ПРОФИЛ

Рейтинг
18551
точки при гласуване
10

Нострадамус

създаден на 2016-04-26 13:32:49
Всички ваши коментари (1030)
Дата Коментар
Страници
2020-08-09 20:55:05Отива си ЗАВИНАГИ индивида Борисов- едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - крадеше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР.

Kъм статия Борисов: Време е за усмивките на внуците ми и моите решения

2020-08-09 20:51:06През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Оперативни Програми няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов: „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА „ Благодаря Ви Българи за правилния избор ! Победа за България!!! Успех !!!

Kъм статия Факелно шествие по Цариградско шосе в 32-рия ден на протеста

2020-08-09 11:20:34Браво на защитниците на Орлово гнездо (Орлов мост), които като Опълченците на Шипка ,възпяти от Иван Вазов, бранят Свободата на българите! Разликата е ,че днешните бранители се борят,не срещу ордите на Сюлейман паша,а срещу предателите и крадците от герб,които прокудиха 2 мл. Българи и съсипаха красивата ни Родина!!!

Kъм статия Христо Иванов на протеста: Чуйте този звук! Това е гневът на хората. Среднощната акция не ги пречупи (видео)

2020-08-09 11:16:03Браво на защитниците на Орлово гнездо (Орлов мост), които като Опълченците на Шипка ,възпяти от Иван Вазов, бранят Свободата на българите! Разликата е ,че днешните бранители се борят,не срещу ордите на Сюлейман паша,а срещу предателите и крадците от герб, които прокудиха 2 мл. Българи и съсипаха красивата ни Родина!!!

Kъм статия Блокадите на протеста на трите кръстовища в София остават

2020-08-06 17:39:53Вижте Истинското лице на Мутрите от Хунтата ГЕРБ! www.facebook.com/watch/?v=331162154932274

Kъм статия Симеонов след коалиционния съвет: Кабинетът остава. Борисов остава до редовните избори

2020-08-06 09:42:16Емил Соколов: ГEРБ зaвърши трaнcфoрмaциятa oт пoлитичecкa пaртия в oргaнизирaнa прecтъпнa групa. Нaкaзaтeлни oтряди c лeпкa ГEРБ пo ръкaвитe кooрдинирaхa пoбoя нaд журнaлиcти, жeни и прoтecтирaщи. Дoкaтo бocът гoвoрeшe прeд мaфиoзитe в групирoвкaтa, нaвън нaкaзaтeлни oтряди c лeпкa ГEРБ пo ръкaвитe кooрдинирaхa пoбoя нaд журнaлиcти, жeни и прoтecтирaщи. Мaчкaхa грaждaнcкoтo oбщecтвo прeд oчитe ни. Пoкaзнocттa нa aкциятa бeшe прeдупрeждeния cрeщу вcички cвoбoдни грaждaни.

Kъм статия Биячите на ГЕРБ ритат и удрят под одобрителния поглед на БОДУ СОТ

2020-08-05 18:13:20Борисов е БОЛЕН от Шизофрения и Hарцистичното личностно разстройство. Те са психически заболявания, които се характеризират с раздвояване на личността, нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции. Заболяването най-често се проявява с фантасмагории, налудничевост, честа промяна на мнението, дезорганизираност на мисленето и значителна социална дисфункция. Според библейските представи у всеки човек живее ангел и дявол, които го подтикват да върши добро или зло. Борисов безспорно доказа, че у него живее само дявол !!!.

Kъм статия Борисов: Ще предложа вариант аз да си тръгна и да продължи правителството

2020-08-05 15:02:48Отива си ЗАВИНАГИ индивида Борисов- едно психично болно божество, което управляваше като един съвременен Робин Худ - крадеше от БЕДНИТЕ и даваше на БОГАТИТЕ, а себе си направи МИЛИАРДЕР.

Kъм статия Борисов: Ще предложа вариант аз да си тръгна и да продължи правителството

2020-08-04 21:45:04През последните месеци КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ на Българите рязко се промени. Хората поумняха и безусловно разбраха, че с това корумпирано, некадърно и авторитарно управление на един полуграмотен индивид обсебил трите власти и медиите, четвъртата власт, България много скоро ще катастрофира безвъзвратно и никакви Европейски Подаяния няма да могат да я спасят. Отново са актуални думите на Патриарха на Бг. литература Ив. Вазов „ И в няколко дена, тайно и полека НАРОДЪТ ПОРАСНА с НЯКОЛКО ВЕКА „ Благодаря Ви Българи за правилния избор ! Победа за България!!! Успех !!!

Kъм статия Ден 27: Протестът стигна до границата ни с Турция

2020-08-04 17:32:49Крадеца на Хунтата ГЕРБ за Бургас - кмета Димитър НиколоФ вчера, 03.8.2020 е бил на Росенец по нареждане на Вожда БорисоФ, за да успокои доган, че всичко си остава както до сега, и НЕ Е констатирал това, което днес община Бургас е констатирала, след като Христо Иванов показа на обществото, че Престъпленията на ГЕРБ в Росенец си Остават! Община Бургас, отново манипулира обществото, че си върши работата, като дава седмица на Доган да премахне оградата и да започне да плаща: данъци, такси, ток, вода и др.!

Kъм статия След днешната акция на Росенец: Община Бургас дава седмица на Доган да докаже, че обитава законно сарая

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.