ПРОФИЛ

Рейтинг
-700
точки при гласуване
0

опетков

създаден на 2018-04-02 10:34:09
Всички ваши коментари (65)
Дата Коментар
Страници
2019-12-02 09:45:05С автора съм съгласен единствено с твърдението му, че мястото ще изглежда като "занемарено", защото така изглеждат всички новоремонтирани или новопостроени неща в България навсякъде, без изключение. Българинът не уважава труда на другите, вандализмът е един вид национален спорт. Не се отделят средства за поддръжка(защото от тях не може да се краде на едро). Като чета и коментарите стигам до извода, че софиянци не са дорасли до това световни архитекти да им налагат своя "кич", те си имат безупречен вкус, наследен от Колю Фичето. Те просто не го заслужават този проект. Предлагам да го направим у наше село и кравите и овцете ще го оцЕнят както подобава.

Kъм статия Ремонтът на Света Неделя ще е по-скандален от Графа

2019-12-01 10:59:12Кузмане, това, което си надраскал е апотеоз на един предател на родината си и доста умел опит за аморална манипулация, която ако четем коментарите виждаме, че попада на подходяща почва. По принцип съм съгласен за излишността на "задължителната казарма", но ти си забъркал един тюрлюгювеч от парадоксални аргументи, които биха засрамили дори троловете на Путин. Най-смешното ти твърдение е как с партизанска война ще се бориш с евентуалния агресор при съвременните технологични методи за водене на такава. На драскачите по-долу и по-горе ще кажа: Глупаци, България не е на дебелаците, които ни управляват в момента, тя е на всички нас, нейната защита ние дължим на тези, които с кръвта си са отвоювали това парче земя, защото дуго ние нямаме и няма да имаме, длъжни сме да го запазим и предадем на идните поколения, цяло и непокътнато. Защото ако не го направим, други ще го заемат с удоволствие. Има десетки народи и групи по света, които нямат нашето щастие да имат собствена, родна земя.

Kъм статия Задължителната казарма е робство и 100% данък върху доходите

2019-11-14 12:18:35Къде точно видяхте човешката намеса? Някой започна да духа от север ли? Просто се завръща поредната "ледникова епоха".

Kъм статия Арктически студ скова САЩ, морето над Мексиканския залив започна да 'пуши'

2019-11-13 08:40:14Никой не желае да прави "риформи", другарю Дацев. Направих си труда да прочета два пъти казаното от вас, но не получих никаква конкретна, полезна и ценна информация, каквато би следвало да се очаква от "специалист" като вас. Само общи и полупразни приказки, каквито вероятно плямпате и на студентите.

Kъм статия Повтаряме, че сме най-бедните в ЕС, но не искаме да бягаме по-бързо от другите

2019-11-07 09:45:04Загубилите, покажете малко чест и достойнство и стиснете ръката на победителите. Утре може да сте вие.

Kъм статия Защо екзитполът показваше 14% разлика, а накрая се оказаха под 5%?

2019-11-07 09:43:03Отдавна не бях чел по-несъстоятелни глупости. За мен това е "шедьовър": "И накрая - ГЕРБ извадиха контролирания вот още рано сутринта, като под контролиран не следва да се разбира само платен и насилствен, а и вотът на толкова верни симпатизанти, на които партията може да им нареди в колко часа да гласуват. Всички сме свикнали, че комунистите гласуват рано и после процентът им пада. Сега ГЕРБ направи разлика между Фандъкова и Манолова рано и така отказа много от десните, които решиха, че няма смисъл да се "омърсяват" с гласуване, след като от вота им няма смисъл."

Kъм статия Защо екзитполът показваше 14% разлика, а накрая се оказаха под 5%?

2019-11-06 08:23:29Екимджиев, спри с глупостите си.

Kъм статия Адв. Екимджиев: Изправени сме пред диктатура. Какво значение има дали тя е лява или дясна?

2019-11-05 17:50:25Ако не схващаш обидата, казана от Макрон, значи си малоумен и пълен комплексар. Каквито и грешки в превода да има, колкото и да е бил изваден от контекста или неразбран, Макрон умишлено поставя в едно изречение, с цел обида й слагачество пред изданието, най-безобидната и незначителна , според него държава в ЕС и държава извън ЕС и "легалните" емигранти от Африка. То е същото ние да кажем, че предпочитаме английски лейди пред френски кур*ви, да речем. Нещата са несъпоставими и поставянето им в единен контекст може да бъде само с цел гавра с нас.

Kъм статия Макрон да обуздае анти-българската налудничава реторика в името на френската национална сигурност

2019-11-04 12:09:30Докога ще ни натрапвате този малоумен кретен. Той е известен с това, че предсказанията му никога не се сбъдват. Да ходи да коси тревата на голф игрището си. А бъдещето на ММ е известно: на бунището на историята. Само с гола амбиция и патешко крякане, не се прави политика. ММ не може да бъде лице ( а само зад*ник) на някаква промяна. Доста хитро другата кукувица я прекара и я разкара поне от БСП.

Kъм статия Андрей Райчев: Това не е краят на Манолова, до 2 години политическата карта ще е друга

2019-11-02 10:24:18От едно видео по ТВ се видя, че става въпрос за 4 малки мечета. Странно, че майката не беше с тях.

Kъм статия Мече навестява лифт Сопот (видео)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.