ПРОФИЛ

Рейтинг
2593
точки при гласуване
2

Boa

създаден на 2016-07-23 15:01:23
Всички ваши коментари (376)
Дата Коментар
Страници
2018-03-17 01:21:21Сега след като Навални с множеството си присъди и обвинения срещу него стана неудобен като опозиционен лидер в Русия, прозападните руски мекерета изтикаха на предни позиции дъщерята на един друг руски ренегат от близкото минало, а именно Анатолий Собчак. За това нашата /разбирай купената от едрия международен капитал/ Ксюшенка рони днес "крокодилски сълзи" за времето когато баща и съвместно с пияницата Елцин направиха от Русия един разграден двор за Запада. И където шепа ояли се олигарси си вършеха кражбите и далаверите безнаказано от руската правосъдна система, същото което днес е у нас !

Kъм статия Най-важното малцинство, което няма да спечели изборите в Русия

2018-03-17 01:02:38Защо тук се опитват целенасочено да заблуждават хората в "невиността" на този международен крадец ,който като директор на Аерофлот в комбина с неговия патрон Березовски е крадял милиони долари от оборота на фирмата и ги е внасял в швейцарската финансова групировка АНДАВА ! Именно с тези парички този подлец /като Скрипал/ е смятал да води охолен живот далеч от родината си и руското правосъдие ! Но тези номера пред президента Путин не минават и затова дори и далеч зад граница го достига възмездието на руския народ . . .

Kъм статия Смъртта на приближения до Березовски Николай Глушков се разследва като убийство

2018-03-17 00:43:28Що за простотия и лицемерие виждаме в лицето на една от "водещите дипломации" в света, след като външния и министър отправя подобни безпочвени обвинения от типа на "най-вероятно" и то към Президента на една от великите сили в света . . .

Kъм статия Най-вероятно Путин е взел решението за отравяне на шпионина, обяви Борис Джонсън

2018-03-17 00:35:43Това е пак "хвърлен прах" в очите на хората от страна на герберастите и техните лакеи в правителството ! Китай освен да продават у нас джапанки и смартфони, никога не са имали сериозни намерения за солидни инвестиции в нашата страна.

Kъм статия Държавната ядрена компания на Китай завила интерес към АЕЦ Белене

2018-03-17 00:27:43Това са номерата на Пожарникаря и кака ви Теменужка, за "замазване очите" на хората в страната, тъй като общественото мнение е категорично против привилегиите които ползуват тези електрически централи до този момент ! Но за съжаление договорите на тези eл.централи са "железни" и не могат да бъдат анулирани ! Така че всичко представлява просто един медиен балон и нищо повече от това !

Kъм статия Прекратяваме договорите с двете американски централи

2018-03-14 20:02:05Уплашиха се нескопосаните ни и крадливи български политици, че идва времето когато в нещастната ни държава няма да останат "крави за доене и добитък за стригане" ! И сега се чудят тези скапаняци как да залъжат целокупния български народ и предимно младежта, как да останат в България и да работят за тяхното благополучие . . .

Kъм статия Защо най-престижно за един младеж е да работи за България?

2018-03-14 19:55:41Този убитак откога започна да прави стратегически прогнози относно международното положение, вместо да се удари с "пета в задника" и да вземе да върне които открадна той и приближените му фирми, при строежа на разнебитената ни ограда за над 200 000 000 по границата ни с Турция !?

Kъм статия Валери Симеонов: Руската агресия в Крим връща много страници в човешката история

2018-03-14 19:47:18Не бъдете толкова сигурни че този дърт крокодил /който докато е на власт ще крепи и своите лакеи в София в лицето на Пожарникаря и неговите клакьори в Народното събрание/ и този път ще успее да докара мандата си докрай ! А няма да бъде изхвърлена скоропостижно и то ЗАВИНАГИ от . . .германската политика !?

Kъм статия Ангела Меркел за четвърти път стана канцлер на Германия

2018-03-14 19:36:48Всички тези дивотии и безмислици създадени от герберастите и техните ибрикчий в лицето на партиите от Паричния фронт, ще бъдат успешно изхвърлени на бунището на историята ни веднага след падането им от власт . . .

Kъм статия Окончателно: Стратегия задължава всеки българин да брани националната сигурност

2018-03-14 19:28:04Тази маймуна която се крие от толкова дълго време в САЩ е същата "птичка" от сорта на отровения Сергей, но затова пък е късметлия че са го оставили жив все още . . .

Kъм статия Един от създателите на "Новичок": Само Русия може да стои зад отравянето на шпионина

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.