ПРОФИЛ

Рейтинг
4000
точки при гласуване
4

Людмил Трифонов (Sofia)

създаден на 2017-11-29 17:09:25
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-01-30 20:23:57Лицата с психични отклонения и жените са използвани още от древността за въвеждане в обществото на идеи, полезни за определени среди. При психичните разстройства се наблюдава трудно ориентиране в процесите и околната среда, проблеми с анализа и изводите при мисловните процеси. При жените е на лице известна склонност към възприемане о подражаване на модните тенденции. С помощта на пропагандната машина чрез тези социални групи се прокарват вредни за обществото нагласи, прикрити с благи приказки.

Kъм статия Плевнелиев: Ако България не ратифицира Истанбулската конвенция, ще се приравни с Йемен

2018-01-30 18:56:44Конвенцията създава възможност за тълкуване на нейни текстове от Международния съд за правата на човека. Това ще става по искане на политкоректни неправителствени, граждански, демократични и тути кванти платени оргаизации. Някой съмнява ли се, какви ще бъдат ТЪЛКУВАНИЯТА ? Западът и сега отговаря на изискванията на Конвенцията. И демографският му срив е такъв, че вече налага приемане на ислямски командоси за работна ръка. След 30-40 години емигрантското мнозинство ще въведе шериата. И какво ще правим тогава с "либералните ценности" /

Kъм статия Истанбулската конвенция: истини и лъжи

2018-01-30 18:43:46НЕЩАТА СА ПО-СЛОЖНИ, ГОСПОДА УЧЕНИ ! 1. С ХУМАННАТА идея за равенство между половете се номинират двама равни претенденти за лидери на семейството. Това НЕИЗБЕЖНО води до битки за надмощие, които в Конвенцията се определят като НАСИЛИЕ. Т.е. умишлено се създава насилие с потърпевш "слабият пол”. 2. С ХУМАННАТА цел да се избегне умишлено създаденото насилие, с Конвенцията се въвеждат тежки наказания за "силния пол". За да избегнат съдилищата и затвора, мъжете ще предпочитат да се развеждат. 3. Скъпите процедури по развода ще принуждават да не се сключва брак, а да се "съжителства" с възможност двойките да се разделят без проблеми. 4. Така ХУМАННО се налага унищожаване на законния брак и нормалното семейство. 5. Деца се раждат и възпитават в нормални семейства. Няма семейства, няма раждаемост. Следва застаряване на нацията и отмиране в краткосрочен план. Свръхдозата свобода, демокрация, хуманност и пр. е фатална за консуматора, както свръхдозата обикновена дрога.

Kъм статия 286 учени с подписка до парламента в подкрепа на Истанбулската конвенция

2018-01-30 18:05:47НЕЖЕН ГЕНОЦИД 1. С ХУМАННАТА идея за равенство между половете се номинират двама равни претенденти за лидери на семейството. Това НЕИЗБЕЖНО води до битки за надмощие, които в Конвенцията се определят като НАСИЛИЕ. Т.е. умишлено се създава насилие с потърпевш "слабият пол”. 2. С ХУМАННАТА цел да се избегне умишлено създаденото насилие, с Конвенцията се въвеждат тежки наказания за "силния пол". За да избегнат съдилищата и затвора, мъжете ще предпочитат да се развеждат. 3. Скъпите процедури по развода ще принуждават да не се сключва брак, а да се "съжителства" с възможност двойките да се разделят без проблеми. 4. Така ХУМАННО се налага унищожаване на законния брак и нормалното семейство. 5. Деца се раждат и възпитават в нормални семейства. Няма семейства, няма раждаемост. Следва застаряване на нацията и отмиране в краткосрочен план. Свръхдозата свобода, демокрация, хуманност и пр. е фатална за консуматора, както свръхдозата обикновена дрога.

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

2018-01-30 17:56:28НЕЖЕН ГЕНОЦИД 1. С ХУМАННАТА идея за равенство между половете се номинират двама равни претенденти за лидери на семейството. Това НЕИЗБЕЖНО води до битки за надмощие, които в Конвенцията се определят като НАСИЛИЕ. Т.е. умишлено се създава насилие с потърпевш "слабият пол”. 2. С ХУМАННАТА цел да се избегне умишлено създаденото насилие, с Конвенцията се въвеждат тежки наказания за "силния пол". За да избегнат съдилищата и затвора, мъжете ще предпочитат да се развеждат. 3. Скъпите процедури по развода ще принуждават да не се сключва брак, а да се "съжителства" с въз-можност двойките да се разделят без проблеми. 4. Така ХУМАННО се налага унищожаване на законния брак и нормалното семейство. 5. Деца се раждат и възпитават в нормални семейства. Няма семейства, няма раждаемост. Следва заста-ряване на нацията и отмиране в краткосрочен план. Свръхдозата свобода, демокрация, хуманност и пр. е фатална за консуматора, както свръхдозата обикновена дрога.

Kъм статия Плевнелиев: Ако България не ратифицира Истанбулската конвенция, ще се приравни с Йемен

2018-01-24 17:04:10Другарите от Европейската комисия и Съвета на Европа са гвардейският контингент на имперската агентура в Европа. От края на Втората световна война елитът прилага - с предимство в Европа - постулатите на имперската доктрина Евгеника. Тя предвижда намаляване на земното население до 600-700 млн. под формата на рехава, сборна тълпа от малограмотни и болнави хорица, които без да създават проблеми със свобода, равенство и жизнен стандарт ще обслужват малък "богоизбран" елит. Това става "хуманно" и незабележимо: педерастия, проституция, наркомания, безбрачно съжителство, фаворизиране на маргиналите и овластяване на жените и т.н.

Kъм статия И ЕС, и Съветът на Европа ни призоваха да приемем Истанбулската конвенция

2018-01-24 16:48:26 Референдумът за Конвенцията в случая е задължителен. Не е нормално да се правят опити за налагане исканията на по-равноправните секс-психопати, а да не се провери какво мислят мнозинството българи.

Kъм статия БСП иска референдум за Истанбулската конвенция

2018-01-24 16:41:16От края на Втората световна война се прилагат - с предимство в Европа - постулатите на имперската доктрина Евгеника. Тя предвижда намаляване на земното население до 600-700 млн. под формата на рехава, сборна тълпа от малограмотни и болнави хорица, които без да създават проблеми със свобода, равенство и жизнен стандарт ще обслужват малък "богоизбран" елит. Това става "хуманно" и незабележимо: педерастия, проституция, наркомания, безбрачно съжителство, фаворизиране на маргиналите и овластяване на жените и т.н.

Kъм статия ВМРО: Международни лобита натискат България да узакони третия пол

2018-01-24 16:04:06 От края на Втората световна война се прилагат - с предимство в Европа - постулатите на имперската доктрина Евгеника. Тя предвижда намаляване на земното население до 600-700 млн. под формата на рехава, сборна тълпа от малограмотни и болнави хорица, които без да създават проблеми със свобода, равенство и жизнен стандарт ще обслужват малък "богоизбран" елит. Това става "хуманно" и незабележимо: педерастия, проституция, наркомания, безбрачно съжителство, фаворизиране на маргиналите и овластяване на жените и т.н.

Kъм статия Прожектираха имената на 23 жени, убити от мъже у нас, върху Народното събрание

2018-01-24 15:34:54 Работата е там, уважаеми/а...?, че християните раждат деца и християнството не е заличило чрез демографски колапс етносите, които са го приели. А педерастията във всичките и форми не ражда деца и създава демографски вакум, който засмуква ислямски командоси, както сте вече наблюдавали този процес на Запад. След време тяхното мнозинство ще въведе неизбежно шериата и тогава такива като Вас...

Kъм статия Ако княз Борис беше провел допитване дали да се покръстим

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.