ПРОФИЛ

Рейтинг
400
точки при гласуване
1

Стик

създаден на 2020-04-01 18:43:07
Всички ваши коментари (120)
Дата Коментар
Страници
2020-06-02 15:50:33ПП ГЕРБ продължава успешно русифицирането на Поморие: „Общинският съвет на Поморие взе решение за именуване на терен за озеленяване, находящ се в кв. Малко солено езеро в гр. Поморие, на името на генерал-майор Александър Михайлович Лермонтов.“, 27.05.2020 г. - https://www.bnr.bg/burgas/post/101283021. Кметът на гр. Поморие Иван Алексиев, разбира се, е от партия ГЕРБ.

Kъм статия На 1 юли Путин ще бетонира властта си за 16 години напред

2020-06-02 15:44:41Христо Ботев: „Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност”. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял”, не остави¬ха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея!“ В-к „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, стр. 5

Kъм статия Паргов: Делото на Ботев е урок по родолюбие

2020-06-01 13:35:27„Социализмът в България“, Захарий Стоянов: „В нас социалистите са зараза, щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава онова правителство и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия, Англия, Франция и др.“ --- Др. Тодор Живков: „Социализъма е едно недоносче. Ето това е самата истина – недоносче.“ (www.youtube.com/watch?v=zIHVSCcXolw)

Kъм статия Нинова: Семейното подоходно облагане е част от плана ни за грижа към младите

2020-05-30 14:10:38Имало е времена, когато дори и социалистите са били български, а не руски патриоти: „Русия беше и е и днес решителен враг на една силна и независима България. Първо защото тогава България би изместила Русия в ролята и на християнски покровител на Балканите и второ защото една силна и независима България би била най-голямата преграда на руските завоевателни планове на Балканите. Затова, същата тая Русия, която създаде проекта за Санстефанска България, по-късно, 1886 год., се обяви против Съединението на Южна и Северна България, а в 1913 год. тласна Румъния в гърба на България, за да осуети нейните национални стремежи." – 19.11.1915 г., уводна статия във в-к „Работнически вестник“, орган на Българската работническа социалдемократическа партия (БРСП), ръководена от Георги Димитров (https://voinaimir.info/2016/11/димитър-благоев-русофилията-и-русия/

Kъм статия БСП ще избира председател наесен

2020-05-30 10:33:47Има една мисъл, преписвана на Гьобелс: „Откраднете историята на един народ и след сто години ще се превърне в стадо прасета, а след още сто ще изчезне.” Сега сме на фазата на стадното формирование. („Русия заличи България от историята за писмеността, създадена от светите братя Кирил и Методий – това стана ясно от изложбата пред входа на Руския културно-информационен център в София, посветена на 24 май.“ - fakti.bg/kultura-art/477130-ruskiat-centar-v-sofia-zalichi-balgaria-ot-deloto-na-sv-sv-kiril-i-metodii) (Путин: „В Русия днес е тържествен ден, Ден на славянската писменост, а тази писменост е дошла при нас от македонската земя", 24.05.2017 г.) („Българите най-много харесват Русия и Путин. Това показва международно проучване на Pew Research Center. Позитивните настроения към Русия в България са 73% - най-големите в света.“, 08.02.2020 г. (fakti.bg/world/444765-balgarite-nai-mnogo-haresvat-rusia-i-putin)

Kъм статия Банов: Руската изложба за 24 май е евтина провокация

2020-05-29 16:47:18Бойко Борисов: „И магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат.“ На въпрос на журналист: „Ще ви бъде ли трудно без Цветан Цветанов като се има предвид, че предстоят местни избори наесен“, г-н Бойко Борисов отговаря: „Аз влязох в избори, когато направих ГЕРБ, с 90% рейтинг. Да не казвам и магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат.“ – 31.05.2019 г., https://clubz.bg/83669-sledizborniqt_analiz_na_borisov_ne_iskam_poveche_vesko_marinov_da_mi_pee_video Който си е избирал магарета да го управляват, не може да им се сърди, че го правят на магаре.

Kъм статия Манолова: Премиерът да плати топломерите и водомерите на хората

2020-05-29 16:33:12Томислав Дончев: "Данъчната система работи, не бива да се пипа" И руската рафинерия до Бургас е много доволна от данъчната ни система, защото въпреки огромните си приходи, не плаща данък печалба.

Kъм статия Томислав Дончев: Данъчната система работи, не бива да се пипа

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.