ПРОФИЛ

Рейтинг
2935
точки при гласуване
2

alfakentavur

създаден на 2018-01-07 09:41:37
Всички ваши коментари (1897)
Дата Коментар
Страници
2023-02-03 13:43:18Рашистка подлого, я кажи нещо за "Втората армия в света". Която за една година не може и 15% от Украйна да окупира и задържи. И с всеки ден от тази война СССРайхът е по-зле от предишния ден. А колкото и да срутят от Украйна - Западът след това ще възстанови всичко много по-добре отколкото е било. Което какво? Защото вие не може да предвидите повече от 5 минути напред - Това ще направи Украйна толкова про-Западна, колкото никоя държава на изток от Франция и Германия никога не е била. Честито!

Kъм статия Борисов се срещна с депутати от Украйна

2023-02-03 13:38:10Подлогата на Рашистан - с най-голяма територия в света, с най-много ресурси в света, но емнайсто място по БВП в света, се опитва да се подиграва на държавата с БВП номер 1 в света. Получава му се като Путлер "тридневната операция", която след 20 дни става на колко? ЕДНА ГОДИНА За една година по-малко от 15% от Украйна. Смешни, жалки, мизерни нещастници, мародери и некадърници без мозък. С една дума - орки.

Kъм статия Китай изпрати шпионски балон над САЩ, Пентагонът го следи от земята и въздуха

2023-02-03 09:45:13Рашистките подлоги говорят за "друга гледна точка". Абе точно в СССРайха тотално няма друга гледна точка. Вашият Путлер смазва всякаква опозиция и инакомислие. Вие тука милеете за свобода на словото. Това е едно от десетките доказателства, че сте жалки тролове и мекерета от "другата страна". Но друга страна, която е бунището на историята.

Kъм статия Петима депутати от ДБ пратиха сигнал до СЕМ да разследва Волгин

2023-02-03 08:38:24Тролетариат сте вие, жалки рашистки подлоги. Бъркате понятия, смесвате, пълен хаос е в празните ви глави и сте се оплели като патета в калчища. Сега и безаналогово, запазен термин за рашистките неумели опити да правят високи технологии "осиновихте". Толкова сте зле след 1 година "тридневна" операция, че нямаше накъде да има повече. Но тъй като сте путлерови мекерета - винаги може още по-долу да паднете.

Kъм статия Противоракетният щит SAMP/T поема защитата на небето над Киев до 7-8 седмици, лови и балистични ракети

2023-02-03 07:36:23Рашистките подлоги са вече толкова зле, че като папагали преписват каквото им е казано срещу тях с обратен знак. Абе, празна главо, хайде замисли се кои две думи съчетава тролетариат преди да го използваш. Безмозъчник! Но така е като "освободителите" се окажат всъщност изроди фашисти. Слугите им са тотално объркани, освен че са и глупави.

Kъм статия Противоракетният щит SAMP/T поема защитата на небето над Киев до 7-8 седмици, лови и балистични ракети

2023-02-02 08:25:52Рашистката подлога понеже няма какво да каже, се прави на отворен като във втори клас голямото междучасие. И като другите рашистки подлоги - следващото ѝ ниво ще е първи клас :D

Kъм статия Ядрените заплахи на Путин - блъф или реалност

2023-02-02 05:02:54Безсилието и жалките напъни на рашистките подлоги са донякъде забавни. Смятайте колко опорки са отишли в кошчето след първата седмица война. Повечето са били запазени "за след малко", щото "ей ся ще влезем в Киев". Но една по една и те са отишли в кошчето. Приготвяш пропаганда за 1-2 седмици, но не щеш ли изненада - "блицкригът" ти се проточва 1 година и отдавна вече не е блицкриг. Това неминуемо те поставя в много неприятна, често безизохда ситуация. Видяхте ли смешката с Мадарския конник и еврото? Дори и най-тъпата БГ кремълска подлога знае какво е и е виждала Мадарския конник. Това със сигурност е спуснато от Масква и понеже петоколонниците са пАслушни - вкарали са го в употреба. Много под нивото ми е да се занимавам с тролетариат, представители на който са разпространили тази смешка с Конника. Но времената го изискват. Война е и всеки трябва да изпълни своята част, за да победи Доброто. Отново. Поне СССРайхът показа истинската си същност.

Kъм статия Ройтерс: САЩ дава на Украйна дълго чаканите оръжия с по-голям обсег, готви пакет за $2 млрд.

2023-02-01 19:28:55Голямо като танкер, гълта гориво като 100 локомотива, дими като запален нефтен кладенец и сваля руски изтребители. Що е то? Руска машина за сваляне на ракети от HIMARS*. *По вица: Голямо като къща, дими като локомотив, шуми като параход и реже ябълки на три парчета. Що е то? Съветска машина за рязане на ябълки на четири парчета.

Kъм статия САЩ сложиха в черния списък българска фирма със седалище в центъра на София

2023-02-01 19:24:08Ти да видиш. Тъй като Хитлер е унищожавал с евреите и роми, че и славяни в някакъв момент, то значи няма Холокост. А и е започнал с неизлечимо болни и инвалиди и от собствения си народ. Хептем няма Холокост.

Kъм статия Митрофанова се разгневи: Българските политици пренаписват историята за Гладомора

2023-02-01 15:15:33Така е, така е. Нищо не обединява нацията като един общ външен враг. И като лудия Путлер нападна Украйна, за да я унищожи като държава, всъщност я сплоти още повече. Отделно загроби своята за поколения напред. Кудос!

Kъм статия Украинските власти претърсиха домовете на бивш вътрешен министър и олигарх (допълнена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.