ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Atan

създаден на 2021-08-29 17:03:19
Всички ваши коментари (39)
Дата Коментар
Страници
2021-10-05 22:57:46На думи има, на дело - не! Франко-германската мечта за времето на Карл Велики(Шарлеман) се сбъдва отчасти - Германия и Франция решават важните въпроси. Другите одобряват. Затова и Великобритания излезе от Съюза.

Kъм статия Европейската външна политика и къде да я намерим

2021-10-05 22:50:22Нищо вярно за необвързаността на тримата "любимци" на г-жата! Всеизвестно е кой с каква партия е свързан. Радев с БСП, Герджиков - с ГЕРБ, Панов - с ДБ. Разбира се, има и други подкрепящи кандидатите. Това не променя нещата. А "откритието", че едните избори щели да повлияят на другите, е нещо ясно по начало.

Kъм статия Боряна Димитрова: Президентската кампания се превърна в оспорвана и с отворен финал

2021-10-05 22:42:02Жалко, ДБ и Панов изопачават смисъла на коментираното от тях изказване. Това е лош, много лош знак - разбирателство между силите за промяна няма да има. Почват пак с обвинения и претенции, че те и само те могат да оправят държавата. Стилът е същият, който ИТН използваше. И в лагера на Триото, Мая Дончева, Капон няма единодушие. Не е на добро...

Kъм статия Демократична България и Лозан Панов не искат разпределението на бъдещи постове на Кирил Петков

2021-10-02 16:54:31Да бе П.Илиев студент, или асистент, щеше да е възможно ректорът да не е чувал за него. Но деканът би познавал асистент... Смешна работа!

Kъм статия Ректорът на СУ и деканът на ЮФ не знаели, че Петър Илиев съществува

2021-10-02 16:48:41Публикациите до момента клонят към предположението, че Герджиков е държан с някакви неща.

Kъм статия Психиатърът Гълъбова: Ген. Радев лети, няма одраскано по коленете от пълзене

2021-10-01 19:02:41Интересни мнения, да видим после.

Kъм статия Какви са шансовете на Герджиков и ГЕРБ за президент: Коментарите на Райчев, Дайнов и Стойчев

2021-09-24 14:42:04И съда, и прокуратурата,и всичко, което стои зад тях... Беше каквото беше, вече няма нищо! Не било подредено, не било ясно, не се знаело колко пари са изхарчени... дрън.дрън. В нормална държава нищо такова не МОЖЕ да стане.

Kъм статия Прокуратурата се отказа от делото срещу Емилия Масларова

2021-09-24 14:36:26И с Белене нещата са много объркани.ТУ ще, ту не ще го строят. Ту там, ту в Козлодуй, ту има търг, ту няма. А неотдавна Р.Овчаров каза на Цветанка Р., че цялото оборудване е платено, но половината не било доставено! Повече от ясно е, че трява да се построи, както е планувано, от държавата, без повече бавене. За да има ток и да се оправдаят погребаните в проекта милиарди. А и с оглед на безалтернативното спиране на използването на въглища и прехода към ВЕИ, това е наложително.

Kъм статия Защо поскъпва енергията: Далавери в търговията с тока и скъпия руски газ

2021-09-24 14:28:06Ами да започнат да правят каквото трябва, много се бавят! Конекторът с Гърция не се бави, саботира се! Действия трябват! А не се и споменава пред публиката проблема на ВЕЦ-овете! Те били пред спиране, точно сега, по силата на мистериозно министерско постановление от февруари, според което трябвало да придобият безпрецедентни документи за правото...да работят!

Kъм статия Защо поскъпва енергията: Далавери в търговията с тока и скъпия руски газ

2021-09-24 14:20:51В българската олитика продължава да се замества политическото с клеветническото/компроматно начало. Така просто лица и партии се сменят, но политическите и всички останали проблеми не се решават. Средата е все ненормална. Нормална би била, ако всеки можеше свободно да работи, произвежда и продава, без да зависи от държава и групировки.

Kъм статия Партия Волт не е следвала предварителен план при напускането на коалицията ИБГНИ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.