ПРОФИЛ

Рейтинг
1035
точки при гласуване
1

Косьо Генчев

създаден на 2017-03-16 11:57:45
Всички ваши коментари (31)
Дата Коментар
Страници
2020-03-26 15:11:02Добър ден, другарки и другари. Пак ли спите? Или ви е страх да споменете името на Васил Божков повече, отколкото страха ви от коронавируса. Аз не съм "фен" на Божков. Не го познавам и той не ме познава. Никога в живота си не съм си купил талон за търкане от "игричките" му, както и никога не съм правил залагания към която и да било "букмейкърска" къща. Винаги съм бил зле настроен към всякакви частни антични колекции и към неспазването на ЗАКОН ЗА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО, където от ясно, то по-ясно не може е казано: Чл. 2а. (Нов - ДВ, бр. 54 от 2011 г.) (1) Културните ценности, археологически обекти по смисъла на чл. 146, ал. 1, произхождащи от територията и акваторията на Република България, са публична държавна собственост. Независимо от горното днес подкрепям напълно написаното от Васил Божков! Подкрепям го с ясното съзнание, че не е луд този, който яде баницата. Луд е който му я е дал! Обвиняеми в този смисъл са всички български правителства, започвайки от Симеон Сакскобурготски.

Kъм статия Божков: Отнемането на лиценза на Еврофутбол е поредната цинична показност на сила

2019-04-16 16:21:13Като му гледам снимката . . . ЕнтелЕгентен ми се види, пък и образован трябва да е - преди ДПС е бил от ГЕРБ. За разлика от Иванчева и Петрова, за него съм 100% сигурен, че е правилно обвинен. Ама да е чул някой да са му туряни пранги, да го държат 6 часа на улицата.

Kъм статия Дадоха на съд депутат от ДПС, поискал 220 000 лв. от бизнесмен

2019-04-12 10:52:00Съжалявам ги тия от ГЕРБ. Главният разбойник се блъска като побъркан от страх "тигър" в клетка. Аналогията - от "Бистришките тигри". Освен, че е побъркан от страх, вече е и "люто ранен". Очи тъмнеят, глава се люшка, а уста Му проклина всички, и своите и чуждите. Томислав се "натресе" вчера в центъра на протеста в Габрово. И видя с очите си, и чу с ушите си "народната любов". Видя изтрещЕли от неправди и несгоди хора пред себе си и май, макар и габровец, видя, че не е един от тях. Много скоро ще видят всички от ГЕРБ, че не са едни от нас!

Kъм статия Съпругата на вицепремиера Дончев: Габровци искат града си чист от придошлите цигани

2019-04-10 15:29:37Кажи бе, Деянчо, кажи, на теб не ти ли се "полага" жилище като депутатин не от София, та трябва при мама да живееш? Защо при мама .... жене ти не може да готви ли? Кажи сега за наема .... видях и други да питат. Наемът ти ли си го плащаш, от твоите си доходи, или тези средства са от Народното събрание, като добавка към твоите си доходи, защото "не са успяли" да ти намерят парламентарно жилище???? В София има няколко обекта с т.нар. парламентарни жилища. Ти не се ли уреди за там?

Kъм статия Делян Добрев: Живея в апартамент на майка ми, плащам наем от 1200 лева

2019-04-09 16:01:55Стига бе .... това истина ли е или си е истински та..йтап?! А Веждичката кога? Или не си е допил още питието?

Kъм статия И Делян Добрев подава оставка като народен представител

2019-04-09 15:54:09Можеш да го накажеш, Тикво проста, ама не искаш. Или много искаш да го накажеш, ама "нямаш желание". Последното беше едно от най-добрите попадения на Господари на ефира. Сега Ти, Тиквоний Банкянски, си единственият и незаменим гасподар на ефира в България. 'Ми покажи какво можеш .... или "да се разбираме като мъже".

Kъм статия Борисов: Как може Цветанов да каже такова нещо? Може да го накаже Господ, мога да го накажа и аз!

2019-04-07 13:06:32Има ли смисъл да казвам къде точно пада крушата?! А и той сигурно е от "младежката организация" на организацията на татко му ГЕРБ.

Kъм статия Хванаха сина на Гълъбин Боевски с наркотици

2019-04-04 11:50:25Браво Емиле! Чудесен текст!

Kъм статия Пикаещата Темида

2019-04-04 11:14:12Хе ... хе ... Горд съм със себе си! Познах преди повече от седмица, че това мекотело, с интелектуална недостатъчност, ще го турнат за министър на правосъдието. ГЕРБ няма как да не смени едно тъпо нещо с друго - още по-тъпо! Тотален мисловен дефицит, а и всички смърдят! Хак да ни е, защото всички ние сме виновни за това, което трябва да търпим!

Kъм статия Данаил Кирилов ще е новият правосъден министър

2019-04-02 08:39:10Очевидно Конпирът освен че е крадлив е и лъжлив. И му плащаме заплата за да ни лъже и краде. И има и други неправомерни доходи, които няма как да покаже в декларация, благодарение пак на нас. Защото си позволяваме лукса да го търпим и него, и главния ни прокурор, и министър-председателя ни. Като нямаме акъл за пет ст'инки - хак да са ни!

Kъм статия Антикорупционният шеф ипотекирал терасата-покрив, за която твърди, че не е негова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.