ПРОФИЛ

Рейтинг
1305
точки при гласуване
1

Buriata

създаден на 2016-07-15 17:35:06
Всички ваши коментари (72)
Дата Коментар
Страници
2018-03-21 22:45:45Какво дясно? Такова вече няма. Онова недоразумение Реформаторски блок го съсипа дясното, а появата на Христо Иванов на политическата сцена го уби направо. Именно поради отказа на Иванов да направи коалиция с ДСБ на последните избори, доведе до изпадане за първи път от новата ни история от парламента. Сега няма нито един десен представител. Тръгнали сега да се коалират. За нищо не стават.

Kъм статия Дясното - между последната фаза на разпада и първата стъпка към обединението

2018-03-13 22:55:51Този не усещали вече, колко жалък става? Такива глупости бълнува, че само или може да е пият или да взима наркотици. Че нали до онзи ден беше той самият министър на Борисов? Нали даже и мандата си на изкара. Сега тръгнал пак политик да ми става. Ей, колко ниско могат да паднат някои хора…

Kъм статия Христо Иванов: Путин има конкретни поръчки, които най-добре се изпълняват от Борисов

2018-03-05 14:18:32Стига с тия опити. В САЩ като гръмна пирамидата на Бърни Мейдоф, нямаше опити. Веднага го опандизиха и за няма и година беше разследван, започна делото и го осъдиха. Тук още разследват и се опитват да започнат дело. Между временно крадецът Василев си харчи спокойно стотиците милиони, които задигна и се закотва в Сърбия. Така в крайна сметка ще си прехвърлят това дело докато не минат 10 години и престъплението не изтече по давност.

Kъм статия Нов опит за начало на делото КТБ

2018-02-20 19:24:19Христо Иванов и партията му са шепа безотговорни хора. Искат да тласнат страната в политическа криза, а както знаем тогава се краде най-много защото никой не носи за нищо отговорност. Така че явно това искат от партията на Иванов. Да окрадат и малкото, което е останало в тази държава и да си напълнят търбусите.

Kъм статия 'Да България' покани партии на преговори за коалиция

2018-02-02 23:06:19Призован е едно, но арестува е друго. А пък осъден е съвсем трето.

Kъм статия Цветан Василев е бил призован в Белград по делото за КТБ

2018-01-23 23:20:54Ама не знам защо продължават да се обясняват на тия хора. Зелените са си кухи като дънери. Има си закони и няма как те да бъдат нарушени. Ако се нарушат има си съответните процедури, повдигат се обвинения и се съдят. Това е. Какво им дават 1000 обяснения. Ако не са го разбрали от зелените си е техен проблем и само показва колко са зле.

Kъм статия Ангелкова: На Банско и пирон няма да забият без да мине процедури

2018-01-20 13:27:08Радан Кънев хитро изчаква, за да се включи и той в рупора срещу правителството. При положение, че дори и от ЕК казаха, че в решението на Министерски съвет няма нищо притеснително и че ще следят неговото изпълнение, сега се почнаха да се тиражират какви ли не слухове. Боян Петров може да е много добър алпинист, но какво точно разбира той от лифтове?

Kъм статия Радан Кънев: Изглежда Боян Петров е на път да разкрие лъжата за Пирин. Подкрепям го

2017-10-24 23:23:50Това вече излиза извън границите на нормалното. Няма никакви нередности във Фермата. Аз поне следя предаването и то си се вижда. То не бяха някакви си вегани, които пищяха, че не можело да се коли и яде месо. Сега и от зелените НПО-та, които са известни с изнудваческите си акции ги налазиха. Ами дайте да прекратяваме тези предавания и да гледаме по цял ден ВИП брадър как едни кухи лейки се напиват и пърдят.

Kъм статия РИОСВ: 'Фермата' нарушава Закона за водите

2017-10-24 23:02:12Ама какво дясно бе хора? Тук няма десни партии. Просто едни хора обединени от целта да забогатеят на държавната хранилка са обединили усилията си. Всичко върви към възраждане на порочната формула на Реформаторския блок, който така и не направи нито една реформа, а само се нагуши. Само че сега са в малко по-разширен състав.

Kъм статия ДБГ ще работи за обединение на всички вдясно

2017-09-22 00:26:04Е какви обвинения при положение, че на този запис нищо не се разбира. Явно огромните закани на Василев, че разполага с доказателства за престъпна дейност срещу Борисов и кой ли не се оказват гола вода. Иначе нямаше да пуска подобни шантажи и димки, а щеше да има нещо по-конкретно.

Kъм статия Изтекъл запис с Цветан Василев хвърля тежки обвинения срещу Борисов и Цацаров

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.