ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

KonstantinaZvezda

създаден на 2019-01-10 13:06:22
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-01-11 09:27:08Далече съм от идеята да си решавам проблемите тук. Недопустимо е да се сравняват болести като рак с алкохолизъм. Единия избира всеки ден прави избора си да пие или не. А другия един ден лекаря му казва трябва да си направиш изследване за ракови клетки. Да не изброявам малоумните сравнения на по-горе написания текст. Има доста литература, която е с чисто психологическа насоченост. Да има и доста учебници базирани върху и само върху изследвания и интерпретации от психолози и психиатри. Нека не издребняваме в терминологията. Приятен ден!

Kъм статия Калин Терзийски: Аз съм алкохолик, който не пие

2019-01-10 16:48:37До Elkommandante Благодаря за съвета! Това и направих при последния скандал, който не е за разказване, но се оцелява. Обърнах се към Калин Терзийски, защото аз имам реален сблъсък с интелигентен човек, точно говорещ като него. Как алкохола е манна небесна за ранимата душа и това е. Просто трябва да го приемем, като даденост с последствията след него. Чета в есето му, че близките били виновни за състоянието на алкохолиците. Не г-н Терзийски единствената вина е в слабостта на алкохолика и промяната в мозъка на химическо ниво. Която в последствие се появява. Която и психологическа книга да хванете ще го видите. Недейте да лигитимирате алкохола по този безумно безвкусен начин пред такава голяма аудитория на този иначе от мен уважаван сайт.

Kъм статия Калин Терзийски: Аз съм алкохолик, който не пие

2019-01-10 13:17:41Обръщам се директно към Калин Терзийски! Първо бившият ми мъж /човек на изкуството/ е алкохолик и дълго време тиражира мантрата, че алкохолизма е само за крехките и раними души, които трудно приемат житието и битието на планетата земя! Но реално, кой страда: На първо място, аз и детето, което беше бебе когато започнаха побоите и скандали. Принуждавайки ме да се заключвам в собствения си дом за да оцелея някакви си 7-8 часа до изгрева. Защото изгрева предвещава изтрезняване! И така, питам г-н Терзийски с неговите високопарни думи за алкохолизма и съпътстващите му подробности, аз като човек до алкохолик какво трябваше да направя? А/ да изтърпявам до безкрайност ранимата душа? Б/ да изтърпявам и да се кълна във вярност, защото алкохола е реалното спасение от реалността? В/ и аз от своя страна да стана алкохолик? Имам и последен въпрос към г-н Терзийски, понеже има дъщеря. Какъв съвет би и дал, ако любимият и човек се окаже пристрастен към алкохола или т.н. неизлечимо болен алкохолик????

Kъм статия Калин Терзийски: Аз съм алкохолик, който не пие

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.