ПРОФИЛ

Рейтинг
1100
точки при гласуване
1

опетков

създаден на 2018-04-02 10:34:09
Всички ваши коментари (99)
Дата Коментар
Страници
2020-08-16 11:01:38Едно си бай Евгени знае, едно си бай Евгени бае. Неуместни аналогии и алегории. Седни, Евгени, слаб две. Обсебен си от лицето ББ и не ти се получава. Въпросното лице може да е всякакъв, но е много далеч от фигурите, на които искаш да ни внушиш, че бил приличал. Най-малката разлика е, че не води страната към катастрофи, характерни за тези двамата.

Kъм статия Как Борисов се превърна от Живков в Луканов

2020-08-11 20:37:58Елементарно и неубедително, "докторе".

Kъм статия Тони Филипов, д-р: Бутайте бавно!

2020-08-03 12:23:26Основна цел на "протестиращите": Да се спаси руското мекере Радев от българското правосъдие. Защо "оредяват " редиците: Не стигат парите от руското посолство, а Божков е много стиснат. В общи линии обаче успешно се реализира плана на руските служби: хаос и безредици и монтиране на угодно на тях правителство, ако може дирижирано от льотчика. Не, че сегашните не служеха добре, но явно има нов по-послушен любимец. А Борисов е добре да си ходи, изпълни поставените задачи. Миналото и манталитетът му като камък го влачат към дъното.

Kъм статия Борисов няма да се оттегли заради 15 палатки. Точно обратното: сигурно им се радва

2020-08-03 08:29:12Како се оказва: Само протестърите имат право да издевателстват над правата на стотици хиляди "обикновени" граждани. Само техните права са "свещени и неприкосновени".

Kъм статия Демократична България и гардове в сблъсък край хотел Берлин

2020-08-01 11:12:19Най-големият изборен провокатор, известната Мая Костинбродска ще ми говори за фалшифициране на изборите. Нейната наглост няма граници. Вместо да се радва, че не търка наровете в Сливенския затвор, тя непрекъснато внушава как се фалшифицирали протоколи, имало мъртви души и прочие абсолютни глупости. Като участник в изборния процес твърдя, че протоколите от комисиите не могат да се фалшифицират. Същото важи и за предаването им в РИК и ЦИК. Единствено купуването на гласове не подлежи на контрол засега. Реването на ММ и други подобни на нея провалени полипички е за да оправдаят катастрофалната си загуба на предстоящите избори.

Kъм статия Акция: Протоколи от местните избори ще пламнат пред ЦИК

2020-07-30 08:08:11Протестът реално защитава един компрометиран пРезидент и нищо друго. И хилядите високопарни думички в негова защита не могат да променят този тъжен факт. А протестиращите" , самообявили се за честни и почтени" млади хора само показват политическата си незрялост и глупост. Нелепо и смехотворно е и внушението на авторката, че видиш ли администрацията била 1 млн души и била на ГЕРБ. Администрация е имало преди и ще има след ГЕРБ. И там хората не са овце да ги сбереш като стадо и да гласуват насила за теб. Протестът показва едно: ББ прекали с личните си издънки и стана много уязвим и вреден за партията си. Той трябваше веднага да поиска международна експертиза за записите и снимките, ако наистина бяха фалшиви. Ако са истински, той трябва да си ходи, независимо от заслугите си пред БГ. Резултатите от изборите ще покажат кой крив, кой прав.

Kъм статия Протестът - без втори шанс за добро първо впечатление

2020-07-23 10:33:21Недоволните, както и доволните се броят на избори. Всичко друго са изсмукани от пръстите фалшиви представи. Недоволните ще се пръснат по десетките малки партийки еднодневки, а другите ще гласуват за партиите на статуквото, защото макар и бавно и мъчително, с корупция или не, с "мутри и "мафиоти" България се движи напред, а "бъдещето", което "предлагат" протестърите е хаос и мизерия, в каквито вече сме живяли.

Kъм статия Цветозар Томов: Умножете протестиращите по 5, за да преброите недоволните от властта

2020-07-21 13:33:59Какво друго може да каже Радан Кънев.

Kъм статия Радан Кънев: Изказването на Борисов, че България ''получава'' €29 милиарда, е крайно некоректно

2020-07-21 08:22:09Смешно е да оправдаваш политическата си неграмотност и некадърност с фалшифициране на изборите и списъци с "мъртви" души. Истината е, че тези които гласуват, в момента са на работа, докато протестърите си играят на "флашмоб", а по време на избори са в "гората за гъби", защото видиш ли "изборите не решават нищо". Освен това с 5-6 хиляди кресльовци като орел, рак и щука не можеш да победиш милионното "мълчаливо мнозинство", което си харесва статуквото и "мутрата" и "мафията", защото вие не предлагате нищо друго, освен хаос, неизвестност и евентуално разруха.В блатото може и да е зле, но е добре познатото блато.

Kъм статия Протестът пред НС: Няма да мине с вот! Всички - вън! Депутатите влязоха необезпокоявано в сградата (на живо)

2020-07-04 06:39:14Аз не виждам защо да не строи този, който има законно право на това. По добре хотели отколкото змиярници. Разбира се в рамките на разумното.

Kъм статия Зад подпорната стена на Алепу ще изникне още един комплекс на 13 дка

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.