ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Emil Zhivkov

създаден на 2020-12-27 14:17:31
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-05-08 17:12:23"По 19 милиона на ден. А представете си това в земеделска продукция, в асфалт, в образование, в здравеопазването, за докторите и медицинските работници. Представете си ги!" Най-ми е лесно да си ги представя в нощни шкафчета със златни кюлчета и евро в купюри по 500! А ти ББ предтсава си нямаш какво си представят интелигентните и честни хора за теб!

Kъм статия Борисов: 19 млн. на ден струва шоуто в парламента. А представете си ги в асфалт! (видео)

2021-04-20 15:04:08"На една от пациентките й прави впечатление, че премиерът се движи много добре като за опериран вчера. Той потвърждава, че операцията е била вчера. "Як мъж!", впечатлява се жената." Такъв е наистина и народът пророчески е формулирал поговорката: "Як като бик и почти толкова умен!".

Kъм статия Оперираният Борисов на обиколка из болнични стаи: И аз ората ми викаха: ''Не оди да риташ топка'', обаче акъл не расте (видео и снимки)

2021-04-20 14:58:57Бай Тошо, на когото едно време се присмивахме, на фона на Бойко вече ми изглежда велик държавник и мастит ерудит!

Kъм статия Борисов предлага нов кабинет с патерица в Софиямед

2021-04-20 08:04:51В тази тежка за демокрацията ситуация, единственият начин да накарат Бойко да отиде в Парламента е, като до трибуната наредят няколко нощни шкафчета. Така, под въздействието на домашния уют той ще се отпусне, ще забрави за операцията и дори е възможно да се разговори. В краен случай - дистанционно изслушване чрез видео връзка (по НПК) посредством традиционното фейсбук излъчване и отговори на въпросите на Народния съд от диванчето в Банкя.

Kъм статия Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

2021-04-07 17:20:12Бат' Бойко пак е получил паник атака и се чувства особено несигурен в затворено пространство, различно от купето на джипката! Като (д)умопомрачен е, ако е далеч от сакралното возило! Явно има проблем със спирачките (не може да спре където и когато трябва!) и поради тази причина го поздравявам с песента на Азис "Автомонтьор" от албума "Мъжете също плачат". На добър път по твоя път (към небитието) и дано този път ти е за последен път, когато съсипваш България с безмозъчието, простотията. алчността и аморалността си!

Kъм статия Борисов с 3 оферти: Кабинет на ГЕРБ, 10 депутати в подкрепа на Слави или ВНС (видео)

2021-04-06 08:21:13Бойко ще спечели и тези избори!

Kъм статия Предсрочен вот в Гренландия заради минен проект

2021-04-05 19:16:04"Чувството за отговорност" (напълно равносилно на маниакалното желание и патологична воля за партийна/държавна власт на всяка цена) на Корнелия е абсолютно същото като това на Бойко! Но то не е в състояние да скрие (замаскира) липсата на чувство за чест, достойнство и морал!

Kъм статия Корнелия Нинова: Не давам оставка

2021-04-04 23:10:52ГЕРБ търси талант и го намери! Ехо-о-о, Дилов, твоят нов господар, на освещението на чиято снимка (портрет) ти присъства, стискайки свещ в ръка, пропиля милиарди, за(г)роби държавата с дългове за десетилетия напред и унищожи държавността, ама 100 милиона за избори са много пара (ако той не е сигурен победител)! Евала, демократе!

Kъм статия Първи коментар на ГЕРБ: Много е скъпо да правим още избори

2021-04-04 10:12:01Колкото и да са скъпи тези избори, те са неизмеримо по-евтини в сравнение със стойността на причинените поразии и мащаба на заграбеното по време на ваш'те управления, г-н Борисов! И в унисон с ваш'то демократично чувство за хумор и нескончаемите ви гръмки изказвания и несекващи баронмюнхаузеновски изхвърляния, ето една мисъл на Томас Джеферсън (сигурен съм, че не сте чували за него): „Най-силният аргумент за това, че хората трябва да имат право на лично оръжие, е самозащитата в крайни случаи – хората трябва да се защитават срещу тиранията на властта.“

Kъм статия Борисов гласува с хартиена бюлетина, обвини Радев за датата на вота и отиде в манастир

2021-03-07 17:36:17Ех, Коце, ти си само една (надуваема) разплута кукла (напомняща за едновремешна лелка в студентски стол), от чиито уста се леят в несвяст умопомрачителните думи на твоя вентрилоквист Бойко Борисов! Благодарение и на теб (освен колегите ти от НОЩ) започвам да разбирам Айнщайн! Естествено, не в частта на Общата теория на относителността, а по отношение на едно негово изказване: „Две неща са безгранични – Вселената и човешката глупост! Между другото за първото не съм съвсем сигурен!“ Нашата мила родина би била едно по-добро място за съществуване, ако малоумието и безмозъчието познаваха някаква мярка! Но уви, безпочвеното самохвалство, некадърността, слагачеството и тъпотията вървят неотлъчно заедно!

Kъм статия Ангелов: В Европа се говори за българския модел за решаване на кризата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.