ПРОФИЛ

Рейтинг
-800
точки при гласуване
0

опетков

създаден на 2018-04-02 10:34:09
Всички ваши коментари (73)
Дата Коментар
Страници
2020-01-27 21:20:31Дони не става за водещ, най-добре ако иска да продължи да си смени водещия.

Kъм статия След второто предаване: Дони спира шоуто си в БНТ в този вид и се извинява

2020-01-27 15:02:02Академиците зоват народа на бунт. Не виждам с какви други средства, освен с въоръжено въстание могат да вземат властта и да приложат малоумните си теорийки за "спасяване" на отечеството. Мисля, че оръжието им от 1944г. още стои по музеите. "На крак о парии презрени!".

Kъм статия Група гневни академици обяви, че взема съдбата на България в свои ръце

2020-01-11 10:07:35Светът се управлява и ръководи от силните на деня. Има още форумни идио*ти, които не са разбрали това. Засега САЩ са единствената силна държава, която освен от сила се ръководи и от някакви морални принципи. Демокрация, както те го разбират. Може да е наивна, може да е всякаква, но е най-добрата налична. Алтернативата са имперските домогвания на Путин и Ердоган и фашизоидните мюсюлмански фанатици и главорези . Това ли искаш, мал*оумни и неразумни българино?

Kъм статия Ирак иска от САЩ план за изтегляне на войските, Япония е готова да се намеси за мира в региона

2020-01-09 12:04:05Всяко нещо по реда си. Не е необходимо да се гледат сателитни снимки, след като министърът получава всеки месец много по-точни данни от стопанина и ползвателя на водата. В случая обаче, поне доколкото е известно, шефът на ВиК Перник е предоставял фалшива информация за наличния обем в язовира, както и за притока и оттока. Оказа се, че изобщо няма верни измерителни прибори в този язовир. Нормално е първо него да хванат за ушите. След това другите "отговорни" фактори по веригата. Министърът отговаря за всички язовири, както и за много други неща и не може персонално да следи всичко.

Kъм статия Водата на Перник - лъжите, заснети от сателит

2019-12-25 08:56:32Тук става въпрос за сделка между т.н. Правителство на Москва и държавата Русия, която почти не касае държавата България, въпреки, че комплексът е на нейна територия. "Продажбата" от българска страна е извършена още през 2004 с активното съдействие на варненските комуняги-"бизнесмени" и за награда за шеф беше назначена бившата комсомолска номенклатурка Станка Шопова, която ако не се лъжа и досега е формален директор там. Камчия, въпреки огромния и красив плаж, не попада в апетитите на нашите мутри, поради винаги мътната от реката вода. Дори при соца беше един селски курорт.

Kъм статия Сергей Лавров: Комплексът „Камчия“ е собственост на Русия, време е да се разберем с България

2019-12-23 12:14:18Калинчо е написал още по-големи глупости този път, може да се каже, че е надхвърлил дори себе си. Не по отношение на политика, а по отношение на суверена, демек, "народа". Кой е народът, кой е суверенът? В момента т.н. "български народ" в голямата си част е една тъпа, непросветена, лесно манипулируема тълпа. Тя ли ще ни определя "истините",г-н Терзийски?

Kъм статия Калин Терзийски: Защо трябва да сме строги, когато става въпрос за съд над политик

2019-12-17 20:00:24То има решение, стига да има желание. От другата страна на тръбите също има кранове. Отива се там на място, затварят се и се пломбират. При установяване на нарушение, се налагат глоби.

Kъм статия 290 литра в секунда от 'Студена' отиват за индустриалната зона на Перник

2019-12-02 09:45:05С автора съм съгласен единствено с твърдението му, че мястото ще изглежда като "занемарено", защото така изглеждат всички новоремонтирани или новопостроени неща в България навсякъде, без изключение. Българинът не уважава труда на другите, вандализмът е един вид национален спорт. Не се отделят средства за поддръжка(защото от тях не може да се краде на едро). Като чета и коментарите стигам до извода, че софиянци не са дорасли до това световни архитекти да им налагат своя "кич", те си имат безупречен вкус, наследен от Колю Фичето. Те просто не го заслужават този проект. Предлагам да го направим у наше село и кравите и овцете ще го оцЕнят както подобава.

Kъм статия Ремонтът на Света Неделя ще е по-скандален от Графа

2019-12-01 10:59:12Кузмане, това, което си надраскал е апотеоз на един предател на родината си и доста умел опит за аморална манипулация, която ако четем коментарите виждаме, че попада на подходяща почва. По принцип съм съгласен за излишността на "задължителната казарма", но ти си забъркал един тюрлюгювеч от парадоксални аргументи, които биха засрамили дори троловете на Путин. Най-смешното ти твърдение е как с партизанска война ще се бориш с евентуалния агресор при съвременните технологични методи за водене на такава. На драскачите по-долу и по-горе ще кажа: Глупаци, България не е на дебелаците, които ни управляват в момента, тя е на всички нас, нейната защита ние дължим на тези, които с кръвта си са отвоювали това парче земя, защото дуго ние нямаме и няма да имаме, длъжни сме да го запазим и предадем на идните поколения, цяло и непокътнато. Защото ако не го направим, други ще го заемат с удоволствие. Има десетки народи и групи по света, които нямат нашето щастие да имат собствена, родна земя.

Kъм статия Задължителната казарма е робство и 100% данък върху доходите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.