ПРОФИЛ

Рейтинг
1025
точки при гласуване
1

PlamenIv54

създаден на 2022-03-10 00:06:17
Всички ваши коментари (117)
Дата Коментар
Страници
2024-06-14 09:35:03Можеше да се напише: Слави Трифонов излъга своите избиратели. Пак. В ДПС е имало възродителен процес. Както в изборите за европарламент, така и за НС, странни отказвания след изборите. Председателят е превъзпитавал.

Kъм статия Слави Трифонов пак се отказа да е депутат

2024-06-13 17:09:27Колкото харесвам Нинова, толкова харесвам и Григорова, т.е. никак. И без да съм адвокат на Нинова, смятам, че изобщо не е работа на Григорова да ѝ се меси. Да си гледа собствената, затънала в калта, каруца.

Kъм статия Григорова: Нинова няма да си ходи. Оставката ѝ не е реална воля за отговорност

2024-06-12 17:51:51Къде е Баце? Сериозно питам. Да не е паднал в дупката на зайчарника, като една нова Алиса на Луис Карол? О, извинете, те с президентина и Държавното предприятие (10) такива книги, които не могат да се преброят на банкомат, не четат.

Kъм статия ''Това вече е изборна агресия''. Главчев зове бързо да се състави редовен кабинет

2024-06-12 14:38:14Росен Желязков е рекордьор в тазгодишният избор за евродепутати - около 70000 преференции, почти колкото мис Варна Славена Вутева. Признавам, че изглежда добре и много местни бандити го харесват. Въпросът е, че е излъгал 70000 избирателя да си дадат единствената си преференция на него, докато той е имал избор и най-съзнателно е заблуждавал подкрепящите го. Доказан измамник е Бойко Борисов и някои от близкото му обкръжение, но от днес и уж почтеният Росен Желязков е същата отрепка.

Kъм статия Росен Желязков се отказа от място в ЕП, остава депутат в България

2024-06-11 17:18:51Президентите на Унгария и Словакия ги няма, но генерал Путьо е там и е подложил епилирани гръд и гъз като една Раймонда Диен, да защити с още някой ден бащицата от Кремъл от очакващото го наказание. Може и да го наградят с някоя русофилска дрънкулка, да я окачи на мундира.

Kъм статия За първи път няма обща декларация на формата Б9 заради войната в Украйна

2024-06-10 18:08:52В 25-ти МИР гласувах 14, 110 за г-жа Тодева, единствената, която се осмели да изпълни решенията за демонтаж на МОЧА. Борисов и креатурите му десетилетия не посмяха. Оня се скри в зайчарника. Дали гласът ми е зачетен не знам, защото единствената (а не две, както беше преди) машина не се справи с шпулата и трябваше да гласувам с хартия, по мое желание според комисията. ЦИрКаджии, сър.

Kъм статия Стела Николова, Елисавета Белобрадова и Божидар Божанов пренаредиха листите с преференции

2024-06-09 11:20:39Госпожата от снимката изпълни указанията на тиквата. Масово не работят машини, включително и в моята 51 СИК. Отново засичат шпулите, уж изработени по изискванията на ЦИК. Наложи се да гласувам на хартия и сега бойковчетата лесно ще направят гласа ми невалиден. Преди години имаше по две машини в секция, но ЦИК напоследък нарежда да е една и то с предизвикан дефект. Саботаж от най-високо ниво.

Kъм статия Машини пускат по-къси бюлетини, хората ще повтарят вота си на хартия

2024-06-06 13:33:56Поредната провокацийка на ЦИК. Защо да не може да се връща изборът, докато не приключи с печат на разписката, пардон бюлетината. Всяко електронно устройство позволява връщане. Сега ще има скандали с неразбралите. Ако е с хартия, има право да започне отначало, но на машина, където не трябва да е проблем, ти казват - мандалото хлопна, ние нали ви предупредихме. ЦИрКаджии, сър.

Kъм статия Важно при машинния вот: Ако на първия екран не изберете да гласувате и за двата избора, няма връщане назад

2024-06-02 18:13:18Международен скандал в ООН, размахан от Вучич. А банкянското светило и под***ника му Главчев мълчат или говорят врели-некипели. Другата подхалимка Росица Кирова с цялата си простотия им играе по свирката. ИД Председател на НС, председател на МС, външен министър, председател на комисията по външни работи, председател на най-голямата група в НС - това са Главчев, Кирова и Борисов, успешно се правят на тримата глупаци и не са отговорни за действията си. Или не се правят.

Kъм статия ПП-ДБ: Заради Сребреница ГЕРБ скриха ''проксито'' на Борисов - Главчев

2024-06-02 05:48:24А Вучич ги оправи с 200 и си се върти, като разкри заверата. Сега Главчев се оправдава като ученичка, а оправеното банкянско светило се е скрил под миндера, че един стар приятел му пратил поздрави от Белград.

Kъм статия Главчев се оправда за гафа със Сребреница: Криминално изтичане на работни документи

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.