ПРОФИЛ

Рейтинг
8162
точки при гласуване
8

sawall

създаден на 2016-04-20 12:39:14
Всички ваши коментари (641)
Дата Коментар
Страници
2020-11-18 20:47:50Ние имаме най-либералния режим, ако погледнем другите европейски страни. - То точно там е проблемът, безполезни безидейници! В другите страни нещата вече се успокояват, а при нас случаите растат! И защо се налага да има маски за учениците? Нали при тях нямаше проблем, не се пренасяла зараза, и т.н.? Или това което всеки ученик можеше да ви каже, че ще стане, стана? В смисъл, че няма линейки, хора умират не толкова от вируса, а от други неща, защото лекарите не стигат, и като брой, и като енергия вече? Имахте шанс да подадете оставка, но го пропиляхте и сега пак ние страдаме. Загубеняци.

Kъм статия Решено: Учениците от 5. до 12. клас задължително с маски

2020-10-24 19:10:18Цецо, толкова си прозрачен и прост, че дори надминаваш бившия си шеф, обаче за разлика от него нямаш и грам харизма. Я си сядай, смотаняк...

Kъм статия Цветанов: Борисов умело маневрираше между всички, за да прокара руските интереси

2020-08-19 11:01:37Добре, ГЕРБ от колко време са на власт? От колко време те конкретно игорират проблемите с язовирите? И като опре ножа до кокала вече изведнъж има проблем, който само те могат да решат така ли?

Kъм статия Емил Димитров: Мечтата на мнозина депутати за пожизнен мандат е на път да се получи

2020-08-18 15:09:05И сега какво значи, протестират срещу това, че главния прокурор вместо да е независим и аполитичен всъщност е една от най-силните политически фигури в държавата, та дайте да му дадем още власт? Аз не мисля, че за това се протестира тука. Не сте разбрали! Не щем още мафия! Мафията вън!

Kъм статия Бабикян: Възможно е Николай Младенов е да ''културният човек'', когото готвят за премиер

2020-08-17 12:21:31order, каква опозиция е БСП? Те са част от мафията. Нали те си избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Орешарски какъв беше? ГЕРБ/ДПС/БСП са една мафия.

Kъм статия Борисов обяснява 'тайминга' за новата конституция и ВНС (видео)

2020-08-17 12:15:39В момента има шанс президентът да е контрапункт и баланс на премиера. Защото, видимо, Народното събрание, което трябва да упражнява контрол над изпълнителната власт се състои от неми слуги на лидерите на партиите, т.е., премиерът има едно безмълвно мнозинство, което гласува както му е наредено без да задава въпроси от типа на "ама защо?". Виж, понякога питат "може ли пак да съм депутат?", но някак тихо и несмело. "Тази Конституция е най-добрата в Централна и Източна Европа, но нещата се натрупват." - Ми натрупват се, когато 2-3 дебелаци в костюми не я спазват, а 240 лакеи им козируват... Така че айде пък не, нека президентът да се избира директно. А иначе, Близнашки, ти нарочно ли се опитваш да дразниш хората, че да падне Борисов по-бързо или какво?

Kъм статия Проф. Близнашки: Президентът да се избира от Народното събрание

2020-08-15 19:30:41БСП са много оперени в опозиция, говорят хубаво премерено, така, разбрано и разумно. И като дойдат на власт, една сделчица с ДПС/Пеевски (и медиите му), па кради, плячкосвай, а мафията си е на власт - и Орешарски помним и 1996г. Мани бегай.

Kъм статия Номерът на Борисов няма да мине. На 12 септември подводниците му в БСП ще акостират на далечни брегове

2020-08-15 19:14:23Митрополит Николай вярва, че Борисов ще спазва законите, които той игнорира според това какво е удобно в момента от 10 години. Че "несправедливостите" ще спрат. Тепърва. А те се влошават с всяка година. Всичко за което Църквата е благодарна на Борисов е с пари на данъкоплтеца, нека да припомним. Всичко, от което Църквата, в лицето на Николай, се интересува е благосъстоянието си и интересите си. Църквата да вземе да се усети, че тайната на оцеляването й е това, че се е грижила за цял народ, а не за собственото си съществуване. Това видимо се е променило на върха и само някои от обикновените свещеници държат фронта. Видимо, на Църквата е платено (с пари на дънъкоплатците) и тя щастливо изпълнява желанието на управлението. Жалко.

Kъм статия Митрополит Николай: Борисов заслужи благодарността и признателността на църквата

2020-08-10 16:58:22СДС някога протестираше срещу такива като Борисов, Пеевски и Гешев, но този жалкар се продаде за трохи и говори сякаш е политик, а не метастаза на Пеевски върху лицето на България.

Kъм статия Александър Йорданов: Това не е протест, а болшевишки и антибългарски метеж

2020-08-10 16:52:34Колко низко е паднал пък тоя. Или по-скоро, колко низък е бил винаги и колко ловко е се е катерил нагоре.

Kъм статия Александър Йорданов: Това не е протест, а болшевишки и антибългарски метеж

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.