ПРОФИЛ

Рейтинг
1345
точки при гласуване
1

sawall

създаден на 2016-04-20 12:39:14
Всички ваши коментари (405)
Дата Коментар
Страници
2019-07-16 13:28:30Единственото, което ме изненадва е, че отне толкова време да се стигне до тук. Сайтовете на българското е-правителство са видимо уязвими, дори за неспециалист, но никой не си мърда пръста.

Kъм статия Пробивът на НАП е от чужбина, но може да е помагал и вътрешен човек

2019-07-09 15:57:18Батко, а преди това България реши, че жените са си в безопасност и никой не ги бие или убива, и изобщо нямаме проблем с домашното насилие (и в резултат отхвърли Истанбулската конвенция).

Kъм статия Мъж уби жена си пред децата им в Гложене

2019-07-05 16:12:11Естествено, че ако дефинираме тясно мафията като групи въоръжени гангстери малко отмина - защото захитряха и видяха, че да движиш продукт е рисковано, може да те опука конкурент, трябва да даваш процент на полицията... и накрая какво - някакви келяви 2-3 пачки. Мафията разбра, че парите са в еврофондовете, в ТЕЦ-овете, в язовирите, магистралите, земеделските субсидии. Така де, 2 пръста не мръдваш, 2-3 фалшиви документа и накрая - милиони. А най-хубавото е, че ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, Атака, Воля и ко не искат да те спрат! Искат да са в играта! И така от ден на ден мафията дебелее, а министърът-мафиот без срам твърди, че проблемът е решен.

Kъм статия У нас няма условия за мафия, заяви вътрешният министър

2019-06-26 18:37:22 Не е ясно обаче защо такива стъпки не са направени още преди прехвърлянето на дейността на Фонда в НЗОК, за което се знае от края на ноември - Ааами, съвсем ясно е. Просто бюрократите, като навсякъде по света, не се интересуват от ничие здраве или живот, инстересуват се от това да им е подпечатана хартийката с правилния печат. И когато някой пострада от това се крият зад произволните си правила. "Аз не съм виновен, спазил съм си всичко..." Спазил, ама без капка мисъл, съчувствие, или поне инициатива. Да ги сменят всички с изкуствен интелект (нали строим и суперкомпютър), също толкова ще са човечни решенията, но много по-бързи.

Kъм статия Колко са забавените случаи на лечение на деца, откакто фондът го няма?

2019-06-17 16:27:01 В краткия период между изтърпяване на присъда и излизането на свобода 39-годишният мъж извършвал ново деяние... - В смисъл, че още вървейки към вратата на затвора за да излезе на свобода крадял портфейлите на служителите или как? :D

Kъм статия Задържаха крадец рецидивист, покатерил се до 6-ия етаж на хотел

2019-06-07 13:37:34Заял се Хърбел с Щърбел... А на Сидеров руснаците май му разбиха сърцето, напоследък няма изцепки, не са останали пари дори да си купи гласове. Значи, рублите са пресъхнали, поне за него. За други явно още има.

Kъм статия Каракачанов намекна за развод със Сидеров, много лъжел

2019-06-06 18:34:29класа

Kъм статия 'Зиг хайл' от публиката прекъсна концерта на Dropkick Murphys в София (видео) - обновена

2019-05-29 10:21:22Лафърдиев: умните и красивите (които винаги са били малцинство) още 2014г. видяха как ще се развият нещата в България и че промяна няма и не може да има. Затова ти пращат поздрави от голямо разстояние. Уредиха си живота и бъдещето сами, другаде и децата им вече не помнят България. И нима е чудно, като им викат либерасти, платени протестъри и им се подиграват за това, че поискаха етика и висок морал? Сега си духайте супата, дето гласувате за ГЕРБ, БСП, Прасето, Патреотите, Бареков и сие.

Kъм статия Делян Пеевски се появи в парламента - отказва се от мястото в Брюксел (обновена)

2019-05-20 17:53:55В България има пари, не е като да няма. Просто вместо да се използват по предназначение, се пилеят от тъпи чиновници, крадат от политици и собственици на медии, и после тези трите групи се оправдават, че така били нещата, били сме бедна страна.

Kъм статия Пациентски организации алармираха за първи проблеми след закриването на Фонда за лечение на деца

2019-05-20 17:49:01Борисов по-рано днес: в Австрия подават оставки, тук няма нужда. То дебелоочие, ама...

Kъм статия Елена Йончева: Борисов лъже за братовчеда Ради и къщата в Барселона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.