на Украйна има всички възможности да "сложи край на страданията" на населението в страната, като изпълни исканията на Русия за разрешаване на конфликта“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков“ .......... ....... ....... Ам чи то и на децата е ясно, че това е единственото решение, но зеленчука според притчата ще изяде солта, ще изяде боя с тоягата и накрая ще си плати кат поп!!!!

Kъм статия Зеленски: Решенията, които не предвиждат деокупация на Крим, са загуба на време

2022-11-24 18:41:59„Ръководството на Украйна има всички възможности да "сложи край на страданията" на населението в страната, като изпълни исканията на Русия за разрешаване на конфликта“, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков“ .......... ....... ....... Ами че то и на децата е ясно, че това е единственото решение, но зеленчука ще изяде солта, боя с тоягата и накрая ще си плати кат поп!!!!

Kъм статия Русия се хвали след обстрела в сряда: нарушихме доставките на западно оръжие за Украйна

2022-11-24 05:52:35Божее... бех са притеснил за кашаваря Глигльо дали не е глътнал черпака!!!

Kъм статия Войната в Украйна от първо лице. Пълен запис на дискусията с Иван Калчев - Глиги (видео)

2022-11-21 14:05:10Дали да не започне от тук... СЪД ли, Хага ли! Не... в АДА ще горят!!!! .... Брутално ВИДЕО 18 с гаври, изтезания и убийства на пленени руски войници в Украйна потресе света.... По същия начин действаха и с пленените защитници на Донбас през всичките тези 8 години от 2014 досега...... Кадрите на екзекуцията на пленени руски бойци от украинските гадове .... https://youtube.com/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s ..... https://youtu.be/JdVWlL39Unc

Kъм статия Украйна ще разследва видео с разстрел на най-малко 11 руски военнопленници

2022-11-21 11:38:11Ееех бекерчо... ако на запад имаше поне един политик с топки като Путин светът щеше да е рай, щеше да се живее в мир и разбирателство дълги години.... но жалко, западните водачи са страхливци и са алчни ... искат всичко, целият свят искат да им е роб.... Ееее няма да стане, д-р Путин ще ги оперира!!!

Kъм статия Киев: Над 8300 цивилни са убити досега в Украйна

2022-11-21 11:29:28През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре беше тия дето му дърпат конците на зеленото ГНОМЧЕ да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!

Kъм статия Киев: Над 8300 цивилни са убити досега в Украйна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.