ПРОФИЛ

Рейтинг
1158
точки при гласуване
1

recycle bin

създаден на 2020-04-21 19:35:16
Всички ваши коментари (50)
Дата Коментар
Страници
2021-06-14 13:06:27Докторе, дефибрилатори на стадионите не трябват. Евентуално може да трябват на медицинските екипи на отборите и със сигурност в линейките, включително тези които висят на пистата по време на мач. А всъщност големия въпрос е в колко линейки в България има дефибрилатори.

Kъм статия Лекарят на националния ни отбор след случая ''Ериксен'': само 5 БГ стадиона имат дефибрилатори

2020-11-18 19:55:51Професорът, може би от солидарност като бивш министър, пропуска да каже кой е виновен за неописуемия ужас в Ковид отделенията и здравната катастрофа.

Kъм статия Проф. Гайдарски: Ковид е коварен, не разбрах, че го имам, а белият ми дроб вече бил с изменения

2020-11-18 10:08:12Офнюз, рекорден брой са заразените с 10% повече от предишния най-висок брой. А вие отбелязвате само "рекорда" на оздравелите... ми ясно е, че колкото повече се заразяват толкова повече ще оздравяват (и умират).

Kъм статия 4828 нови случая и 1219 излекувани от коронавирус

2020-11-14 12:42:41Като гледам, че путинофилите плачат за тръмп, явно амриканците този път са направили правилния избор (то в сравнение с тръмп всеки избор е правилен).

Kъм статия Сметката: Байдън ще има 306 гласа в Избирателната колегия, Тръмп - 232

2020-11-11 11:41:29Професоре, айде да ти обясня без да съм имунулог, че пълния локдаун или други строги мерки се взимат за да спадне броя на болните и здравната система някак да може да ги поеме. Нещо което определено не се случва в момента и професорите като теб, ако имат поне малко морал, би трябвало това да коментират и за това да са загрижени, вместо да защитават нерешителността на Баце да не налага тежки мерки. Понеже си притеснен, професоре, че доста клинично здрави хора ходели да се тестват поради паника, при 40% позитивни резултати, мисля това твърдние е абсолютно неадекватно. Нещо повече - познавам поне няколко човека със симптоми в даден момент, които не отидоха да се тестват, за да не чакат с часове на опашки.

Kъм статия Проф. Чорбанов: Пълният локдаун не спира разпространението на COVID-19

2020-11-10 13:13:43Всичко, което се измисляте и тепърва обсъждате можеше да се планира лятото и да е ясно какво се прави при достигане на даден брой заболяли. Само, че тогава шефа ти обикаляше селата с джипа да пита пенсионерите доволни ли са от 50 лв подаяние. Заради вас некадърни калинки умират хора, които можеше да бъдат спасени при адекватна медицинска помощ. ОСТАВКА!!!

Kъм статия Ангелов: Ако психозата сред хората се прехвърли и в болниците, ще стане опасно

2020-11-10 12:53:47Според доцентката 5 до 6 дни след разболяване с COVID-19 човек не е заразен. Следователно, нейните колеги в Ковид отделенията, няма нужда да ходят екипирани като ликвидатори в Чернобил, защото болните, които стигат до болницата би трябвало да са заразени от по дълго време (надали само за 5-6 дни от заразяването може да се развие тежка симптоматика предполагаща прием в болница). Няма нужда също и от всякакви карантини след прекаран Ковид. Тъй като горните се случват, излиза че или това епохално откритие не е достигнало до световната здравна общност, или доцентката говори някакви глупости, колкото да привлича внимание върху себе си (подобно на нейния колега Мангъров).

Kъм статия Доц. Любомира Гломб: 5-6 дни след разболяване с COVID-19 човек не е заразен

2020-11-04 17:49:46И според социолозите - тоя дебил и неговите гербави калинки са първа политическа сила !?! Възможно ли е това ??? Толкова много толкова тъпи хора има ли на тая територия ? PS: Обяснявам на предходния колега, защо дебила е уверен че няма да имаме по 16 хил болни на ден... ами просто, защото можем да направим най-много 10-11 хил теста на ден.

Kъм статия Борисов: Държавата няма да спира

2020-11-03 16:22:50Това, драги зрители, е здравната система (след половин година подготовка за втора вълна) в държавата на Баце, Шиши, Бея, Шкембевойводата, Далавери, Вазелинчо и разбира се псевдоопозицията на другарката Курнелия. Който иска още от същото - след няколко месеца да гласува пак за същите.

Kъм статия Коронавирусът не ме уби, но здравната система почти ме закопа

2020-11-03 15:23:52Караш ме да чета някакъв литературен напън на Христо от преди 15 г. Или да коментирам какво евентуално е казала 83г му майка. Или хипотетичното му детство. И други писаници в стила на Блик/Пиц. Фактите са много прости: Най-голямото зло за България е корупционно-олигархичният модел Доган/Пеевски, който контролира медиите, чрез прокуратурата цялото правосъдие и съответно държи в зависимост всяка власт. Най-големите врагове на този модел са Демократична България (това може да се разбере безпогрешно дори само от поведението на Пеевските медии към ДБ) Най-важните намерения на ДБ са свързани с реформи на правосъдието (най-вече прокуратурата), за да бъде работеща и политически независима. Няма друга партия/формация, която ясно да заявява и приоритизира като най-важни реформите на правосъдието. Ясно е, че ако има работещо правосъдие, то ще изчисти всичко останало и тази държава много бързо ще дръпне напред!

Kъм статия Проучване: ГЕРБ и БСП спорят за първото място, ДПС и Демократична България за № 4 при вот сега

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.