ПРОФИЛ

Рейтинг
10298
точки при гласуване
10

AntiZ

създаден на 2022-03-30 16:35:19
Всички ваши коментари (2249)
Дата Коментар
Страници
2024-05-25 18:40:31Тази застаряла и алкохолизирана треторазрядна порно актриса, да вземе да си изжабури дзурлата с терпентин (кореселин) преди да плещи глупости! СъвеЦка порно звезда от времето на андропов. Иди нàхуй, пожалуиста!

Kъм статия Захарова коментира думите на Столтенберг за ползване на оръжие срещу руска територия

2024-05-25 18:31:27Win, ти го остави нашия цървул! Тоя е ясен от самото начало! От рашиски фатмак нищо друго не можеш да очакваш! Ами онази комунистически парцал, гутериш? Мълчи като пън! Европейския парламент? Едноминутно мълчание за смъртта на иранския касапин, който последно разписа смъртната присъда на момиче, което не си е сложило парцала на главата? Тези диваци трябва да бъдат избивани, избивани, и пак избивани! Без никаква жал! Варвари и диваци!

Kъм статия Голяма трагедия в Харков - ударен е хипермаркет с много посетители (обновява се)

2024-05-25 17:56:27Откога апелирам към редакцията, този червей на снимката да го показват на пиксели или с черна лента както се полага на всеки криминален и военен престъпник, дивак и варварин! И никой не ме слуша...

Kъм статия Путин иска примирие, което ще му позволи да унищожи независимостта на Украйна, твърди ISW

2024-05-25 17:52:22И после: "няма да стреляте с наши ракети по руската територия!" Ей гиди, руска измет долна, фашистка, като хлебарки трябва да ви избият от първия до последния! И не само в руската федерация, а където ви стигнат!

Kъм статия Голяма трагедия в Харков - ударен е хипермаркет с много посетители (обновява се)

2024-05-24 21:41:33Люгерчо, къде и кога точно реши, че украинците отстъпват? Я да ти пратя да видиш как рашистката пропаганда коментира "отстъплението", за което думаш! Орките са тъпи, нямат млад офицерски състав, избиха ги лани. Няма и откъде да вземат нови. Не ги продават в гастронома. Икономиката им загива. Наливат милиарди, които потъват в украинската земя и нямат никаква възвращаемост. Най-късно до края на другата година, тази кочина ще се срине и ще се разнесе такава воня, че ще ни трябват противогази. Хайде сега погледни какво казват блатните руски червеи: https://youtu.be/QjyHTUIH1RQ?si=8khu01yBIVpvsxOv

Kъм статия Потвърдено: С нови американски оръжия ВСУ спря руснаците в Харковска област (видео)

2024-05-10 20:39:32Ако не бяха американците и англичаните, сега нямаше да има вата, блатата щяха да са облагородени, покривите на бараките в които "живеят" мужиците, щяха да не са от азбест. Щяха да имат канализация, улици, тротоари, щяха да са максимум 15-20 милиона и щяха да говорят на немски. А народите от бившото ссср, щяха да живеят свободно и без страх от руската измет.

Kъм статия (ВИДЕО) Бяхме сами срещу Хитлер - лъжите на Путин за Втората световна война

2024-05-10 20:26:00Българското достойнство е унизено преди много десетилетия от такива ватници като розовата другарка на снимката. Унизено, избивано, изнасилвано и ограбвано по руски образец. Вижда го в момента целия нормален свят освен путинофилите по села и паланки.

Kъм статия Нинова за думите на Мицкоски: Няма да допуснем унижение на българското достойнство

2024-05-10 20:21:11Настъпление масирано, масирано, колко да е масирано? Усещам как кацапите ще седнат на един шестоъгълен, доста по-ръбат и голям от онуй грозилище пред ндк, дето го капичнаха лани! А за тази "екстра", целият възелин на света няма да им стигне ...

Kъм статия Русия започна масирано настъпление в Харковска област

2024-05-10 20:14:08Ново попълнение към морско-десантните сили на московията. Аре, хаирлия да им е!

Kъм статия Пътнически автобус падна от мост в река в Санкт Петербург, трима са загинали

2024-04-29 17:55:13Ездачо, притесняваш се излишно! Никой няма да пожертва Украйна! Нито блатните ще се съввземат след това, което ще им се случи скоро. Просто защото няма да ги има. Кочинката ин се разпада. Пешко е прав! Ако американците и англичаните не им бяха не помогнали, а направо решили проблема на тези диваци, сега в блатата щеше да се говори на немски и да, нямаше да има блата.

Kъм статия Украйна съобщава, че ситуацията на фронта се влошава

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.