ПРОФИЛ

Рейтинг
1533
точки при гласуване
1

centurio

създаден на 2017-01-05 02:05:00
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-06-01 06:54:24По този неприятен повод се сещам за една случка от моето детство по време на социализма: как в киното не ме пуснаха да гледам ''Le Guignolo'' от 1980-та с Жан Пол Белмондо, понеже беше забранен до 14 годишна възраст заради сцените на насилие. По днешните ''стандарти'', филмът е безобидна комедия. Какво ли не направих, но лелките така и не ме пуснаха... По същото време, по телевизията, тогава само БТ, а не като сега БНТ, вървеше много ефектна реклама, а не като сега трейлър. Защо ли си мисля, че са били прави? Не като сега... Е, може би остарявам...

Kъм статия Ето как полицаите в Силистра раниха три деца по случай 1 юни (видео)

2019-06-01 04:45:55Щом ви е толкова акълът, утре на 02.06. за деня на детето-при военните!

Kъм статия Ето как полицаите в Силистра раниха три деца по случай 1 юни (видео)

2018-03-16 13:48:07Ефективна трябваше да е присъдата, въпреки че законовите норми не позволяват това! ''Наглецът'', дори не се е признал за виновен, макар че в крайна сметка, като обвиняем си има право на защитна теза. Най много ме подразни едно негово телевизионно интервю, в което той през сълзи омаловажаваше деянието, за което е обвинен с думите, цитирам по памет: ''...кой не е вземал пари''. Едва ли не, за всички това е нещо нормално! Такъв човек хвърля петно върху хиляди съвестни и честни служители на реда, върху самата служба и върху обществото! И като обясняваше, как му липсвала работата и как най-обичал да регулира движението, пък сега се налагало да кара такси. Забележете-такси! Ако беше ''хванал'' лопатата, бих го оправдал, но... Е, ако това не е наглост, здраве му кажи! Дано на следваща инстанция, съдът се коригира!

Kъм статия 3 г. условна присъда получи полицай, който беше заснет да взима подкуп

2017-01-05 02:06:25Нека почива в мир! Незабравима роля! Ярък спомен! Благодарим!

Kъм статия Почина актьорът Гарет Томас от "Седморката на Блейк"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.