ПРОФИЛ

Рейтинг
11300
точки при гласуване
10

Танг

създаден на 2016-04-20 21:02:01
Всички ваши коментари (131)
Дата Коментар
Страници
2016-06-10 16:29:13антон-команданте, аватарите му и другите два блиц-трола нямат работа и личен живот, затова и тук живеят. Единия бил шеф със шестцифрени данъци (къде ги тия хора с такива данъци, дето да си губят времето по форуми - никой не знае), другия пишман-ВИФаджия със стипендия милиони стотинки по комунистическо, третия пък облизал задните части на светеца Болен - легендите с лопата да ги ринеш. Нищо де, във виртуалното пространство всеки може да е какъвто си иска, а дори и сам да си повярва. А това, дали въобще има "козяци" и колко точно са кремълските тролове тук е очеизвадно - никой друг, освен червените блиц-курветини, не си е загубил времето да рови със Селениум (или подобно), да пише скриптове, да търси проксита и валидни низове за юзър-агенти, за да подбие и без това безсмислената и глупава система за рейтинг. Еми да ви е честито. Местя го.

Kъм статия Бъчварова: Само Митьо Очите е бил с бронежилетка

2016-06-10 16:18:41Право куме в очи. А червената слуз да продължава с измислените опорни точки, триенето на кукита и прокситата. Гласовити...и смешни сте, блиц-атака курви.

Kъм статия Ген. Атанасов: Столичната полиция пази наркоразпространението, Бъчварова не е министър

2016-06-10 00:28:40"В астропортрета, направен му от телевизията, допълват..." - да повърна ли, да се смея ли?

Kъм статия Участник в "Сървайвър" е сред издирваните за стрелбата в Слънчев бряг

2016-06-05 11:44:45Серина определено не игра на ниво, а грешките й се случваха точно в най-ключовите моменти на мача. Страхотен финал за младата Грабинье, чиято сила на волята и духа (особено в критичните моменти), беше определящ фактор за изхода на тази битка.

Kъм статия Гарбине Мугуруса спечели „Ролан Гарос“

2016-05-31 15:40:06Идеята на ПР-а покрай БСП напоследък, е да насади заблуждаващия образ на възраждаща се, силна партия с принципи и по сталински твърда, особено по отношение на вътрешните проблеми. Драгите другари забравят, че народната памет е дълга и помни доста добре последните 70 години. 45 години диктатура на пролетариата, нямане, безхаберие и изостаналост и последвали 25 години на псевдопромяна, благодарение на същите тези другари. Нито партията е силна, нито свежите средства от Москва, нито очакваното обединение/коалиция с АБВ и други ДС-производни, като патриотарите, ще помогне за възвръщане на статуквото. Просто сме свидетели на последните напъни на умиращата, червена чума.

Kъм статия Новата ни анкета: Одобрявате ли поклонението на БСП пред паметника на Живков?

2016-05-31 11:53:50Пиронката игра много дървено, тук-там с по някой проблясък, като няколкото бекхенда по правата. Според мен няма никакъв шанс. Да не забравяме обаче, че достигане на 1/8 финал на РГ не е никак малко постижение. За сравнение - Григор отпадна още в началото, а дори тенесист от ранга на Раонич бе отстранен на 1/8 финал.

Kъм статия Пиронкова с мач от неделя до вторник на "Ролан Гарос"

2016-05-31 11:45:04Чукча писатель, чукча не читатель! Да живее чукча....простете, Чуче!

Kъм статия Пореден провал за Северна Корея при изстрелването на балистична ракета

2016-05-31 11:40:27менди, разбира се, че народа управляваше всичко. С помощта на народния ръжен ДС, в услуга на по-равните сред равни. Между другото, за справка - системата сама се наричаше "диктатура на пролетариата", а не някакъв вид демокрация. Усещаш се какви тъпотии си написал, нали? Команданте, червенушко, поради що историческите факти да са глупост? Щото не те устройват, Аферим Конграчулейшън, драги ми антоне?

Kъм статия Спор: БСП се кланя на сатрапа Живков. Не, демокрацията е уруспия!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.