ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Mladen Nikoloff

създаден на 2020-02-04 12:31:53
Всички ваши коментари (69)
Дата Коментар
Страници
2020-09-19 14:51:57Какви майки са това? Да политизират страданията на децата си...това за мен не са майки, а най-близката дефиниция на улични мастии.

Kъм статия Димитрина Русева от 'Системата ни убива': Отказаха ни достъп, за да не се барикадираме. Действията на НСО бяха изключително обидни

2020-09-04 01:43:59Полицията беше замервана с пиратки, със самоделни взривни устройства, с павета, със сено - впоследствие запалено - ,с палатки.... и на фона на всичко това, единствената "агресия" на полицията беше да обгради хулиганите и да закопчее някои от тях.. След това Радев каза, че имало непропорциална употреба на сила от страна на полицията .... Светът да се обърне с главата надолу, по отвратителен. лицемерен, лъжлив и безочлив пример за човешка мърша няма да се намери.

Kъм статия Ден 57: Запомнете кървавата сряда на Бойко Борисов (видео на живо)

2020-09-02 22:23:27Срам и позор Борисов, да излагаш Полицията на риск като им забраниш да се защитават..

Kъм статия Извънредно: Полицията разгонва протестиращите със сълзотворен газ (на живо)

2020-09-02 21:57:34Не мога да разбера защо Борисов и Полицията са толкова слаби..тях ги бомбандират, те се извиняват. Крайно време е да се счупят няколко червени глави - от тея дето уж се борили за светлото бъдеще на децата си

Kъм статия Извънредно: Полицията разгонва протестиращите със сълзотворен газ (на живо)

2020-09-02 13:43:24Наблюдавайки провала на един от най-аматьорско организираните опити за държавен преврат в историята на Европа, можем все пак да си извлечем поуки - колко е крехка свободата и как никога не трябва да я вземаме за даденост. Защото граниата между това да сме страната с най-високо растящи доходи и най-нисък дълг в Европа, едни от най-ниските нива на безработица в ЕС и това да станем втори Беларус ... е малка. Всичко на всичко се иска една човешка измет - Румен Радев и няколко мемили-недраги мафиоти зад граница и готово. Направо не е за вярване колко близо беше Борисов да си подаде оставката и да подари вървящата напред държава на мафията. От тук насетне - когато истината изплува и картите паднаха - трябват наистина тежките решения. Време е сериозно да се обмисли идеята за Импийчмънт. Кога сме имали президент, който прави опит за преврат и опит да контролира изпълнителна, съдебна и наказателна власт едновременно?

Kъм статия Протестът на живо: Десетки обгазени със сълзотворен газ. Много арестувани, линейки отведоха пострадали (видео, снимки)

2020-08-15 10:17:46Не знам защо се дава толкова гласност на този анонимник, с неговите 3% на последните избори. Акция при имота на Прокопиев, кога?

Kъм статия Христо Иванов: Борисов охранява бясното куче на Пеевски - Гешев

2020-08-14 22:11:01Крайно време е Бойко да покаже мъжество и да натруши няколко глави.Ама не като онея примати публично. Да ги вземат от палатките, да ги вкарат в районното и обстоен масаж на всички крайници. Хайде да видим дали ще отидат на кръстовището с цел причиняване на ПТП.

Kъм статия Ден 37: Протестът блокира бул. Ситняково за два часа (видео)

2020-08-10 00:38:40Какви майки са това бе? Това са едни ГНУСНИ магистрални проститутки с майчин инстинкт колкото една чумава мастия.

Kъм статия Обръщение към българските полицаи, жандармеристи, пожарникари

2020-08-09 23:40:38Джордж Сорос е гнусен червей, който не може да умре достатъчно бързо. Не защото е еврейн, това е последното, което има значение. Просто защото дарява на фракции като Хелзинския Комитет, целящи унищожението на суверенните държави.

Kъм статия Шалом: Думите на Каракачанов за соросоидите напомнят за нацистката пропагандна машина

2020-08-07 18:48:06Тези всички професори са кадри и членове на БКП. Напълно нормално е да искат оставки.

Kъм статия Университетски преподаватели подкрепиха протеста и поискаха оставката на кабинета

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.