ПРОФИЛ

Рейтинг
10538
точки при гласуване
10

Black Hex

създаден на 2016-09-12 20:43:04
Всички ваши коментари (1315)
Дата Коментар
Страници
2017-08-18 22:03:00Що не оправи мангалските зулуми както обещаваха. Щото манго има брадва и вила в ръцете. Ей за това. Мачкай валери, сега ти се е паднало, начеши си егото. Но после... после-е-е-еееееее като слезеш по стълбата надолу... ах само да слезеш да видиш отсега какво те те чака... Ще си купиш сам въже и сапун.

Kъм статия Симеонов проверява хотелиерката от Слънчев бряг, която го критикува

2017-08-18 21:59:19Това твоето е тежка форма на обсесивно-компулсивно разстройство. Някой ако има връзка с този Денис да му се обади да драсне 2 реда тук, че последиците може да бъдат много тежки. най-малкото човека няма да може да легне за заспи сега докато не си получи и втората десетка от този Денис.

Kъм статия Вместо енорийски център в столична църква построиха ресторант с арабско име

2017-08-18 16:33:03В 23:30 по един акт за шума, тонколоните в багажника и кой откъде е. Звъня на балевски да ангажира самолета на бойко до Бургас.

Kъм статия Диджей Станчо се връща в Оксижен, Боби Ваклинов ще рапира

2017-08-18 16:27:06Работя с много европейци. Интелигентни, квалифицирани, образовани... Според тях, в Европа става правилното нещо и поколенията имигранти са интегрирани. Аз не работя с много европейци, понеже съм надраснал темата за облагородяващата функция на труда, но ежедневието ми е свързано с пътуване и срещи, понякога с пребиваване по-дълго време на тяхна територия. Ако ти твърдиш горното без да си го видял с очите си, извинявай за езика, но си пълен шаран! Няма такова нещо. Не знам как е в Испания, но такава интеграция липсва в Германия (изключвам турците от 70-те години), Бенелюкс и останалите по-северни държави. А пък във Франция е направо трагедия. Острова е удавен, но това си е тяхна дълголетна, великоимперска политика. И пак се връщаме на въпроса - кой и от какъв зор им "обещава" такива работи? Кой финансира афганистанчета на по 16-30години с пари, които те не могат да изкарат през целия си живот в родната си страна? Кой? Кой разпечатваше листовките за митингите на всякакви езици по време на "арабската пролет" в отделните държави?

Kъм статия Проф. Константинов: Борбата с терористите като в Израел - депортирайте семействата им

2017-08-18 16:17:37И аз не мога "да ти го сложа", минуса, значи сме квит. Стига рева. "По отношение" на църквата не ми стана ясно как стигна до извода, че свързвам Църквата само със сградата? А не да речем с църковните служители които са назначени там? И как лекичко пропускаш забележката на Професора за настоятелството.

Kъм статия Вместо енорийски център в столична църква построиха ресторант с арабско име

2017-08-18 16:10:01Ако беше малко по-млада жената, да речем 32 годишна щеше да му дожалее като за собствено дете и нямаше да я застреля. Сигурен съм.

Kъм статия Мъж застреля жена си в столичния кв. Лагера

2017-08-18 15:47:41Не бе ЦЪРВУЛ, не съществуваше. Щото не съществуваха Абу Гариб и Гуантанамо. под американски мениджмънт. Но за сметка на това съществуваха Ал Кайда и Осама бен Ладен. "Осъден на щастие" си ти.

Kъм статия Това вече не е тероризъм, а тотална война

2017-08-18 15:08:26Ти защото от там не излизаш, затова си си сложил такава "снимка". Самата екзактност. От 30 коментара в 20 се срещат я името на Путин, я на Професора. Че и от време на време се понадуваш лека "Колега това", "Колега онова"... Сега се оказа, че и от църковните му работи разбираш. Лошо няма. Почти като другия "професор", Мишо К. дето се изказва еднакво компетентно за избори, туризъм, джихадисти и демография. Ето такива хора трябват и на форума и на изстрадала Майка България! Обаче пак не ми стана ясно, защо врънкаш за лайковете? Искаш всички да те харесват и на всяка цена ли?

Kъм статия Вместо енорийски център в столична църква построиха ресторант с арабско име

2017-08-18 14:37:15Услугата просто е изнесена към индийски кол-център за оптимизиране на разходите. В момента обучават местния офисен планктон на елементарен български. Проявете търпение. ментел се грижи за вас!

Kъм статия Мтел промени услугата *88, връзка с оператор вече е невъзможна

2017-08-18 14:17:49 Сега не бих си позволил да стъпвам на Слънчев бряг освен ако не търся дрогирани непълнолетни курвета. Какви ценности, какъв изказ! Нали пе.ерастлъка е модерен между вас? Откога "умните" и "красивите" са минали на к...ифли? Или вие ги ползвате да ви шамарят?

Kъм статия Симеонов: Слънчев бряг се рекламира за семеен туризъм, плащаме 12 млн.лв. компенсации за шум

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.