ПРОФИЛ

Рейтинг
12315
точки при гласуване
10

denislav

създаден на 2016-04-19 21:51:56
Всички ваши коментари (63)
Дата Коментар
Страници
2023-11-16 22:53:25Не може да бъде. Трябваше да звучи Рахманинов и Лист в чест на унгарските запалянковци, дошли да подкрепят българските си приятели в борбата срещу БФС. Това са провокации на федерацията по шах.

Kъм статия Десетки са ранени при протеста на футболните фенове (видео и снимки)

2023-08-19 01:06:18Има известна вероятност, вследствие на описаните в статията процеси, по пътя на естествения потбор да се е увеличил с няколко стотни общия IQ на популацията.

Kъм статия Равносметка от пандемията: 1 на 270 души е починал от COVID-19 у нас при средно за света 1 на 1285

2023-08-09 18:36:09Ето го завоя: https://goo.gl/maps/n2rQdAxSa9X6VYWFA Не е нищо особено, ако, повтарям ако, караш с главата си, а не с гъза си и не си вярваш, че като имаш 200 коня под тоя гъз и си голям политик, дето "полицайчетата" не смеят да го барнат, също няма да посмеят да те барнат и центробежните сили. Сигурно са си повЕрвали, че МГЕРБ може да промени и физиката, а пък ако случайно не успее, ще звъннат на Бойко и той вече ше я оправи. Жалко за невинния човек в другата кола. Трябваше там да има бетоновоз. С пълен миксер. И както в повечто такива случаи, за съжаление, идиота с хубавата кола остава жив. Сега би трябвало да бъде съден до дупка за три предумишлени убийства и нанасяне на тежка телесна повреда на оживялото момиче.

Kъм статия Член на МГЕРБ загина при зверска катастрофа край Ловеч

2023-07-18 06:16:05ОффНюз, сменете снимката над статията и махнете тоя цирей от лицето на Левски! Моля ви!

Kъм статия Радев: Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война

2023-06-24 08:49:37Не са Спартак и гладиаторите - това са били хора със свободна воля, не крепостни селяци. Повтаря се ВОСР - https://bg.wikipedia.org/wiki/ За 100 години тия идиоти умствено не са мръднали и крачка напред. Крепостните тръгват срещу императора, след като войната се закучва и почват да губят. Лошо, обаче, че видяхме какво донесе на света победата на другаря Ленин. Страх ме е да си представя какво може да донесе победата на другаря Пригожин. Както кават в украинските канали: желаем съкрушителна победа и на двете страни в конфликта :-)

Kъм статия Пригожин в щаба на армията в Ростов: Дошли сме за Шойгу и Герасимов, продължаваме към Москва

2023-06-18 07:48:21Кой па им е онел правата бе. Аз нямам нищо против всеки да си бърка по които иска дупки, не не виждам защо трябва да ми го навира в носа, че някои даже да ми обяснява, че дупките, в които аз харесвам да бъркам, не били правилни. Цялата им работа, всъщност, най-добре е илюстрирана с този кратичък, но безкрайно съдържателен виц: - Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър. . .

Kъм статия Да, България за София прайд: В България ЛГБТИ хората нямат равни права с другите

2023-06-10 20:36:05Да фалират тъпанарите. И да съборят бункерите дето ги нацвъкаха по цялото черноморие. Не знам кой нормален човек ще иде да се завре в тоя ад там. Аз, ако искам да гледам тълпи и блокове, мога да си ида до "Люлон" или "Дружба" и без пари. Ама понеже искам тишина, чистота, спокойствие и зеленина И тази година ще ида в Гърция. И следващите ПАК ще отида в Гърция. И няма да си давам парите на дебили, които превърнаха морето ни в армейски плац. Но той пазара си знае работата де - нещата ще се наредят, но бавно. Малко по малко, мъчително ще разберат, че с бетон само не става - трЕбва и малко акъл. А пък дотогава - ей я Гърция къде е. Само се замислете - един хотел с 5000 легла всяка сутрин генерира, да речем 4500 ***** (500 гости, да кажем, имат запек) по, средно 0,5 кг -> 2250 кг *****/хотел. Аз упорито търсих в Гугъл земя пречиствателните станции по морето, ама нямах голям успех. Та чудно къде ли отиват обектите на моята кратка аритметика? Оставям отговора на драгия читател И приятно къпане

Kъм статия В Златни пясъци персоналът е повече от туристите

2023-06-04 13:33:15Да, подкрепям. А като гледам снимката с тия смърчове, които са барем на 1300-1500 м над морето, се чудя толкова ли е била висока приливната вълна или толкова е плитък и неадекватен акъла на тоя, дето написа това заглавие и му тури тая снимка. Редакцията, понякога наистина сте учудващо безсмислени. Новината, сама по себеси тъжна, е поднесена толкова дебилно и неангажиращо, гарнирана с абсолютно неадекватна снимка, че започвам да се се чудя дали по някоя социална програма не сте взели някой трудоустроен със забавено развитие в колектива и сте му дали да прави и той някакви "новини". Барем махнете тая безумна планинска снимка и сложете морски прибой.

Kъм статия Четири деца се удавиха, докато ловят риба

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.