ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Dimitar Bojantchev

създаден на 2018-01-08 10:27:22
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-01-09 04:53:25waysOff ако ще говорим за ментално здраве, няма по-силен симптом за липсата на такова от това да ръсите арогатни глупости зад прикритието на анонимноста -- става дума за елементарна липса на достойнство. За това лек няма. А иначе за опции, има много, ама страшно много. Платени и прочее и това разбира се е следващата стъпка. Но както казах, въпроса е принципен тук -- Фейсбук започват да разбират, че в момента са ударени много лошо от един куп анонимни тролове, точно от вашия калибър и това в крайна сметка няма да е добре и за техния бизнес, защото аз също си плащам за неща там, а и тя. Те губят revenue по този начин и този език те го разбират.

Kъм статия Как Фейсбук стана адвокат на дявола (или зловещата страна на социалната мрежа)

2018-01-08 10:35:06Госпожата ще си възстанови профила защото е борбена и не прекланя глава.. а ако пък не, има други канали.. но дребните душици никога няма да разберат принципния момент тук.

Kъм статия Как Фейсбук стана адвокат на дявола (или зловещата страна на социалната мрежа)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.