ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

дреалист

създаден на 2021-03-05 19:04:27
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-04-09 09:56:12"досега в България няма случаи на тежки странични ефекти." Безкрупулна лъжа. Аз, без да съм в системата, имам информация за няколко случая. А последно - Коритаров. Тромбозата му стана пред камерата.

Kъм статия Ваксинират с втора доза на Астра Зенека след 15 април, досега нямаме тромбози

2021-04-08 14:57:57Една баба от седянката се ядосва, че една нова булка само седи и мълчи. С което лишава бабите от възможността да й се подиграят, да я гълчат и да й се надсмеят.

Kъм статия ПР експерт: Мълчанието вече пречи на Слави Трифонов. Трябва да говори

2021-04-08 14:50:44Този забавен човек приема изборите за честни? Това предполага, че мнението му няма значение. Предлагам да му се отнеме думата.

Kъм статия Не можем без подкрепата на БСП, трябва да приемем гласове и от ДПС, и от ГЕРБ, ако ни ги дават

2021-03-06 22:15:20Не осакатявайте децата с веганска диета, тя е противоестествена. Резултатът от такова малоумие е следния: "По принцип не обичам да си коментирам личния живот ,но сега ще ви споделя . Преди два дена малкия ми син влезна по спешност в болницата , откриха му диабет тип 1 . Панкреаса спрял да произвежда инсулин . Малко ни дойде в повече ситуацията и стреса . Сега се налага поне месец да го наблюдаваме , захарта му беше много висока ,при 120 единици макс, неговата беше 400 Сега го стабилизираха ,но трябва строг контрол Не пиша това да се оплаквам или за съжаления ,но ни дойде в повече стреса . Ще се справим като всички останали ,но ще ни трябва малко време да влезнем в крак . Ако някой може да помогне с инфо или диети за деца ,да пише на лични . "

Kъм статия Без мляко и месо: опасно ли е да храним децата си вегански?

2021-03-06 09:02:42И..., за да остане Герб, партията хранителница на власт, какво внушава казионният социолог? Страхувайте се от вируса и не гласувайте. Карантинираните - да не гласуват. "Статистиката през годините също сочи, че все по-малко хора ходят да гласуват" " каквото и да направят, и както и да гласуват, нищо не се променя." "Това демотивира хората, но това е световна тенденция" Сиреч, така е модерно...

Kъм статия Ще има много предизвикателства пред вота, дано карантинираните успеят да гласуват

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.