ПРОФИЛ

Рейтинг
1092
точки при гласуване
1

wedny

създаден на 2016-07-26 08:12:24
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2017-04-13 16:00:12Има една приказка: "Липсват му първите седем години" Естествено и очевидно е, че на мигрантите от Африка и Близкия изток нама как да не им липсват първите седем години по европейски. Е как да очакваш от тях да се интегрират? Никога. Невъзможно. И като бягат от Сирия или Африка, ако искат да си карат с арабския манталитет и същевременно да си вдигнат стандарта на живота - да емигрират в Саудитска арабия. Европа, опомни се! Затвори границите си! Експулсирай всички неевропейски мигранти! Обратното е бавно самоубийство...

Kъм статия Шойбле: Ако мигрантите не приемат живота в Европа, да отидат другаде

2017-04-05 17:19:57Тази сутрин слушах по радиото гневното изказване на директорката на българското училище в Париж - как ще се отнеме основно право на българските граждани в чужбина. Аз бих я попитал: Ще се върнете ли някога да живеете в България? Защо не останахте тук да вложите своята енергия в оправянето на държавата? Ами всички българи в чужбина са своего рода дезертьори спрямо България - напуснали са Родината, защото тук не им харесва, на кой заплатата, на кой порядките. И тези хора ще се месят във вътрешните работи на нас, останалите тук наивници. Който иска да гласува за БЪЛГАРСКИ парламент - да ходи в чужбина само за обмяна на опит!

Kъм статия Какво се получава, ако махнем гласовете от чужбина? Пак същото

2017-02-16 08:25:30"Симеон 15.02 2017 в 14:09 Просто се удивлявам на тъпоумието .... по Европа така било, в Нидерландия били се отказали, незнам си къде само експериментално и т.н. Само, че аз не съм чувал в никоя европейска страна да се драскат протоколи, да се пишат нови, неотговарящи на действителността, да се носят торби с подменени бюлетини и т.н. Машинното гласуване ще промени това…" Уважаеми наивни Симеончо, от 15 години служебно съм принуден да участвам в организацията на изборите. При машинното гласуване нямало секционни протоколи ли? Имааа, има! Пак има секционен протокол, само че по-сложен - с графи за резултатите от хартиеното и с графи за резултатите от машинното гласуване. И знаете ли какво се случи през ноември на президентските избори? Секционните комисии с машини се наложи да преработват одрасканите си протоколи и последни приключиха своята работа, ама до колко вярно бяха попълнени графите...

Kъм статия Кабинетът: Машинно гласуване може и да няма

2017-02-15 13:42:55„…в Словения има машинно гласуване само за хора в неравностойно положение, във Франция е частично и експериментално……… оказа се не толкова надеждно, колкото смятаха. Например една Холандия направи тази крачка назад…” И какво излиза? 100% машинно гласуване в Европа – единствено в България. И защо точно в България? Отговор: В Индия било 100%, а голяма част от нашето население е с индийски произход. В-к „Капитал”, 31.01.2017 г.: „Жалбоподатели срещу решението на ЦИК станаха Радан Кънев, Петър Славов и Мартин Димитров” Тия тримата, като толкова много бленуват да дублират хартиеното с „индийското” гласуване, дали биха си бръкнали в джобовете да извадят 15 000 000 (без ДДС)? Ама нали е на гърба на данъкоплатците – давай да трупаме точки.

Kъм статия Кабинетът: Машинно гласуване може и да няма

2017-02-01 17:20:01Преди няколко години промениха изборния кодекс - да не се предоставят извлечения от секционния протокол, а да се дава копие от протокола. И се закупиха 12000 мастилено-струйни копирки Hewlett Packard модел 1990 година (с цена на мастилницата 30 лв. и капацитет 180 копия). Някой изпразни нечии складове от залежала стока. 12000! Сега друг някой неистово настоява и ние като Индия да имаме машинно гласуване. Или като Боливия. Да сложим машинки за хората, които не умеят да боравят с химикалка и не знаят да четат. Само да бъдат инструктирани коя картинка на екрана да докоснат. Добре, ако се въведе машинно гласуване на 100%, какъв е мотива то да се дублира с хартиено? Хем милиони за отпечатване на бюлетини, хем милиони за закупуване на машинки (модел коя година?). Не обичам теориите на конспирациите, но ми се струва, че настояването за въвеждане на машинно гласуване в последния момент е предизвикано само и единствено от нечий икономически интерес.

Kъм статия 20 млн. лв. за машини под наем във всички секции или просто от Индия за $180

2016-08-30 09:34:26Трябва да си супер наивен, за да се надяваш, че като приемеш тия хора с коренно различна култура, ще ги интегрираш. Aко бяха само деца – става, ще ги възпиташ в духа на Европейските ценности. Но да ПРЕвъзпиташ възрастен човек, отрасъл в оная среда, закърмен с оная култура – това е невъзможно! А тяхната култура, освен че е различна, тя е агресивна и нетолерантна. Това е самоубийство, осъзнато самоунищожаване! Да направим аналогия – природно бедствие, рарушени къщи. Къде отиват пострадалите? Настаняват ги в училища, фургони, на палатки. Но никога – в домовете на други хора. Защото жилището, което обитаваш е лично пространство и е абсурдно да съжителстваш с чужди хора, при това – в ТВОЕТО жилище. Добре, нека сме филантропи, да им влезем в положението и да ги приютим. Да, но не у нас. Да им се отцепят някакви анклави, някакви изолирани територии. Ако трябва – да им се дават субсидии и всякакви други вид помощи. Но да не ни се натрапват и взаимно да се дразним с различията си.

Kъм статия "Не остана почти нищо немско, всичко е вече арабско"

2016-08-24 08:36:35Четох някъде впечатления на българи за България след продължително отсъствие от Родината. Ето едно от тях: "Нагло, опасно и откровено бандитско държане на поне половината шофьори по пътищата. Очевидно липсва всякакъв елементарен контрол, дори по натоварени пътища - изминах 900 км за 6 дни и видях само на едно място полицейска кола, следяща за превишена скорост. В Америка хванат ли те с над 21 мили нарушение - първо слагат белезниците, а после задават въпросите..." Убеден съм, че има нации, които могат да проспирират в условията на демокрация, но има нации, които без "твърда ръка" залитат в посока опасна слободия. На България и трябва "мека" диктатура, иначе не става, вече 26 години нацията буквално се разлага. В конкретния случай: Този го арестуват, пребиват го в ареста, а като му поотминат синините, го завеждат с двама конвоиращи на мястото, да си оправи сам поразиите, пак го връщат в ареста, пак го бият и ... го пускат.

Kъм статия Шофьор чупи колчета, за да си скъси пътя (снимки)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.