ПРОФИЛ

Рейтинг
1595
точки при гласуване
1

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (38)
Дата Коментар
Страници
2020-01-31 21:28:25Честито, антиваксъри. Отново убивате деца. Дано спите спокойно.

Kъм статия 5-годишно дете, заразено с морбили, почина в болница

2020-01-17 13:25:24Видя се, че е много по-ефективно да се инвестира в качествено образование, отколкото да се налагат рестриктивни почти "фашистки" политики. В общества, където образованието е на високо ниво раждаемостта винаги намалява. Дано в Индия успеят да направят същото, а Китай да пробие в Африка, където са им едни от основните интереси в момента.

Kъм статия Китай отчете най-ниската раждаемост в историята си

2020-01-07 16:37:48Защо не искат да взимат от Язовир "Пчелина"? Хем е по-евтино?

Kъм статия Шефът на Стомана: Без вода местим производството, 1500 души ще останат без работа в Перник

2020-01-04 13:20:10Както всяко хоби и това просто води до грешно катализиране на енергия и пропилени ресурси. Тези хора са наистина брилянтни и ако бяха насочили всичките умения, енергия и опит, които имат в някаква полезна посока сигурно биха направили чудеса. За аудиофилството важи същият принцип както при часовниците, ножовете и прочее мании: за една малка част от цената получаваш почти 99% от качеството. Всичко нагоре е психично отклонение, чийто механизъм е подобен на този, който пристрастява към хазарта. За 2-3 хиляди долара ще си събереш прекрасна система и за още толкова ще си направиш много прилична звукова картина в стаята, която в 99.99% от случаите ще е неразличима от такава, за която са дадени $100 000.

Kъм статия Да осъзнаеш, че досега си бил глух

2019-12-23 19:08:29Да се басираме ли, че пак няма да го пипнат патреотарския апаратчик? Недосегаем е! Няма гербаджийски министър с толкова много издънки и толкова много протести срещу него, който да се е задържал толкова време. Ама не смеят даже да си го помислят, че да не засегнат нещо патреотарите.

Kъм статия Демократична България: Незабавна оставка на Петя Аврамова и Нено Димов

2019-12-23 18:54:37И пак няма да го пипнат! Баш-пожарникарят не дава дума да се издума против протежето на баш-воеводата и баш-бияча на бабички. Онзи ден с половин уста смутолеви, че баш-патреотарското лайно нямало нищо общо с водната драма в Перник и повече нищо по въпроса. За много по-малки издънки са си ходили министри, ама този е недосегаем! Хиляди простестираха многократно срещу него и нищо. Стотина кресливи малоумници викнаха насъсквани от руски тролове и евангелисти срещу един закон, който даже и не са прочели и веднага го отложиха!

Kъм статия Жестоки глоби от ЕК грозят България заради бездействие на екоминистъра

2019-12-18 15:50:51Между другото - страхотна разследваща журналистика и при двата материала - поздравления за г-н Йончев!

Kъм статия Завод Стомана е ползвал 5 пъти повече вода, отколкото е плащал, печелил е от това над милион на месец

2019-12-18 15:48:50Интересно, че официално го признаха. За това писаха още преди месеци, а тук има страхотно разследване по въпроса: https://offnews.bg/razsledvane/koj-iztochi-vodata-na-iazovir-studena-i-vkara-pernik-vav-voden-rezhim-715564.html И "патреотарският" галеник Нено Димов отново няма да си подаде оставката. Шефът на пожарната взима глави на министри за много по-малки неща, обаче този е неприкосновен! Момчето за поръчки на войводата, и бияча на бабички не се пипа!

Kъм статия Завод Стомана е ползвал 5 пъти повече вода, отколкото е плащал, печелил е от това над милион на месец

2019-12-13 15:36:59Няма да го пипнат Нено докато от патриотарите зависи коалицията - той им е ключов играч. Цялото правителство героично го брани независимо каква простотия направи, защото знае, че закачи ли се с него и пада. И за Джамбазки няма да има никакви последствия по същите причини. Него "бащицата-пожарникар" не може да го накара да си подаде оставката, само "баш-войводата", а той е ясен. Прекрасни примери как невежи, комплексирани лайна се озовават на високи позиции да прислужват на правилните хора.

Kъм статия Прокуратурата в Перник: Нено Димов и Петя Аврамова са виновни за водната криза

2019-11-27 12:15:53Вие прочетохте ли статията или само заглавието? Хора, престанете да реагирате първосигнално и проявете малко разум - излагате се. Явно и двамата отдолу не сте прочели докрай материала или, което е по-зле нищо не сте разбрали. Поздравления за брилянтната сатира - както обикновено е уцелила точно където трябва.

Kъм статия Смешен плач по фосила Вазов

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.