ПРОФИЛ

Рейтинг
-700
точки при гласуване
0

опетков

създаден на 2018-04-02 10:34:09
Всички ваши коментари (52)
Дата Коментар
Страници
2019-10-16 09:55:06Народът го е казал: "Гладна кокошка, просо сънува". Не, че нещо, но анкетата сред роднините на кандидатите ли я правихте?

Kъм статия Анкетата ни за Варна: Демократична България отвява Портних и ГЕРБ

2019-10-15 09:23:34Поредното вълче от вечно гладната за чужди пари глутница от мандраджии-"борци" за народни правдини.

Kъм статия Иван Таков: Транспортът в София е такъв, че хората трябва да тичат като кениеца Кипчоге

2019-10-10 19:17:11Да, от известно време "десен" е еквивалент на малоумник.

Kъм статия Проф. Минеков: Фандъкова я очаква унизителен крах, вярвам на Мая Манолова

2019-10-10 09:19:03Единственият министър-председател в България, който може да каже и покаже, че е свършил някаква работа в държавата. Може да е всякакъв: тъп, страхлив, глупав, мутра и какво ли не, но е единственият. Луканов беше умен и се видя какво свърши, Костов беше умен, свърши нещо, но повечето от това 'нещо" сега ни излиза през носа. Станишев беше "умен", образован, знаеше английски и ни загроби с Белене. Орешарски беше най-умен от всички и ще го помним "вечно" с КТБ. Вярно в държавата много се краде и разхищава, но поне нещо остава. И съм убеден, че се е крало при всички и ще продължава да се краде и тогава носталгиците ще казват: " А колко хубаво беше при Бойко".

Kъм статия Не се плашете, ама за 45 години и половината Хемус не е готова

2019-10-04 08:53:39По важното от междуфирмените джафкания в случая е как геостационарната позиция на държавата България се оказва в частни ръце и на практика се използва от чужда държава.

Kъм статия Максим Заяков: Различни играчи имат интерес Булсатком да бъде смачкан

2019-09-28 14:43:25Ако се абстрахираме от личността на владиката, добре би било всички кандидат-властници да се вслушат в казаното от него в тази реч. Независимо дали са строени от роби или свободни хора(което е много съмнително, както и "доказателствата" за това), пирамидите са вековен пример за един безсмислен труд, увековечаващ егото на някой ненормален фараон. Същото апропо е в сила и за катедралите на християнството, които са в пълно противоречие с това, което Христос е завещал. A най-смешно е да се твърди, че православието било най-близо до "истинското" християнство. Това може да го твърди само абсолютно невеж в религиозно отношение човек. Православието е възприело само догмата и я е облякло в някаква нелепа форма, също както фарисеите и садукеите са направили със законите на Мойсей и които са тотално отхвърлени от Христос. "Обичайте се като братя" е завещанието му при напускане на този свят".

Kъм статия За митрополит Николай египетските пирамиди са богохулна арогантност

2019-09-23 09:01:38В общи линии празни приказки, като изключим необходимата реформа в администрацията и скоростното и "електронизиране" . Но това при ГЕРБ няма как да се случи. Интересно авторът какво разбира под "пенсионна реформа". Може би всички да работят, докато умрат и тогава имаме идеалната пенсионна реформа.

Kъм статия По пътя, по който вървим, винаги ще сме най-бедни в ЕС

2019-09-18 09:01:48Работещите в ЕС не трябва да се считат за емигранти.

Kъм статия Емигранти, стойте си в чужбина! България се нуждае от вас

2019-09-16 23:33:27А бе кой беше тоя Трифонов?

Kъм статия И Слави Трифонов изригна срещу „главанаците“

2019-09-16 12:46:57То бива шизофрения, ама тяхната няма граници. Трябва да си много т*п, за да не забележиш маскиралата се лисица, готова да им влезе в кокошарника. Коя е ММ, бе другарю "идеен противник"? С това си политическо самоубийство ще изчезнете завинаги от политическото пространство. Да се надяваме, че шепата ви сподвижници са по-умни от началството си и няма да се подведат от празните приказки на "сестра Галева".

Kъм статия Димитър Делчев: Подкрепяме Мая Манолова, но БСП продължава да ни е опонент

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.