ПРОФИЛ

Рейтинг
1405
точки при гласуване
1

Mladen Nikoloff

създаден на 2020-02-04 12:31:53
Всички ваши коментари (112)
Дата Коментар
Страници
2023-11-12 14:34:02Ах колко е иронично да чета в коментарите най-великите застъпници на демокрацията и "евроатлатническите" ценности да се радват, че Бойко го плашили с Магницки и за това държал правителството. Естествено за вас не стига едно българско правителство да е евроатлантически насочено, а трябва да е изцяло наведено, сервилно и угодническо. Именно за това само хора, които искрено мразят България и презират българите и всичко българско, хора като Евгени Дайнов и тук коментиращите, биха гласували за ПП-ДБ. ПП-ДБ обаче е с преброено време докато Тръмп вземе властта в САЩ и спре кранчето на розовите NGO-та. След това Бойко ще управлява с Възраждане и всичко ще си е добре както преди.

Kъм статия ГЕРБ решава дали да остане в сглобката, БСП внася нов вот на недоверие

2023-11-06 03:19:05@REXX, Каква циганка бе ееи, палячо, това ли са ти евроатлантическите ценности? В ЕС и САЩ дайвърситито в на почит. Расизмът и тесногърдието не бяха ли запазена марка на Възраждане? Аман от лицемерие значи. Избирателно си харесвате едни евроатлантически ценности, а другите ги забравяте. Ама не може така. Или ще сме толерантна европейска държава или расистка евразийска държава!

Kъм статия Евгений Дайнов към софиянци: Калъфи. Галоши. Убийствени цървули

2023-10-26 01:58:44Ако Коста Стоянов има 15% при анкет на Off News значи може и да има 30% на същинските избори. Аз не познавам никой във Варна, койтп ще гласува за Коцев. Половината ми познати ще гласуват за Коста, а другиге няма да глсуват. Иначе е ясно, че наркоманът Портних трябва да се маха.

Kъм статия Варна обърна тренда, Благомир Коцев от ПП-ДБ отива на балотаж, където бие Портних

2023-10-25 04:02:38Който е гледал редовно новини и слушал анализи преди последните Избори през април би останал с впечатлението, че единствената причина да не сме в Шенген е че Кирил Петков не е на власт. Едва ли не, като дойдат с Асен, австрийците и холандците ще бъдат заслепени от бляскавите им харвардски дипломи и ще клекнат. Истината се оказа разбира се, както обикновено, обратната на това, което Кирил Петков твърдеше. Преди Кирил Петков границата с Турция беше много по-сигурна при много по-сериозен гигантски натиск от сега. Но дори това няма значение. Австрийците са напълно прави. Светът се промени изключително много през последните 4 години. Това не е същата Европа, и няма логика същите механизми да важат.

Kъм статия Нехамер към Денков: Немислимо е да разширим Шенген, но това няма общо с България

2023-10-25 03:53:03Johnny, ООН е в голяма степен безполезна организация, но като се има предвид, че през последните 80 год не е имало голяма, унищожителна война в глобален мащаб, все пак може да се argue-ва, че на този етап върши някаква работа и е по-добре с нея от колкото без нея. Иначе тази отрепка Гутериш сега видях е била лидер на социалистическата партия в Португалия. Ако си социалист си де факто бавноразвиващ и според мен трябва един такъв пост да дисквалифицира хората, които са го заемали от сериозна международна роля.

Kъм статия След тежък словесен сблъсък в ООН израелският топ дипломат отказа среща с Гутериш

2023-10-15 02:47:04Къде къде по-големи и велики икономики като Великобритания, Швеция и Дания не искат да влизат в Еврозоната. Други държави в сърцето на Европа като Чехия, Унгария и Полша също нямат намерение да приемат еврото. Румънците дето икономиката им расте, а корупцията намалява много повече от при нас и на тях не им се занимава. Сега вече знам защо. Те са Русофили и Путинисти ) Очевидно ако даваш 5 пари за икономиката, сигурността и просперитета на държавата си това те прави русофил и путинист. Те още не го знаят. Да си импортират едно ПеПеДеБе да им го обясни.

Kъм статия Качински: Еврото би означавало Полша да загуби контрола върху икономиката си

2023-10-11 05:20:50През 1952 година, 7 год след войната, намерили някакви японци загубели се в някаква азиатска джунгла и още мислили, че войната продължава. Били много фанатизирани и убили някакви местни полицаи. Дошъл човек от посолството да им каже, че войната е свършила и че трябва да се предадат , вече има дипломация. Те помислили, че това е измама и го убили, след което военни ги застреляли. В този форум хората са почти толкова фанатизирани. Руската армия и до границата с Румъния да стигне, тук в този форум пак ще са убедени, че предстои неминуема офанзива, която ще доведе до сигурна победа и украински граници както през 1991 ))

Kъм статия Руснаците с мълниеносна атака, опитват да вземат Авдеевка в котел

2023-10-08 01:04:18@Mateevk В тази война има много пропаганда от всички страни, но може би най-голямата пропаганда и най-често чуваната лъжа е, че Украйна е демокрация. Според индексът за демократичност на The Economist, Украйна не е демокрация, а е хибриден режим. Има някаква демокрация на местно ниво, но на централно ниво в Киев няма абсолютно никаква демокрация. Ако имаше, най-малкото щеше да се чува някаква опозиция, а такава не се чува. Дори братята Кличко не се чуват вече, след като преди година Витали беше критикувал Чърчила. Русия е най-корумпираната държава в Европа, а Украйна е втората най-корумпирана. Украйна има също значително по-малко БВП на глава от населението спрямо Русия. Между Украйна и Русия няма абсолютно никаква разлика. Единствената разлика всъщност е че до 2014 Украйна беше бушон на Русия, а сега е бушон на САЩ. Дано събитията в Израел напомнят на света кой е истинският враг за свободите и демокрацията по света. Жокер: това е ислямът.

Kъм статия В Иран, Ирак и дори Турция пеят и танцуват след атаката на Хамас срещу Израел

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.