ПРОФИЛ

Рейтинг
12515
точки при гласуване
10

denislav

създаден на 2016-04-19 21:51:56
Всички ваши коментари (47)
Дата Коментар
Страници
2023-02-06 23:37:28До ордер - кажи З-А-Щ-О бе, *****. Дай една цифричка. Баси тъпоумните боклуци. ЗАЩО не е вярно. И кое не е вярно.

Kъм статия Кой и защо залива българите с отровна пропаганда

2023-02-06 23:05:35Хайде сега, смръдльо беловежди, кажи З-А-Щ-О написаното от Дайнов е лъжа. Щото човка цитира цифри и факти, които са лесно проверими. А то какво ще цитираш, *****, о, извинявай - на самом деле -- собака? На руски звучи по-правилно, нали?

Kъм статия Кой и защо залива българите с отровна пропаганда

2023-02-02 09:25:29Тези изроди са в пъти по-лоши от Хитлер. Той, човека, е направил всичко воден все пак от някакъв идеал за Велик Трети Райх. А тези съсипаха цяла държава и избиха хиляди хора само заради едни пари. Безскрупулни изроди, пред които Хитлер бледнее.

Kъм статия Приватизаторите на Крим - Ковалчук, Ротенберг, Малофеев и другите

2023-01-01 19:07:40Хахахах... Такива стихчета за последно съм виждал в лексиконите на съучениците ми между 3-и и 5-и клас, което беше някъде 80-те на миналия век... Оффнюз, наистина, защо давате трибуна на тоя идиот бе? Тоя и подобните му просто трябва да бъдат оставени в забвение - нека си се репчи и пръска слюнки пред 100-200 дебила коиту му ходят по гайдата и да се чувства значим. Ама защо трябва тоя да хАби кислорода в национални медии..? Защо? С какво се обогати уважаемата аудитория, след като му прочете бълвоча?

Kъм статия Кой ни мрази, под нас да лази! Българските политици честитят Нова година на нацията

2023-01-01 09:42:46Еййй, браво бе, Дедо Мраз! Започнал си в 03:34 - т'ва са си барем 200 рубли отгоре за овъртайм. Хайде хаирлия да ти е годината. Рубла връз рубла да трупаш - да не можеш да си ги похарчиш.

Kъм статия Радев: Никой отвън няма да се загрижи за нашия напредък, това е наша грижа

2022-12-16 21:49:02Ахъм, крайния резултат от целенасоченото опростачване и профанизиране на популацията е това. - Те там горе знаят най-добре... Независимо дали отатък Атлантика, отатък Черно море, или тука. Много е полезно да превърнеш общество от мислещи индивиди в блееща биомаса. На която да и пуснеш малко чалгичка, малко "Биг брадър", една "Ферма", един "Ерген"... И си готов - правиш квото си искаш, а масата блее в оргазъм.

Kъм статия Да оправдаеш войната. Социолози сравниха реакциите на руснаци и американци на войните в Украйна и Ирак

2022-12-03 07:54:27За разлика от тая територия тука, на запад от Берковица живеят хора, а не биомаса. И пак за разлика от тука, тия хора не са слепи и прости като гъзове. И на тяк, като им вдигаш юмруче, можеш само да ги разсмееш. Нещо много насериозно сте се взел, г-н фатмак.

Kъм статия Радев: Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм

2022-12-03 07:49:58Дали няма нещо общо с гъзенето ти към Масква и малоумните ти приказки за по-бързо приключване на войната като не помагаме на Украйна, а? Празнословен, безгръбначен, безмозъчен фатмак. Къв Шенген с такива като тебе бе? Малоумник.

Kъм статия Радев: Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм

2022-11-19 02:15:21Всеки път, когато тоя лишен от разум индивид се изтъпани на телевизора и говори 15 минути без да каже нищо, умирам от срам. Наистина ли няма законова процедура за отсраняване по непригодност от тоя пост бе?

Kъм статия Президентът в среднощна позиция за ракетните удари по Полша: Има риск за целия регион

2022-11-18 20:32:30Г-н Георгиев, поради безкотролното рамножаване на индивиди като вас, на тая територия вече наистина няма народ, а биомаса. С интелектуалния капацитет на едноклетъчно - прилагам цитат от уикипедия: Едноклетъчни се наричат организмите, които се състоят от една клетка. Тя изпълнява всички основни функции за един организъм: хранене, дишане, растеж, размножаване, движение, приспособяване към външната среда. Както се вижда, мисленето не е заложено сред основните функции. Тъй че, много ви моля, спестете ни словоизлиянията си относно хора, които балгодарение на някакви лични способности и умения, са постигнали нещо в живота си. Вие, очевидно, не принадлежите към тази група. Съдейки по тезите, които застъпвате в този форум, вие сте по-скоро тук: https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA Така че, много ви моля, стойте терпеливо, чакайте някой да ви даде и се опитайте поне да не пречеите на хората, които знаят, могат и искат да свършат нещо и във ваша полза.

Kъм статия Ицо Хазарта кани на протест: Подиграват се гадно и нагло с моя народ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.