ПРОФИЛ

Рейтинг
11920
точки при гласуване
10

Buriata

създаден на 2016-07-15 17:35:06
Всички ваши коментари (104)
Дата Коментар
Страници
2024-04-13 16:08:38Демократична България са най-големите циркаджии в съвременната ни политика. Преди година плюха яко ГЕРБ. Наричаха ги партия от статуквото. Отричаха възторжено, че биха правили коалиции с тях, но какво стана накрая? Щом е за властта веднага се прегърнаха и забравиха какво са говорили. За това и избирателите им не им вярват вече.

Kъм статия Ако ГЕРБ и ПП-ДБ не се разберат след изборите, Радев ще ги помете, смятат анализатори

2024-04-07 20:30:51Това за мен е много нагло и безцеремонно да го очаква. Колкото и да не харесвам ГЕРБ и Борисов, реално те направиха всичко възможно, за да се състави работещо правителство. Нещо, което ни е изключително необходимо. От ДБ и ПП ги саботираха, за да може те да си правят правителство и сега най-нагло искат да ги подкрепят. Това си е чисто и просто извиване на ръцете и избирателите ще ги накажат.

Kъм статия Пеевски пита защо Борисов задължително да управлява, щом ДПС може да се коалира с ПП-ДБ

2024-03-24 10:23:10За мен Христо Иванов трябва да бъде разследван за далаверите, които вършеше докато беше правосъден министър. Сгази яко лука и го хванаха с подкупи. За това набързо го покриха като го оставиха уж сам да напусне поста. Сега плюе по хората, които му спасиха задника. Такива като него са неблагодарници.

Kъм статия И Вие сте на ход: ГЕРБ иска ПП-ДБ да се откаже от Асен Василев, за да преговарят

2024-03-24 09:59:12Според Иванов и сие всеки клати държавата, пък Демократична България пазят равновесието, от сутринта ли пият в тая партия. Не Слави прави търговия с депутати, са самият Кирил Петков и то у дома си. Атанасов се хвърля веднага на амбразурата да го спасява, че да не изпадне от коалицията.

Kъм статия Преговорите продължават. Днес се надявам всички да сме реалисти, заяви Христо Иванов

2024-03-16 18:21:34То щеше да е и особено жалко ако го бяха подкрепили като се има предвид, че са част от това управление. Все едно да подкрепят собственото си сваляне от власт и да признават колко са некадърни и некомпетентни. Няма да се изненадам Христо Иванов и това да каже един ден. А каквото му се плати, това прави.

Kъм статия ПП-ДБ скъсяват дистанцията с ГЕРБ за евровота

2024-03-16 17:47:21Христо Иванов само се чуди с каква по-голяма простотия да се захване. Имам чувството, че само си измисля такива безумни неща, за да не се занимава със сериозните проблеми на екологията и хората. Имайки предвид, че това е бутиков бизнес, със сигурност някой го е натиснал да разчисти конкуренцията.

Kъм статия Христо Иванов: Ако реформите не продължат, няма смисъл да участваме

2024-03-10 14:41:45То бива, бива отчаяние, но това тяхното вече минава всякакви граници. Хайде да видим, кои са в тази коалиция. Едната част са стари, амортизирани и провалили се многократно политици като Атанасов. Другата част са млади, неопитни, но с голяма арогантност и провалили се вече веднъж политици. Няма що, голяма подкрепа.

Kъм статия ПП-ДБ настоява за бързо разбирателство с ГЕРБ за попълването на Антикорупционната комисия

2024-03-02 10:27:04Каква коалиция бълнува Радан Кънев. Тук са се събрали само хора, които искат бързо да забогатеят от властта и не им пука за страната. Едните прибират пари от Руснаците, другите от Американците. За това и нямат едно мнение по каквито и да било въпроси.

Kъм статия Радан Кънев пред OFFNews: ПП и ДБ трябва да останат заедно завинаги. Ако сега падне кабинетът, всичко ще рухне

2024-02-18 11:37:46Няма вариант, в който ДБ да е в кабинета и той да не е лош. Вече се видя няколко пъти как обслужват само техни лични интереси, лидерите им как искат да забогатеят от властта и колко пъти се издъниха вече. Най-голямата грешка ще е пак да им се даде власт.

Kъм статия Фейсбук минава под надзора на ДАНС. ПП-ДБ предлагат закон за борба с дезинформацията

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.