ПРОФИЛ

Рейтинг
3900
точки при гласуване
3

опетков

създаден на 2018-04-02 10:34:09
Всички ваши коментари (175)
Дата Коментар
Страници
2023-11-30 16:30:00По конституция и закон частни плажове в РБ не може да има. Авторът малко с е поувлякъл. А ако питаме зелените(вътре червени) те ще забранят всякакви строежи поне на 100 км навътре от брега. Но от това несвързано и неграмотно написано изявленийце нищо конкретно не може да се разбере. Нещо се забранявало, пък друго развързвало ръце и като цяло празно дрънкане на тенеке.

Kъм статия Зелени закони сигнализират за риск от застрояване на дюните на Корал, ПП-ДБ отричат (обновена)

2023-11-28 10:54:42Никакви отстъпки на орките не трябва да се правят под никакъв предлог.

Kъм статия МВнР: Разрешено е прелитане на самолета Сергей Лавров след искане от РСМ

2023-11-26 11:16:14Райчев може да е всякакъв, но е напипал същността на проблема. Аз ако съм ББ никога няма да се хвана да управлявам след разгрома на държавата, нанесен и от некадърниците ППДБ. Всеки, дори най-некадърният "финансист" какъвто е Кокорчо/ка може да се оправи с бюджета с цената на милиарди заеми. И това било "модернот мислене" Това, Райчев, се нарича апокалиптично мислене и се нарича "след мен потоп".

Kъм статия Андрей Райчев: А ако Борисов не поиска Габриел да поеме кабинета след ротацията?

2023-11-20 16:41:07"Професор Чуков" може да си го начука с няколко чука. Въпросният кораб въобще не е танкер. Този вид кораби се наричат "как кериъри", т.е. превозват хиляди на брой автомобили на няколко палуби. От тук и глупавото заключение за евентуална петролна криза. А може би и хутите да не отбират като него от кораби и по погрешка да са го отвлекли.

Kъм статия Иран е най-вероятният поръчител на отвличането на Galaxy Leader, иска скок в цените на нефта

2023-11-15 14:26:34Ествествено е, че написаното е лъжа.

Kъм статия ''Арена Бургас'' не била годна за спортни събития

2023-11-11 11:01:47Голяма част от внесените турбини в България са втора ръка(работили са най-малко 10г.в страните от Западна Европа) и отдавна са минали 20-25 годишния срок на годност. Собствениците си ремонтират сами "лопатките" отдавна. Има специализирани фирми за това. А "рециклирането" за което се споменава тук и уж оборва Копейкин, не може да се случи в БГ, защото е ужасно скъпо, енергоемко и отровно. А твърдението че материалите могат да се използват повторно е смехотворно.

Kъм статия PolitiCheck: „80% от перките на вятърни турбини трябва да се заровят“ и още неверни твърдения на Костадинов

2023-11-10 14:36:32Хайде стига с лъжите и опорките. Тръбата си е българска и печели толкова пари, че всички кретени млъкнаха опозорени. Още повече, през тази тръба може да минава газ отвсякъде, а не само от Газпром. А смешника със смешното никче нека посочи благодарение на кого "тиквата" не е в затвора. Нали шарлатаните клекнаха само и само да се доберат до кацата с меда. Некадърници с некадърници недни!

Kъм статия Борисов: Заради дерогацията може да падне кабинетът. Ограбени сме с милиарди, а те късат ризи

2023-11-08 22:57:39Очаквайте още от малоумщините на новоизпечените управници. Могат да въведат такса върху въздуха и да почнат да мерят обема на белите дробове на всеки. Или кой какви газове изпуска. Както е казано пътят към ада е постлан с "добри намерения". Добре е, че нямат мнозинство никъде из органите на управление, че все още могат да ги озаптяват. Накрая софиянци ще ги гонят с камъни.

Kъм статия Арх. Любо Георгиев: Данъците за втора кола и празно жилище трябва да се увеличат

2023-11-05 12:52:20Само невежа в тениса може да определи победата на Григор като "смачкване". Играта беше доста равностойна след първия сет. Самият факт, че вторият и третият сетове завършиха с тай брек говори за твърде оспорвана и равностойна борба, без признаци за смачкване. Всеки един от двамата можеше да победи.

Kъм статия Железен: Гришо смачка и Циципас, на финал е в Париж

2023-10-26 13:20:55Такива са нашите "бизнесмени": С чуждата пита им дай помен да правят. А защо не г-н Коцев да направим вашето ресторантче кухня за бедни? А може и спалня от съседното хотелче, което незнайно как приватизирахте. А другите ликуми с кръстовища на две нива, разширение на пътища и магистрали ги чуваме още от бай тошово време, но все не се намират пари за тях. Единственият който направи нещо(дори 2 неща) за града ни е ББ, който даде над 70 млн държавни пари за бул. Левски и 30 млн за дупката. И още много по-дребни неща, за които уместно се забравя от кандидатите.

Kъм статия Благомир Коцев: В дворовете на Военна болница и ТУ във Варна могат да се направят паркове

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.