ПРОФИЛ

Рейтинг
2005
точки при гласуване
2

anton02411724

създаден на 2019-04-11 08:39:52
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-07-28 17:12:50Г-н Стойнев, Все имате програма, все имате кадри, но аз виждам, че нищо нямате като за пред хората. Справка близкото минало... Не пускате Г-жа Мая Манолова да бъде надпартийна кандидатура, каквата нагласа струва ми се тя има не отскоро. Оставете я сама да решава. Не ви симпатизирам, но мисля, че бих дал гласа си за г-жа Манолова ако кандидатства за кмет на София. По- добър омбудсман до сега не сме имали.... И още, след като имате ваша телевизия, защо облъчвате хората денонощно с призиви от радио и ТВ студиа. Просто е. Само трябва да погледнете календара и да видите коя дата сме.

Kъм статия Стойнев: Разчитаме българите да покажат червен картон на ГЕРБ на местния вот

2019-07-28 12:26:07Г-н Зарков, Обяснявате вече доста излишни неща и това прилича на подмилкване. От думите ви излиза, че "чумата" има партиен произход. Смешно та дори и тъпо. По нататък... Хакванета на НАП е проява на лоша държавност. Ами вие къде сте в тази Държава. Ако се окаже, че хакера е симпатизант на БСП /имам предвид презимето му/, дали ще намерите дупка в която да се скриете? Лично за мен хакерската атака си е чисто и просто едно рамо за БСП за местните избори... Гениалният Ботев викаше на това "Смешен плач". Айде стига вече!

Kъм статия Крум Зарков: Въртим се в кръг, а големите проблеми остават извън парламента

2019-06-18 12:27:38Къде остана идеята ви бе другари! С пари всеки знае...

Kъм статия След ГЕРБ и Патриотите не се появиха на срещата с БСП за субсидиите

2019-04-11 08:46:24С това си изказване Георги Марков напълно ме отврати от ГЕРБ. Гади ми се. Много голямо пропадане. Повреда в чипа но не от скоро...

Kъм статия Георги Марков: В колиби ли да живеят депутатите? Какъв е този садизъм!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.