ПРОФИЛ

Рейтинг
1500
точки при гласуване
1

Виктор Димчев

създаден на 2017-02-22 20:29:06
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-10-02 12:24:54ВНИМАНИЕ! В този текст има стотици лъжи, неверни факти и изкривени истини. Буквално всеки абзац е сътворен с измама или неточност. Умът ми не побира защо толкова нескопосно е преписана Уикипедия... В "анализ". Анализ само на първите 20 реда: 1. Посоченото от автора твърдение, че „На Иберийския полуостров след VII-VIII век, след постепенното отблъскване на маврите започват да се появяват множество кралства и графства.“ е НЕВЯРНО. 2. Посоченото от автора твърдение, че „Историята на каталунците е свързана предимно с графство Барселона и Арагонската корона.“ е НЕВЯРНО. 3. Посоченото от автора твърдение, че „Графството в най-близка степен отговаря на днешната територия на автономната област Каталуния.“ е НЕВЯРНО. . 4. 4. Посоченото от автора твърдение, че “За времеви репер на появата му се счита 801 година (или началото на 9 век), което го прави една от най-старите частички от пъзела, които сглобяват днешна Испания. Само едно друго кралство е по-старо – Астурия" е НЕВЯРНО и т.н.

Kъм статия Какво искат каталунците?

2017-09-11 13:09:30Всъщност го организира СИЛА - и тези "лица" са обикновен параван.

Kъм статия Кой организира протеста довечера? Нина Гергова и Николай Гацев

2017-09-01 18:13:41Заглавието на статията е точно толкова тъпо, колкото съдържанието на "клипа". Кога почнахме да пишете като Блиц, колеги? Заради продажбите ли е?

Kъм статия Марешки се подигра жестоко с Валери Симеонов

2017-08-17 12:53:53И звъннал веднага на своя "приятел" "журналист" - агента от ДС Владимир Танев - разкрит и доказан дососник на колеги, далавераджия и "съавтор" на "София без блокади" - кохортата на левицата в столицата от протестите през 2013-та... Слочайно

Kъм статия МВР 2 дни мълчи за разпитван мъж заради фейсбук заплаха срещу Борисов

2017-08-14 16:01:11Паленето на огън през август в гората е силно непрепоръчително, още повече дървата, набрани на "огрев" са всъщност дом на онези животинки, които еколози и природозащитници бранят. А "журналистическия" кеф с аванта-огньовете е добре, че нежурналисти избягват да правят. Добре е когато се правиш на "къмпингар" да си наясно с основни правила при къмпирането, иначе Ангелкова и Симеонов просто излиза, че са прави.

Kъм статия За малко да ми развалите морето...

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.