ПРОФИЛ

Рейтинг
1137
точки при гласуване
1

Stamboloff

създаден на 2016-08-16 14:39:40
Всички ваши коментари (68)
Дата Коментар
Страници
2019-09-12 15:21:34Ех Митко, млад, неопитен и наивен. Да поразсъждаваме: Вариант1. Манолова печели. Както Орешарски преди. Ще спечели подкрепяната от БСП кандидатура. От БСП, Митко!!! И вие ще станете миманс като ще ви остане само излагацията. Щото Манолова-кмет няма да е като Манолова-омбудсман. Помним я. Вариант2. Манолова губи: Остава ви излагацията, компромисът с ценностите и разочарованите ви привърженици и всички десни. И в двата случая губите политическото си бъдеще. Позорно. Жалко за вас, бяхте симпатични. Чаках Зеленогорски...

Kъм статия ДБГ: Има сериозен натиск към ДБГ да не подкрепяме промяната в София

2019-07-30 16:21:54Отврат, това е единственото правилно нещо, което правят. Транспортните разходи до границата на внасящата страна по учебник влизат в митническата облагаема стойност навсякъде по света. Но обстановката, в която работеха тези хора там, наистина отговаряше на твоя ник. Декор за американски филм от 50-те, където се стрелят из паяжините на отдавна изпставена фабрика, а има електричество и гореща пара в тръбите на отоплителната инсталация. А синдикатите се занимават с кметски избори тези дни, чух случайно.

Kъм статия Освобождаването на пощенски пратки, които се обмитяват, ще става по-бързо

2019-06-17 11:50:15Ама професоре, да се разберем. ТВОЯТА работа е да не бъдат катастрофа. Закон има. Добре , че не ръководиш АЕЦ Козлодуй. Хайде стига с тази драма, че вече става жалка. Отделно от всичко, машинното гласуване се явява и един по-елегантен тест за грамотност, от какъвто имаме нужда, мисля.

Kъм статия Проф. Михаил Константиноив вещае катастрофа с машинното гласуване на местните избори

2019-05-25 13:30:52С такива като този дясната консервативна ДСБ наистина поставя на некоректно изпитание симпатизантите си. Ще е за последно . Ама наистина. За разлика от БСП вие, момчета, имате не твърд, а мислещ и принципен електорат. Затова е и малко. Хайде следващия път помислете и вие с кого се съюзявате. Преди беше Корман, сега този екорекетьор. Warning!!!

Kъм статия Гласоводител 2019: Отговорите на Тома Белев, кандидат за представител в ЕП от листата на Демократична България

2019-04-23 14:25:23Изключително важно уточнение play...Срам за offnews!!! А всъщност ти разбра ли кое е важното в тази новина? Поздрав!

Kъм статия Не е майтап: УНСС заплашен от фалит

2019-04-07 22:01:39Това прозрение е от същото чекмедже с 30-те милиона. Тома, излагаш се и ти се смеят. Пак.

Kъм статия Тома Биков: БСП и ДСБ са в неформален съюз и имат общи спонсори

2019-04-05 09:46:53Тъпо бе , Тома. Излагаш се.

Kъм статия Тома Биков: Предлагала ли е Нинова 30 млн. на Михаил Миков за лидерското място в БСП?

2019-03-20 10:31:28Осигуряването е договор, който човек подписва в началото на трудовия си път и спазва цял живот с очакването като се пенсионира, да започне да получава съответния договорен доход като пенсия. Едната страна, обаче, си е присвоила правото многократно да сменя правилата по времето, когато този договор е в сила. Реших да направя същото. Осигуровки - само на задължителния МИНИМУМ. Поне да не се почувствам глупак и следващия път. Не ме притесняват сегашните промени в закона, а следващите и по-следващите и по-по-следващите... Някой очевидно не разбира спецификата на този договор и постоянно унищожава малкото останала мотивация на хората да се осигуряват.

Kъм статия 56% от пенсионерите всъщност ще спечелят от новите правила, обяви Бисер Петков

2019-02-04 23:45:26Я, следващата новина е , че и Русия иска същото. Вслушали са се и те в съвета на Радев. Абе избирайте за президент политици бе, хора.

Kъм статия Радев поиска да не подкрепяме европейската позиция за ситуацията във Венецуела

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.