2016-10-20 10:33:22 | Да ги видя сега файтона трайчови десебари що ще чинят на втори тур. Шах и мат!
Местана - тролинг мастър клас.
ха-ха-хаххх.
Kъм статия Местан дава "непоискана подкрепа" на Цачева
|
2016-10-20 10:29:53 | Ми то за президентъ трябва поне физически и ментално здрав индивидЪ! Не уолкинг дед битч.
https://goo.gl/qDF78H
Kъм статия Няма да кажа дали ще призная изборните резултати. Ще ви държа в напрежение. Ок?
|
2016-10-20 00:27:02 | Професоре, водката като и сложиш женшен какъв вкус има?
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-20 00:24:24 | ха-ха-хаххх!
Професоре, ето виждаш ли по какво се познават десебарите? Влече отвсякъде и всичко и все гледа да е "без пари"! Една човешка дума няма да каже примерно - "Ей, ако стане, ше се похвала, ше ви дам по едно юзче"...
Няма братче! Интереса друго му говори. Днес от тук инфо за мастикиса, утре от там инфо за паразите, в други ден ще изнесе производството в коста Рика за повече печалба... еми ше взема накрая и аз да съ омерзЪ да го е.а!
Мислех да ти предложа да опиташ друг вариант, мое производство, двойна преварка, без анасон, ма няма! Мри непросветен.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-20 00:12:37 | Е щом имаш такава колона на разположение той човека там си знае. То тва вече не и казан а дестилационна колона. Професионален клас. Разлика от небето до земята.
При обикновените казани е много трудно да докараш за по-дълъг период постоянна температура без пикове. Това е в основата на "дългото тяло", което би извадил от преварката.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-20 00:03:02 | не знам. анасона е хубаво преди да си го купиш да го видиш, да счукаш 1-2зрънца. Стар ли е, освен че не става е и малко опасен. Особено почернелия. В Пловдив продаваха, но нямам връзка там. Виж порови по механджийските сайтове, все ще намериш контакти.
Освен анасона ще ти трябва и малко сакъз. Пак зависи от вкуса ти.
https://goo.gl/Oo65A9
И при преварката е много важно контрола на температурата! Ако искаш да докараш фин продукт.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-19 23:54:38 | Професоре, от зелето 1-2 пъти съм ял, но не и с водка па и с женшен отгоре. Такава комбинация на водка и женшен ми звучи опасна заради липсата на спирачка. да не предозираме женшена.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-19 23:52:40 | Принципа е грам/градус.
А ти пиша за 50+ градуса, щото това е хубава ракия! Тва под 45 лично аз го отделям и отива за преваряване със следващата партида.
Ракията при преварката се разрежда до 30град с вода. Не можеш да сложиш само ракия да преваряваш.
А от опит ти казвам, че 1гр анасон/1 градус алкохол е много и става бая миризлива. Че и казана умирисва. Щото иначе на 100л казан х 30градуса става 3кила анасон. Е на мен тва ми е много.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-19 23:40:25 | Кило звездовиден е за порция от 100лт/50+ градусова.
Добра доза за преварка.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|
2016-10-19 23:30:18 | няма да ги броя! Отивам да си сипя едно.
Kъм статия Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота
|