ПРОФИЛ

Рейтинг
8626
точки при гласуване
8

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (49)
Дата Коментар
Страници
2021-08-30 00:24:31Ако само знаеше, че полографът няма никаква доказателствена стойност и може да бъде измамен с елементарна подготовка...

Kъм статия Депутат от ИТН иска да докаже пред детектор на лъжата, че не е човек на Маджо

2021-07-30 12:22:36Ще стане точно това, което прогнозираха всички. Ще се предложи кабинет с хора зависими от ДПС и той ще бъде подкрепен от тях и ГЕРБ. Най-вероятно и от някаква част от депутатите от БСП. Всички ще се оправдаят, че предпочитат стабилност отколкото нова несигурност и нещата ще си продължат както са си били досега. Силно се надявам да греша, но като гледам как се развиват нещата до момента...

Kъм статия Какво става? Ще има ли кабинет или нови избори?

2020-07-19 18:15:33Повечето полицаи знаят много добре как да бият, така че да не оставят явни следи. Който е прекарвал някоя нощ в РПУ знае за какво говоря. Бъбреци, ребра, някои специфични мускули - хем да боли, хем да не те повредят много. Това по повод на малоумните твърдения, че момчето нямало следи от побой когато се показа по телевизията.

Kъм статия Експертизата на пребития студент сочи отоци по главата и множество травми по цялото тяло

2020-07-02 18:54:04Всъщност в Русия няма как да вирее каквато и да е форма на демокрация. За да се случи това е необходимо да има поне 70% образовано и граждански отговорно население, което да знае какво е право и отговорност. За съжаление концентрираният авторитаризъм е единственото нещо, което може да крепи подобна държава. Според мен същото е и в България - това е причината последните 30 години да са "тотална щета". Наскоро беше публикуване едно изследване, че над половината българи са готови да си ограничата личната свобода за сметка на запазване на традиционни ценности, сигурност и прочее популистки бъртвежи. Спроед мен такова проучване в Русия ще покаже още по-драстични резултати. Резултатите от този референдум за много добра индикация за електората. Същото е и в България. Процентът хора, които гласуваза ГЕРБ, БСП, ДПС и патриотарите е огромн мнозинство. Същите тези хора биха гласували за една силна, авторитарна власт, която да внесе малко сигурност и да няма нужда повече да се напъват да мислят.

Kъм статия От днес Русия е друга държава, а Путин получи монархическа власт

2020-06-03 23:09:49Определено е време "Далавери" да се научи да мисли преди да говори глупости (не че ще стане). Така само налива вода в мелницата на другарката Манолова, а тя не би изпуснала подобна възможност да си запише актив. Друго е интересно - явно има някой от регистрираните коментиращи с огромна репутация, защото пляска по (-10) на всеки, който посмее да изрази несъгласие с патриотарските бъртвежи. Не виждам с какво постът на emanuilis го е предизвикал обаче - явно справедливият процес е неприемлив ;-)

Kъм статия Мая Манолова дава на съд Валери Симеонов - казал, че я финансира Божков

2020-05-23 13:32:55Научният консенсус в момента е, че все още няма достатъчно информация за да се правят подобни обобщения. Всеки, който поне малко се е занимавал с научни проучвания знае колко информация трябва да се събере за да има основа за някакви валидни твърдения. Винаги има подобни жадни за внимание "звезди", които обичат да се изявяват по медиите и за съжаление въпреки, че са малцинство обикновено са много кресливи и се чуват повече от мнозинството. Примери колкото искаш - анти-ваксъри, плоскоземци, анти-5G и т.н.

Kъм статия Доц. Чорбанов: Ако имам малко дете, веднага ще го пусна на детска градина

2020-03-30 19:08:37Ооо, предпочитам да стоя далеч от него - простотията уж не е заразна, ама знае ли човек? Случайно попаднах на една от книгите му преди време - "шедьовър" направо. Някой може докторат да напише по нея как не се прави наука: изопачени факти, cherry picking, почти никакви доказателства и постоянни внушения на "правилната позиция". За нормален човек много трудно се издържа. Друго ми е интересно - колко трябва да е арогантен с етнографския си профил, че да коментира неща, от които бъкел си няма понятие? И толкова ли няма срам, че след като се провали във всички националистически структури, в които се пробва продължава да се изявява? Даже и малоумните патриотари не могат да го понасят вече :-)

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-30 17:12:35До Journey, Съгласен съм. Изцяло съм против репресивните мерки дори и в този конкретен случай. Затова писах да го "въдворят" Костя Копейкин, а не да го призовават. Те в случая използват невежеството му като бухалка срещу него и най-вероятно ще си го получи. Друг е въпросът, че този индивид съзнателно или несъзнателно разпространява подвеждаща и манипулираща информация със силен анти-български уклон, маскирана като родолюбие и русофилство. И много хора му се вързват. Та в един момент става доста "неловко".

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-30 15:46:47Този е опасен неграмотник от най-лошата порода, дето си мислят, че имат някакви знания, а са въздух под налягане. Като съм му чел изказванията ме е втрисало направо от див популизъм и невежество. Против съм репресивните действия, но в случая би било по-удачно да го "въдворят" вместо да го "призовават".

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-03 11:38:38Една много важна подробност са "пропуснали" да добавят. Че това се случва две години след като цената падна за почти всички останали европейски държави. Доста унизителна стъпка и то точно навреме. Сетете се сега какви ги вършат президента и премиера и ще разберете какви са истинските мотиви зад това решение.

Kъм статия Борисов: Цената на руския природен газ пада с над 40%

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.