ПРОФИЛ

Рейтинг
2550
точки при гласуване
2

alfakentavur

създаден на 2018-01-07 09:41:37
Всички ваши коментари (4133)
Дата Коментар
Страници
2024-05-25 21:48:35Тези познават ли историята? Децата и внуците им ще си сменят имената и ще се крият. И това е по-малкият проблем. Черното петно, което залепиха на двете държави, няма да бъде измито с векове.

Kъм статия Радев в Унгария: Продължаваме да работим заедно за мира в Европа

2024-05-25 20:36:59Така. Машините нямат връзка с Интернет. Контролират се, следят ги, пазят ги, имат втора флашка за сравнение и така нататък. Елиминират невалидните бюлетини. Някой да сравни всичко това с хартиените бюлетини, при които видяхме как се наспиват преференции, как се правят невалидни и как се броят "грешно". Великите противници на машинното гласуване да сравнят и да си признаят къде им бърка машинното гласуване. Елиминира възможността за манипулиране и фалшифициране. Който не иска машинно, иска да купува и фалшифицира. Prove me that I am wrong!

Kъм статия Куп институции следиха хешкода и удостоверяването на машините за вота

2024-05-25 17:16:26Неграмотен и невеж "защитник" на жертвата, чиито коментари са все против тези, които помагат. Все едно като чуеш по новините за болно дете, нуждаещо се от помощ за лечение, си задължен да дариш всичко което имаш. Даже да си продадеш имуществото и да теглиш кредит и да платиш цялата необходима сума. Защото някакъв празноглав форумен разбирач те "задължава". А всъщност "тайно" ти прави мръсно .

Kъм статия Захарова коментира думите на Столтенберг за ползване на оръжие срещу руска територия

2024-05-25 14:21:25Джендо, ти не разбра ли, че всичко, ама абсолютно всичко е х6 докато управляваше кабинета на Денков. Ядем хляб с цена 6-12 лева и така нататък.

Kъм статия Борисов: ПП-ДБ ми дължат една ротация. Ще преглътнем техен министър, ако имаме силен наш премиер

2024-05-25 14:19:21Нали се сещаш, че такива открития се правят по косвено признаци? Не е прелетяла някоя сонда в орбита или дори близо до планетата, за да снима евентуално наличие на живот. Изчакай още няколко стотин години да стигнем по някакъв начин до там и ще сме сигурни.

Kъм статия Откриха обитаема планета ''само'' на 40 светлинни години от нас

2024-05-25 11:48:04Отишъл е да отворят плик с последните заповеди от Путлер.

Kъм статия България е домакин на Парламентарната асамблея на НАТО

2024-05-25 09:36:45Хайде и тези станаха "нацисти" :)

Kъм статия Босна поиска база на НАТО на територията си

2024-05-24 22:28:03Фетусът не е безащитен човек. Не е човек. Зародиш е. После става плод, но не и човек, преди да се пререже пъпната връв. Плюс това аборт не може да се прави след не помня коя седмица. Когато още фетусът дори не прилича на човек. От векове основно правило в медицината е при тежко раждане, ако трябва да се избира дали да се спаси майката или плода, да се спасява майката. Първо, защото тя вече има своето място в обществото, семейство, роднини, приятели, и второ, но не и последно - защото при такова раждане има много голяма вероятност плодът да е с малформации, т.е. - увреден. И да не може да стане пълноценен човек, ако изобщо оживее. За това какво ще кажеш? "Като иска да отстоява автономността на тялото си, жената би трябвало да не допуска създаването на дете" Така ли би трябвало? А дете в следствие на изнасилване или при много други случаи, когато става нежелано по време на бременността? Или след раздяла. Знаеш ли как сам човек гледа дете?

Kъм статия ЕП реши: правото на аборт да стане част от Хартата на основните права на ЕС

2024-05-24 20:47:05Far Rider, с написаното от теб само потвърждаваш, че си неспособен да осъзнаеш реалния свят около теб. Кого поддържаш? "а в Библията пише: всеки народ заслужава водачите си" Сигурен ли си? Посочи в кое евангелие, глава, страница и ред го пише! Иначе аз правотата на "великата" ти свещена книга я опровергах още на първо четене на осма страница. И защо пишеш Ииииисус? По онова време в онзи регион се е говорил арамейски език. На арамейски Исус е Йешуа. По каква логика го правиш Иииииииииииииииииисус?

Kъм статия Ицо Хазарта: Изтеклите записи са рязани и лепени. Очаквайте и отвратителен deep fake

2024-05-24 14:04:10Фатмак да говори за невежество и образование.. Рашистки фатмак. Хахахахахахаха!!!!!

Kъм статия Навръх празника Радев намекна, че правителството се страхува от цената на образованието

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.