ПРОФИЛ

Рейтинг
905
точки при гласуване
1

Kahles

създаден на 2022-02-01 19:09:09
Всички ваши коментари (33)
Дата Коментар
Страници
2024-03-14 00:40:55Тагарев трябва да остане. А да се настоява, че БКП/БСП е нормална партия и не е путинистка и прорашистка организация е позор.

Kъм статия Три подводни камъка пред ротацията: Коалиция или сглобка, Тагарев и плаващите мнозинства

2024-03-07 14:45:19След промените в конституцията ДПС ще има ВИНАГИ решаващ глас за състава на Антикорупционната комисия. В това, в следващото и в по-следващото НС.

Kъм статия Вотът на ДПС ще е решаващ, ако се попълни в това НС Антикорупционната комисия

2024-02-25 14:42:29Не било ултиматум! Ами какво е тогава бе, Надке, като заявихте, че ако ГЕРБ/СДС не го приемат, отиваме на избори? И защо не го представихте първо на тях, а го обявихте първо в медиите? Ако е предложение и преговорна позиция, коректното е да ги представите първо на партньорите си, да разговаряте и преговаряте по тях! И чак ако след това не стигнете до обща позиция по въпросите, да обявите в медиите, че разногласията са прекалено сериозни и отиваме на избори

Kъм статия Меморандумът не е ултиматум, нито е предложение за коалиция, заяви Надежда Йорданова

2024-02-25 00:43:27СЛАВА УКРАЇНІ!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Kъм статия Умора, тъга, гняв, но и вяра: Украйна рано или късно ще победи

2024-02-24 21:17:21Дайнов, Европа пари и оръжие има. Закони, необходими за да противостои на злото, обаче, няма. Но най-вече няма мъжество, за да го направим. Това е горчивата истина.

Kъм статия В Русия валят трупове, а ''копейките'' търчат да се кланят на Путин и да му носят дарове

2024-02-19 20:13:45Пред БТВ тоя противен лъжец с комсомолска осанка излъга нагло, че никъде не било записано, че Денков трябва да стане не друго, а точно образователен министър след ротацията. А в Програмата за управление, публикувана на сайта на МС, пише следното: "През вторите девет месеца отговорността за правителството ще поеме г-жа Мария Габриел – номинация на ГЕРБ-СДС, която към момента е вицепремиер и министър на външните работи. След размяната акад. Николай Денков ще бъде заместник министърпредседател и министър на образованието и науката." https://gov.bg/files/common/2023-07-26_Programa_za_upravlenie-odobrena-ot-SR-i-prieta-ot-MS-final_1.pdf

Kъм статия Венко Сабрутев: Ротация е смяна на поста на премиера и вицепремиера, който е и външен министър

2024-02-19 20:09:08Впрочем, вече е ясно всичко! Отрочетата на червената номенклатура искат отново да връчат цялата власт в ръцете на "техния" русоподложен пРеZидент, за да обслужат кремълските си господари, които ги създадоха. След като вече купуването на руски газ чрез руски посредници и защитата на дерогацията за руски петрол стана невъзможна, те ликвидират настоящото що-годе проевропейско и прозападно правителство. Така им се заповядва от Кремъл.

Kъм статия Венко Сабрутев: Ротация е смяна на поста на премиера и вицепремиера, който е и външен министър

2024-02-19 19:46:32Абе, лигльо, има си управленска програма на това НЕкоалиционно правителство! И там изрично е записано, че след ротацията Мария Габриел става министър-председател, а Денков става вицепремиер и министър на образованието и науката! Точка! Да сте мислили, като сте се договаряли! На практика Денков е ЕДИНСТВЕНИЯТ от ПП/ДБ, който НЕ МОЖЕ да стане външен министър! Пише го в официален документ, публикуван и все още стоящ на сайта на правителството! Ако това ще се предоговаря, значи трябва да се предоговаря всичко. А след като всичко ще се предоговаря, то ротацията би могла и да е тотална - за ПП/ДБ само външният министър, а всички останали плюс премиерският пост - за ГЕРБ/СДС. Навит ли си, комсомолецо противен?

Kъм статия Венко Сабрутев: Ротация е смяна на поста на премиера и вицепремиера, който е и външен министър

2024-02-06 15:02:15Единствените, с които можете да се коалирате, без да се обезличавате и предавате избирателите си, са ГЕРБ и СДС. Защото те са най-близо до вас и геополитически, и идеологически. Такава е обективната политическа реалност. Ако умнокрасивите ви мозъчета вече са схванали това, ще се наложи да потиснете малко и инфантилността, и огромното си его си и да потърсите доскорошните си врагове за разговори и "сглобка" в София. Но ще трябва и да се подготвите за сериозни компромиси, такива, каквито направеха те на национално ниво. Ако ли пък не са ви уврели умнокрасивите мозъчета за това, поне спрете да хленчите!

Kъм статия ''Нови избори за СОС искат тези, които 18 години бяха на софрата''

2024-02-06 14:54:39Ако вие, победителите не можете да създадате работещо мнозинство с другите в СОС, без ГЕРБ/СДС, значи или "победата" вие е само формална, пирова, или сте тотално некадърни, не ставате за нищо. Това е, Бонке. Кога най-после ще схванете, че обвиняването на опозицията, на вашите основни опоненти, на загубилите изборите, за това, че на победителите не им се получават нещата, е признак на слабост!

Kъм статия ''Нови избори за СОС искат тези, които 18 години бяха на софрата''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.