ПРОФИЛ

Рейтинг
12177
точки при гласуване
10

sawall

създаден на 2016-04-20 12:39:14
Всички ваши коментари (803)
Дата Коментар
Страници
2023-02-16 16:18:47Уви, прав е Асен, ама хамалски се е изразил. А тези "синдикати" дето говорят като изпълнители на ГЕРБ... Просто не ви е срам. Заради хора като вас майка ми я беше срам да каже, че е учителка. Аз от себе си и от приятели и техните деца виждам как последните добри учители се пенсионират вече, и не случайно сме на дъното на класациите по грамотност. Да, заплатите са едно от условията (и да, по времето на ГЕРБ имаше някакво подобрение, макар и от дъното до минималното допустимо ниво), но нито е единственото (не съм сигурен, че и ПП разбират това), нито пък заплатите са реално добри.

Kъм статия Синдикат иска оставката на Асен Василев заради ''дупките на чорапогащниците на учителките''

2023-02-15 14:41:34Малинов и Лавров, ВНЛ, ясно. Ама чакайте, Атака се коалира с 3 комунистически организации?? Волен, дето беше редактор на Демокрация? Фашистка отрепка №1 най-после признава, че е за комунистите? Въпреки че до преди 15 години ги обвиняваше за всичко? АХАХАХАХАХА

Kъм статия Санкционираният по Магнитски русофил Малинов отива на среща с Лавров

2023-01-30 16:12:52Колко жалък нещастник трябва да си за да го направиш това? Толкова, колкото за да дерайлираш нарочно промени в закона за домашно насилие в последния ден на парламента с простотии за джендъри и трети полове и глупости...

Kъм статия Демерджиев не казва кои са полицаите, обсъждали с бившия си колега пребитата украинка в София

2023-01-28 18:36:15Започна кампанията и тя "не издържала". Голямо мазнене пред Митрофанова и русофилите, ей! Ве ей, никой не говори за директен износ ве, само ти се правиш на недоразбрала и невинна. Аре стига глупости. БСП са толкова проядена партия, че колкото по-рано загасят лампите толкова по-добре за страната.

Kъм статия Нинова не издържа заради оръжието за Украйна: Прекалихте! Не сме изнесли и един патрон

2023-01-28 18:28:36Парламентът приключи, обявиха датата на изборите и руските изтривалки налазиха изпод килима. Къде бяхте до оня ден? От дъжд на вятър. А сега, направо война в коментарите. Копейките ли потекоха?

Kъм статия ГЕРБ, БСП и ''Възраждане'' са новата коалиция ''Бий''

2022-12-22 18:55:56"от това хубаво семейство вече нищо не става" - думи на социопат. Говори за човек, които се отнася към семейството си като към предмети, като социална придобивка, и не разбира, че той сам е прецакал всичко. Единственото хубаво нещо в тази ситуация е, че няма загинала жена или дете. А можеше.

Kъм статия Бизнесменът, пребил жена си с тенис ракета, искал домашен арест, за да управлява бизнеса си

2022-12-21 12:33:18Корнелия Нинова живее в някаква паралелна вселена, в която фашистите са били водени от Сталин и са спечелили ВСВ... Или халюцинира нещо. Гордее се, че един патрон не е отишъл да помогне на Украйна, но иначе няма проблем да се снабдява Азербайджан с оръжия? Конфликтът на Азербайджан не е ли срещу Русия пак? Поне когато Русия се сети, че е задължена да помогне на Армения и спре да се преструва, че няма проблем?

Kъм статия България е изнесла оръжие за 2.3 милиарда евро в над 50 държави от януари до август

2022-12-16 11:34:59Колко жалък трябва да си за да вземеш такова решение...

Kъм статия ''Пловдивският кмет ще остави на улицата 148 украинци в средата на зимата''. Предлага да се отнеме сграда от фондация за частна болница

2022-12-16 11:31:03Нинова е такава фашистка, че ми се гади. Фашистка си беше от самото начало като стана лидер на БСП, но сега дори не го крие вече. За морал ще говори... Заради нея Партията майка няма да спечели избори и това десетилетия. И това е нещп хубаво.

Kъм статия Окончателно: Пращаме военна помощ на Украйна, Нинова зове Радев за вето

2022-12-16 10:24:30Аз ще напиша: Twitter files са едни вътрешни имейли, в които служители обсъждат как точно да приложат правилата си за модериране. Тези решения естествено са клоняли към Американското политическо ляво (което реално седи доста по-вдясно от ДБ, примерно), защото служителите в Туитър 1. са хора и 2. не са нито закостенели, нито изкуфели, нито необразовани (т.е. не са гласували за Трумп). Тука влиза Елон Мъск и почва да нарежда Туитър как спирали хората да си говорят каквото им падне (така е - Туитър е частна компания и сами си решават какво да позволяват на сайта си) и как той ще върне свободата на словото. Идват "десните", само дето "десните" са неонацисти, откровени расисти, и изобщо всякаква измет от този род. Излизат 50% от 100-те най-големи рекламодатели, които реално плащат сметките в Туитър, но не искат да се асоцират с неонацисти. Появяват се критици на Елон. Елон решава, че свободата на словото не включва хората да могат да го нареждат на неговия си уебсайт. И стигаме до днес.

Kъм статия Илон Мъск не си поплюва - Туитър блокира профилите на няколко американски журналисти

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.