ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

минувач

създаден на 2019-07-04 05:28:44
Всички ваши коментари (28)
Дата Коментар
Страници
2019-10-03 05:17:05Вече 3 години демократите се мъчат да сътворят някаква история с която да свалят Тръмп. Нищо не се получава и те изпаднаха в положението на лъжливото овчарче - американците вече не им вярват каквото и да кажат. Демократите са паникьосани и правят грешки една след друга. Последната грешка на Пелози беше че обяви разследване за импийчмент преди да се запознае с транскрипта на разговора в който очевадно няма причини за импийчмент. А основната ѝ голяма грешка е че се повлече по ума на побърканите новоизбрани социалистки Тръмп е в печеливша позиция и ако не прави политически грешки ще бъде президент още 5 години.

Kъм статия Защо Демократите искат импийчмънт на Доналд Тръмп

2019-09-26 05:43:03В дописката са забравили да добавят че Пелози се изцепи за импийчмент преди разговора да бъде публикуван и без да знае подробности. Днес целия разговор вече е публикуван и от него се вижда че няма натиск от страна на Тръмп към Зеленски. Също днес имаше съвместно интервю на Тръмп и Зеленски в Ню Йорк, където Зеленски заяви че Тръмп не го е притискал да разследва сина на Байдън за който има съмнения за корупция. По времето когато Джо Бадън беше вице-президент, Хънтър Байдън и бил назначен в украинска нефтена компания с 83 хиляди долара месечна заплата без да има какъвто и да е опит в този бизнес. Компанията и синът са били разследвани и Джо Байдън е изискал разследващия прокурор да бъде уволнен в рамките на 6 часа или помощ за Украйна от 1.2 милиарда долара няма да бъде пусната.

Kъм статия Започна разследване за импийчмънт на Доналд Тръмп

2019-09-26 05:24:09Интересно защо, всички избягват да споменават за неудържимото нарастване на населението на земята - четири пъти увеличение за последните 50-на години. В Нигерия (а и в цяла Африка) например, една жена ражда средно по 5 деца. Нарастването на населението поражда увеличено потребление и съответно увеличено замърсяване. НПО-тата не смеят да споменат такива политически некоректни факти. Къде по-лесно и безопастно е да мътиш главата и да показваш като на панаир едно болно момиче...

Kъм статия Защо не ръкопляскам на Грета Тунберг

2019-09-22 05:27:35Не казват етноса за да се сетим... :-)

Kъм статия 18-годишен българин е убит в германския град Карлскрон

2019-09-21 07:07:48Докторът е направил малка грешка - Властимащите и НСО в частност не се държат арогантно само в последните 10-на години, когато ГЕРБ е на власт, а много от отдавна. Още от времето когато комунистите заграбиха властта в България. Поговорката "Дай власт на простака и му гледай сеира" не е от вчера и не важи само за колите на НСО...

Kъм статия Прасетата са по-равни

2019-09-10 04:51:22Другарят Макаров е пропуснал да отбележи че разстрелите ги провеждаха бългаските комунисти с братската логистична помощ на съветските другари. Само не разбрах къде му се е привидяло "ликуването и радостта" на българския народ. Мокри сънища?... И още нещо - не съм чувал от баща си че е бил доброволец да се бие на фронта. Само знам че комунистите са изпратили българска войска по нареждане "от Москва" и че той е имал късмета да се върне жив.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-09 05:39:31Лопе, това че пишеш простотии е ясно, но не е ясно дали различаваш хленчене от подигравка. А твоите -10 си ги мушни отзад, даже може да добавиш още десет. Нали знаеш - нищо лично... :-)

Kъм статия От Русия ни ругаят заради освобождението: „наглеци, слепци, неблагодарници“

2019-09-08 07:21:58XR4: Аха, светна ми! Значи, хапльто кликва с мишката и понеже е от "избраните", получава 10 точки. Тези които са извън привилигирования кръг си кликът за по 1 точка. Нещо като кушия с един кон... Много интересна система :-)

Kъм статия От Русия ни ругаят заради освобождението: „наглеци, слепци, неблагодарници“

2019-09-07 03:19:48Това е стар и изпитан трик на прокуратурата - да подготви нескопосен обвинителен акт и да го влачи докато изтече срока на давност. След това ще търсят Митьо Очите при братя Галеви :-)

Kъм статия Делото срещу Митьо Очите и групата му е прекратено: прокурорски грешки в 180 страници

2019-09-07 03:15:39Анализът на Костов е интересен и различен от плювните по Борис Джонсън по масовите медии. ЕС има сериозни проблеми които се мъчи да крие, но това е все едно да криеш кашлица и сиромашия. И не е ясно докога Германия и Франция ще се целуват и прегръщат... Костов е оптимист за бъдещето на Борис Джонсън но ще видим. Все пак, англичаните исторически са доказали че умеят да си решават проблемите.

Kъм статия Брекзит и българските интереси

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.