ПРОФИЛ

Рейтинг
1011
точки при гласуване
1

peter stoyanov

създаден на 2017-04-19 13:24:57
Всички ваши коментари (11)
Дата Коментар
Страници
2018-01-24 22:17:19offnews, готин сайт бяхте, ама с анонимки в подкрепата на екоталибаните се свличате в бездната. направо пледирайте за забрана на колите в софия, на земеделието в добружда и горнотракийската низина, да си остане една дествена и недокосната от гадните хора природа в бг. а хората - да си се изнасяме извън територията.

Kъм статия Ще успее ли контрареволюцията срещу Трънския референдум?

2018-01-22 16:41:50гамбия е бедна, но много колоритна страна. пътешествах там за 2 седмици преди 10 години. яхия бе още на власт и наистина страхът от него бе голям. пред казармите на президентската гвардия имаше огромен билборд: "soldier protects the nation, condom protects the soldier".

Kъм статия От първо лице: Как президентът на Гамбия ме принуди да се лекувам от ХИВ с билки

2017-12-14 12:37:43бареков и джамбазки нали са членове на екр? дори май бареков е някаква клечка в ръководния орган на екр. те двамата как гласуваха - против ?

Kъм статия Евродепутатите подкрепиха почти единодушно България и Румъния да влязат в Шенген

2017-11-17 18:51:51париж и още доста големи и малки градове се управляват от държавни/общински дружества и нямат проблем с качеството на водата и загубите по мрежата. въпросът не е само до частно/държавно, а до свестен/тъп (да не каже по-силна дума) мениджмънт. някак много лесно давате концесия на частно дружество като панацея, де да бе толкова лесно.

Kъм статия Казах ли ви и за водата?

2017-11-04 13:06:4950% полицаите с шкебета, пушещи на по време на дужурство и направо некадърни - марш на борсата, колкото и да струва това на бюджета. имал съм, за съжаление, досега с полица по повод кражби - такава некадърност и липса на професионализъм в частна фирма няма да се търпи и 1 час. останалите, след тест за лоялност (примерно с полиграф и тн), вдига им се заплата, техника като в германия и холандия и се изискват резултати като в холандия и германия. що не викнат примерно агентите на короната да оправят полицията и митниците - ще стане за нула време. гиди гиди искали повишение на заплатите полицатие - защо - щото са остарели с 1-2 години, и направили още по-голямо биреното си шкембенце??!!

Kъм статия Красимир Янков: Опитни полицаи напускат, това е много по-голям проблем от протестите им

2017-10-08 16:22:54да имам бг езика на тоз професор - "осколък" - няма такава бг дума - на руски е "осколок", на бг - "парче". относно - че последния остатък на политиката са зИленИтИ - глупост е, разбира се, но на руски се казва "если сам себя не похвалишь, то будешь ходить как оплеванный"

Kъм статия Евгений Дайнов: Властта вече не се крие. Иска да унищожи медиите

2017-10-04 18:14:56целия тоз трафик да го бяха вкарали в тунели, както е много други страни, или вдигнали на естакада, и нямаше да има проблем. ма де толкова акъл

Kъм статия Небостъргачи само на 2 места в София, зад Околовръстното сгради до 15 м

2017-09-03 17:56:55ако човек си има кауза, то той си я следва без подкана и молба. ако обаче е зИлен, като проф дайнов и тома белев, примерно, ако не чуе шума на зИлени банкноти - я за броене на делфинчета, я за измиване на леопардов смок, не се помръдва. много е хубава зелена кауза, наистина. но зИлената - смърди отвсякъде. за съжаление такива като проф дайнов и тома белев са от смърдящия вид. нищо лично, само констатирам.

Kъм статия Евгений Дайнов: Криворазбраната представа за зелените

2017-07-18 19:02:19да бе, доживотен затвор. каква е разликата между тоз циганин, който уби заради 1 цигара, и онзи ритнитопковец, който уби човек, щото му казал "селянин". щом ритнитопковеца получи условна присъда, предполагам, че и циганина ще получи същото - има прецедент вече. да бяха наказали ритнитопковеца поне за пример, че агресията води до тежки последици...

Kъм статия Прокуратурата ще иска доживотен затвор без право на замяна за убийството на Алекс

2017-04-29 11:25:12след като чувам всичките тези обсъждания, май най-добре е нищо да не пипат и да си го оставят така, както е в момента. най-нормално е трамваите да се изместят до тротоарите (ако ще и с павета) и по средата да се асфалтира. велоалея няма място на дондуков - нищо против велосипедистите, но в случая да си избират други пътища.

Kъм статия След ремонта на "Дондуков": Трамваите на паваж, колите на асфалт, велоалеята проблем

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.