ПРОФИЛ

Рейтинг
17017
точки при гласуване
10

order

създаден на 2017-11-09 15:30:30
Всички ваши коментари (917)
Дата Коментар
Страници
2022-09-04 20:41:33На демократ вяра нямай!!! Е и как да им верваш на тия демократи като навремето 2014г. ДСБ /реформаторски блок/ се клеха преди изборите никога с ГЕРБ и после се прегърнаха и целунаха!!!!

Kъм статия Шантаж, арбитраж и дарове за Кремъл

2022-09-04 19:30:48Е и как да им верваш на тия демократи като навремето 2014г. ДСБ/реформаторски блок/ се клеха преди изборите никога с герб и после се прегърнаха и целунаха!!!!

Kъм статия Надежда Йорданова: Коалиция с ГЕРБ е невъзможна, не са изоставили корупционните практики

2022-09-04 09:34:13Мдааа а.... запушване каИш!!! The Hill: Зеленски трябва да преговаря, за да спаси Украйна.... Украинският президент Володимир Зеленски трябва да разбере, че прекратяването на военните действия е необходимо, ако Украйна иска да оцелее като независима държава. Харлан Улман, старши съветник на Атлантическия съвет, заяви това на 29 август в статия за The Hill. „Единственият разумен резултат са преговори под една или друга форма и те ще започнат с прекратяване на огъня при изпълними условия“, написа той. ..... ...... ....... ...... А иначе... зеленчука да знае, че то ако много дърпа дявола за опашката може да получи и пълномащабна война ама тогава ще има мнооо олеле!!!!

Kъм статия ISW: Кремъл запушва устата на военните блогъри, които пишат за проблемите в Украйна

2022-09-04 09:31:13„ISW за Херсонската операция на ВСУ: финтове, заблуждаващи маневри и руска пропаганда....“ четем в офнюз .... https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/ISW-za-Hersonskata-operatciia-na-VSU-fintove-zabluzhdavashti-manevri_784161.html ......... Мдааа.. ясно, провалените контраатаки са финтове, предаването в плен на азовците е евакуация... Абе айде зеленчуци вдигайте белия байряк, капитулация и да се кротне света и .... и да си заживеем в мир и сговор за дълги години напред!!!

Kъм статия ISW: Кремъл запушва устата на военните блогъри, които пишат за проблемите в Украйна

2022-09-04 09:17:17Започна се... над 70 000 души протестираха днес в центъра на чешката столица Прага!!! Така ще бъде в целия ЕС!!! ЕС не е страна в конфликта Русия-Окрайна... двете страни не са в НАТО, така че помощ трябва, но помощ трябва да се спре конфликта, а не Окрайна да се тъпче с джепанета, а това значи да се даде на зеленчука белия байрак и да се приключва за да има мир и спокойствие в Европа и света!!!

Kъм статия ISW: Кремъл запушва устата на военните блогъри, които пишат за проблемите в Украйна

2022-09-01 20:51:15Мдааа.. ясно, провалените контраатаки са финтове, предаването в плен е евакуация... Абе айде вдигайте белия байряк, капитулация и да се кротне света, да си заживеем в мир и сговор!!!

Kъм статия САЩ спрели ВСУ да не ударят мощно руснаците по целия фронт

2022-08-23 18:47:26А дано ама НАДАЛИ...

Kъм статия Газ от Газпром може да е по-скъп от отказаните от кабинета танкери

2022-08-23 18:45:26Льошо... едно пеем, а истината друга!!! Укрите МАСОВО бягат от мобилизация и от фронта. Млади хора от различни региони на Украйна, които са успели безопасно да стигнат до Мелитопол, разказаха на РИА Новости как намират превозвачи, които ги откарват в Русия за няколко хиляди долара - по този начин мъже на военна възраст бягат от мобилизация с надеждата да се съберат със семействата си, преди това са напуснали територията на страните. "Напуснах, защото не исках да ме мобилизират. Не исках да вляза в армията. Отидох в Русия , тъй като няма как да отида директно в Европа . Всички мъже в наборна възраст подлежат на мобилизация и те нямат право да напускат страната. Намерих хора, които си затваряха очите за пари, че съм военнослужещ, и ме освободиха. Целият ми маршрут струваше 2,5 хиляди долара. Прехвърлих парите във филтрационната точка на СБУ . Сега съм в Мелитопол“, каза Александър Тридуб , 28, родом от Харков . Друг наборник Дмитрий Тарануха каза, че е успял да напусне Украйна за две хиляди долара. „Дълго време събирах пари. Но искам да отида при семейството си. Затова напуснах мобилизацията. Не искам да се бия, не разбирам от политика, не съм служил в армията, на 36 години съм и просто искам да живея в мир със семейството си“, каза Тарануха

Kъм статия Руският парашутист, който заклейми войната: Разбрахме, че не освобождаваме никого

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.