ПРОФИЛ

Рейтинг
5740
точки при гласуване
5

Косьо Генчев

създаден на 2017-03-16 11:57:45
Всички ваши коментари (70)
Дата Коментар
Страници
2021-03-01 10:19:05Гледам всички заподозрени в груповото изнасилване на България са в листите на първо място. И понеже трудно ще се влиза от ГЕРБ на второ място ми идват следните въпроси в главата: 1. Кой ще управлява Територията в месеца до изборите? 2. Как ще работи следващото НС, като в него ще има толкова много кандидат-подсъдими? 3. Защо липсва в листите Владито Горанов . . . а бе, къде е Влади, бе? 4. Като ще си осигуряват прокурорска неприкосновеност защо са пропуснали в листите Главния КОНПИр и Главния Каскет? Те такива въпроси ми идват . . .

Kъм статия Официално: ГЕРБ обяви водачите на депутатските си листи (пълен списък)

2021-03-01 10:07:59Добре де, ама всичките Му министри на Мутрата, а и той самият, са кандидат (де)путати. И к'во . . . без правителство ли ще я караме цял месец? А "жипката" ще спре ли да джитка из "новите" пътища на Татковината? 'Щото на Майковината й се разгони фамилията от "репортажите" на "Севда ТВ".

Kъм статия Христо Терзийски: Съгласих се да водя листата в Кюстендил, защото съм свързан с града

2021-02-28 13:22:03Еееей . . . полковниците ченгета от БПЦ!!! Както сте я подкарали и на поза "69" ще я докарате с Мутрата, бе! Свян нямате ли поне малко останал? Срам от Бога никога не сте имали! Поне от малкото хора, които все още се черкуват, поне мъничко срам да имате! Анатема за вас, служители на Лукавого! Анатема!

Kъм статия По Севда ТВ: Чевръст игумен се счупи в кръста, за да целуне ръка на Борисов

2021-02-28 13:16:16"Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите'' Сашко, 'ма толкова си изкукуригал вече, че чак не е истина какви ги плещиш! Нищо не ни чака, Сашо! Ние сме отдавна катастрофирали, в безизходна криза сме и за крадене почти нищо не остана от вас! Шофьорът на "жипката" за нищо не става! Ти за нищо не ставаш! Цялото ви ГЕРБаджийско котило за нищо не става! И на всичкото отгоре им харизахте и Лъвчето . . . ей тъй бадева!

Kъм статия ''Ще се катурнем надолу! Чака ни криза, катастрофа и крадене, ако ГЕРБ не спечели изборите''

2021-02-18 08:48:00Това, безгръбначното нещо най-в дясно на снимката, продаде Лъвчето за 30 сребърника на Мутрите! Никой от нас никога няма да му го прости!

Kъм статия ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа в ЦИК, Борисов ще води листа

2021-02-18 08:25:05Петьо, Петьо . . . клети ни Петьо! 'Ма като са ти отказали тия от ГЕРБ и ВМРО защо не се обърна към Марешки и Валерката? Защо си пренебрегнал тия "родолюбци", та пропуснахте възможността за "широка" коалиция на вдъхновените от релсата?!

Kъм статия КОД се явяват сами на изборите след преговори с ВМРО и ГЕРБ за коалиция

2021-02-08 09:06:06Това, което мноооого искат, си е пълна профанизация в политиката! Да им имам приоритетите аз на тях! Как не можаха да излязат от зоната на чалгата, в случая политическа чалга?! 'Ба си и водещите им цели - мажоритарни избори и един лев партийна събсидия! Да се смее ли човек, да плаче ли?! И кандидатите им, и онези, които ще успеят да вкарат в НС - никому неизвестни "нови лица"! Сигурно изобщо няма да се познават един друг, а и няма да знаят за какво изобщо са там. А иначе, това законност, това поправка на всички ГЕРБерски законови идиотии, това отношение към всякакви корупционни практики, това отношение към кретенщините на гл. прокурор - нито дума!

Kъм статия 'Има такъв народ' ще решава след изборите с кои политически сили да преговаря

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.