ПРОФИЛ

Рейтинг
-1100
точки при гласуване
0

qwertz

създаден на 2022-05-30 14:23:56
Всички ваши коментари (191)
Дата Коментар
Страници
2023-09-10 00:15:44Бантускотът има бинарно мислене - Левски/ЦСКА, Русия/САЩ, Samsung/Apple, Window/Linux и т.н. При бантускота НИКОГА няма междинни нюанси - затова и бантускота е бил вечно сляп, той си заплюва нещо и се оставя да бъде воден от сляпата си фенщина. Самопоставяйки се от едната страна той автоматично изключва, отхвърля и отрича всичко от другата и това го прави... сляп. Бантускотът не е способен да вижда градации и нюанси - той и не иска - те му идват в повече, той вижда или черно или бяло. Когато кажеш на бантускота, че единствено и само той е виновен за дереджето си, а не измислените комунисти веещи червени знамена, живеещи единствено в болните му халюцинации, то автоматично бинарната му логика те преквалифицира като комунист или българофоб - средно положение няма! Политиците в България не са друг биологичен вид, а са от същия - видът бантускот, подвид необразован, но амбициозен селски тарикат посветил се единствено на мисията си да дере и дои останалите слепи бантускоти.

Kъм статия 9 септември преряза развитието и заличи елита на България, заяви Васил Терзиев

2023-09-09 23:50:44Някакъв ПУХЪЛ пак се разплакал за "елитЪ". ХАХАХАХАХАХАХАХА Абе те ако са били като вас ... Май ви е дошло времето и на вас тогава, Тикви с Тиквите окендзани. За 30 години достатъчно вмирисан "елит" се е насъбрал.

Kъм статия 9 септември преряза развитието и заличи елита на България, заяви Васил Терзиев

2023-09-05 00:23:51Лъже тиквиста одрищян! Целта им е само да прибират повече пари! Ако нещо е забранено и наказанието е "ГЛОБА"... следователно е разрешено за БОГАТИТЕ!

Kъм статия ''Търсим точно такива мерки, от които нарушителите на пътя да ги заболи''

2023-09-02 15:39:13На някой сякаш му пука за курнела...

Kъм статия Костадин Палазов е кандидатът на БСП за кмет на Пловдив

2023-09-02 15:36:00Коломойски издигна и спонсорира Зеленски, като имаше за цел да си отмъсти на Порошенко... Явно Зеленски не изпълнява поръчките на този парцал и е започнал да го шамари.

Kъм статия Украйна разследва олигарха Коломойски, който направи от Зеленски президент

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.