ПРОФИЛ

Рейтинг
8256
точки при гласуване
8

Stamboloff

създаден на 2016-08-16 14:39:40
Всички ваши коментари (93)
Дата Коментар
Страници
2020-11-15 09:07:52Ами прав е, защото е държавник. Крайно време е да се разделим с провинциалния си комлекс. България и Европейския съюз не са различни субекти. Ние СМЕ Европейския съюз. Всъщност мисля, че Борисов пуска напред ВМРО с непремерените им изказвания, за да си подсигури коалиционен партньор за следващия парламент, но това не помага на преговорите, напротив.

Kъм статия Костов: Македония има проблем с ЕС, а не с нас. Трябва да го решат, ако искат да бъдат приети

2020-11-12 20:24:58Виж Лавров на снимката как ти се смее. Е как светът да им вярва за ваксината...

Kъм статия Властта в Русия: Не ние, а Германия може да е отровила Навални с Новичок

2020-11-09 08:14:44Кога ще се каже истината, че тази статистика няма общо с реалността. Заразата е масова, но хората не се тестват, а се самолекуват. Направете справка от аптеките за продажбите на антибиотиците, които обикновено се предписват срещу Ковид и грешката ще е много по-малка. Двуседмичен лок-даун е наложителен, хора.

Kъм статия Броят на излекуваните приближава новозаразените с COVID-19

2020-11-06 16:00:59Вече досадно това възпаляване на тема Северна Македония. Тези хора ненавиждат България, така им е внушавано поколения наред. Не са виновни. Ако направим компромис от историческите факти, ще продължат да ни ненавиждат, няма да ни заобичат. Няма да са и благодарни, защото се смятат за вечно прави.Затова, да ме прости Коритаров, но емоциите вън от темата. Македонците трябва да се приближават до нас, до историческата истина и принципите на ЕС, а не обратното. Хайде малко по-рационално и с достойнство. Проблемът е техен. Точка.

Kъм статия Тюркската история на България, иранският произход на българите и северномакедонският кошмар

2020-10-31 08:32:01Мръсници. Първо излъгаха, че има такъв вирус, после и за другите факти. Сега са се събрали в щаба и мислят какво да излъжат за утре...Мангъров - президент!

Kъм статия Още 2891 заразени, но процентът сред тестваните върви плахо надолу

2020-10-12 15:06:33Купуват се избиратели, но и Калфин не е прав. Колкото е субсидията за едно дете в една общинска детска градина, същата сума да е дължима и за другите дечица. Иначе наказвате младите семейства няколко пъти: 1.Лишавате ги от общинска субсидия, а те имат право на нея. 2.Принуждавате единият родител да не ходи на работа и го лишавате от доходи. 3.Ако пък реши да ползва частна детска градина или гледачка, се натоварва с такси които плаща без никаква финансова компенсация от държавата или общината. Визирам коректни млади и работещи данъкоплатци. Нека им улесним живота, за да раждат повече деца и да останат.Стига сме се страхували, че циганите ще злоупотребят. Те и сега го правят. Иначе се наказват читавите и те гласуват на Терминал 2 А пък ако детските градини станат безплатни, каква ли корупция ще се развихри при класирането на правоимащите. Мисля, че умен човек като Калфин ще се коригира.

Kъм статия Калфин: По-добре безплатна детска градина, отколкото надбавки за всички

2020-09-18 08:40:12Доколкото си спомням, Александър Македонски също беше неоспорим факт. Комплексът трудно се надживява, особено когато е превърнат в държавна политика. Не съм чул австриец, американец, аржентинец, бразилец да се притесняват от това, че езикът им е съответно немски, английски, испански, португалски. Притеснението им на милите братя идва като си представят в бъдеще как да питат децата “Написа ли си домашното по български?” Мъка.

Kъм статия Северна Македония: Македонският език е неоспорим факт

2020-09-07 09:29:15Много точно казано. Поздравления за Симеонов.

Kъм статия Първан Симеонов: Протестът бетонира Борисов, той така е притиснат в ъгъла, че не може да стигне до вратата

2020-07-29 15:45:10Ех, президенте мой! Тази гола кука за отвличане на вниманието на някой друг, макар че можеше да го направиш и без да се излагаш толкова. Повикай Кеворкян да ти каже.

Kъм статия Плевнелиев: Не правя голяма разлика между Костов и Доган

2020-07-12 07:33:28Дончев ми беше единствената надежда там...жалко. Не очаквах, че няма да анализират проблема, а ще хукнат да атакуват единствено президента.Който не е разбрал досега: общото с 2013 е безцеремонната наглост на Доган., който по думите на ББ работи тихо и отзад.Тогава наложи Пеевски като изнудваше БСП, сега пак през Пеевски наложи друг - Гешев с изнудване на ВСС и Герб. Сега големият мъдрец си е сипал едно , гледа ви безизходицата по телевизора и ви се смее,..Този акохолизиран мизерник. Я проверете сделката със сарая, плаща ли данъци, как се купува ТЕЦ с гарантиран доход за студен резерв. Ами ще ви се подиграва, ама на вас. Ние отказваме! Затова сме на улицата.

Kъм статия Томислав Дончев: Няма да има огледална реакция и да поискаме оставката на Румен Радев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.