ПРОФИЛ

Рейтинг
1166
точки при гласуване
1

Stamboloff

създаден на 2016-08-16 14:39:40
Всички ваши коментари (82)
Дата Коментар
Страници
2020-05-27 13:40:22Що ои не съм изненадан. Спомням си един стар майтап как Попов открил радиото и като го демонстрирал на политбюро как работи, успели да хванат новините на BBC:-) Междувпрочем на гроба на Константин Кирил в Рим нямаше само руска паметна плоча от славянските държави.

Kъм статия БАН с гневен отговор към опита на Русия да присвои делото на Кирил и Методий

2020-05-23 07:57:21Тъй като проблемът не е в размера на глобите, а в тяхната събираемост, добре би било автомобилите на КАТ да имат ПОС терминал и да събират глобите веднага със съответната отстъпка за плащане на място. Служителите на КАТ могат да получават някакво допълнително възнаграждение за тази несвойствена за тях дейност. По-малки глоби с по-често ефективно налагане биха имали по-добър ефект. Пример - синята зона в София.

Kъм статия Фиш вместо акт за всяко нарушение на пътя

2020-05-03 11:59:15Като я чета Мая постоянно се удивлявам за хората , които я следват. Някои от тях възприемах за смислени. Тежък дефицит ...

Kъм статия Манолова: Борисов жертва щаба заради икономическия срив в страната

2020-04-03 18:34:55Човекът не се вижда по телевизора и реши да се изкаже. Е, изказа се. Ама ако малко от армията му беше останало, щеше да знае, че когато щабът реши, всички изпълняват. А аз не чух щабът да е против удължаването. Досаден мрънкалник. Като човек от бизнеса го питам - ако всички фирми заработят на 100% в нашата отворена икономика, на кого да изнасят бе зелен чорап? На Германия, Италия, Гърция, Франция...Абе я да си правиш коремните....Гладът щял да надвие страха. Ама няма да надвие опасността, щото умрял човек не гладува.

Kъм статия Радев: Мизерията не е спасение от вируса. Гладът може да надделее над страха

2020-03-29 10:24:34Тази мрачна прогноза дали важи и за разпадане на самите държави т.к. придвижването между градовете също е ограничено:-)

Kъм статия Шефът на Уолтопия вещае разпад на Европейския съюз заради COVID-19

2020-03-22 19:38:58Пенчев ще ги купи, щото е куче и е достатъчно шантав да го направи. Пък да видим кой митничар ще му ги спре и кой лекар ще откаже да ги ползва поради липсата на СЕ знак, ако пациенти започнат да му умират в ръцете поради липса на апарати за обдишване.. Е, ще го понамразят оторизираните вносители на сертифицирани апарати, че ще им дискредитира цените, но те пък нямат наличности. Пък и на него едва ли му пука.Той не е в този бизнес. Странно е , светът се е запалил от този вирус, а ние изискваме да гасим пожара само с чиста вода, проверена от ХЕИ.

Kъм статия Шефът на Уолтопия: СЕ знак за белодробните вентилатори не е необходим

2020-03-15 12:53:46Националният ни манталитет е характерен с това, че изяждаме солта, понасяме тоягите и накрая си плащаме пак. В тази ситуация плащането е неизбежно. Да си спестим другите две. Не виждам проблем при извънредното положение тези брифинги на ген. Мутафчийски да стават онлайн, а въпросите да се задават по Facebook. И друго - бесен съм на идиотите неспазващи карантината. Какво пречи по медиите да им се показват лицата и имената, най-малкото хората да ги знаят и отбягват. Може да не е европейско, но той и вирусът не е .

Kъм статия Приключват ли с враждата? Радев приема Борисов заради COVID-19

2020-03-10 07:56:18Екологични причини?Дръжки! Пари събирате бе хора. Ако се грижехте за намаляване на фините прахови частици щяхте: - да асфалтирате Дондуков за да се намали праха,шума и се повиши сцеплението-сигурността.Как се мете и мие паваж? - да не запушвате Раковска с две(!) велоалеи като унищожите едното платно.Забавянето на трафика и задръстванията хич не са екологични.Като спре такси или линейка става чудо назад. - да стимулирате с понижаване на данъци и такси синя зона и хибридните автомобили , не само електрическите. - с данъчна политика да се покаже, че общината предпочита повече автомобили да се газифицират, а да не се измислят нови и нови изисквания към тези с газовите уредби. И накрая, автомобилът замърсява само когато се движи. Когато е паркиран - не. Защо товарите хората за времето, когато не замърсяват?

Kъм статия Столична община обмисля поскъпване на синята и зелената зона

2020-02-26 08:21:49Тези момчета започват така, помпат си самочувствието и развиват усещането си за безнаказаност, докато не попаднат на някой австралиец с нож...И после ги оплакваме всички. Бих се радвал да чуя заклеймяването им от фенклубовете на Левски, ама сега.

Kъм статия Прокуратурата подхвана насилниците на съблеченото в рейса момче

2020-02-21 10:41:17Пропагандата срещу приемане на еврото всъщност прикрива целенасочената пропаганда срещу влизането в ЕРМ2. Това са две различни неща. Еврото/германската марка/ сме приели още с въвеждането на валутния борд. Ангарски го каза - погледни 1 лев и виждаш чек за 0.51 евро.Така е от 22 години и така ще бъде. Влизането в ЕРМ2, обаче, ще доведе до нов контрол от ЕЦБ върху всички банки, застрахователни дружества и харченето на бюджета.Затова...спираме да бързаме. Много е опасно това евро и затова хиляди хора си обърнаха левчетата в ...евро. Не в долари, да ме прости Ханке.

Kъм статия У нас има целенасочена пропаганда срещу приемането на еврото. Лъжа е, че левът ще се обезцени

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.