ПРОФИЛ

Рейтинг
1626
точки при гласуване
1

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (45)
Дата Коментар
Страници
2020-06-03 23:09:49Определено е време "Далавери" да се научи да мисли преди да говори глупости (не че ще стане). Така само налива вода в мелницата на другарката Манолова, а тя не би изпуснала подобна възможност да си запише актив. Друго е интересно - явно има някой от регистрираните коментиращи с огромна репутация, защото пляска по (-10) на всеки, който посмее да изрази несъгласие с патриотарските бъртвежи. Не виждам с какво постът на emanuilis го е предизвикал обаче - явно справедливият процес е неприемлив ;-)

Kъм статия Мая Манолова дава на съд Валери Симеонов - казал, че я финансира Божков

2020-05-23 13:32:55Научният консенсус в момента е, че все още няма достатъчно информация за да се правят подобни обобщения. Всеки, който поне малко се е занимавал с научни проучвания знае колко информация трябва да се събере за да има основа за някакви валидни твърдения. Винаги има подобни жадни за внимание "звезди", които обичат да се изявяват по медиите и за съжаление въпреки, че са малцинство обикновено са много кресливи и се чуват повече от мнозинството. Примери колкото искаш - анти-ваксъри, плоскоземци, анти-5G и т.н.

Kъм статия Доц. Чорбанов: Ако имам малко дете, веднага ще го пусна на детска градина

2020-03-30 19:08:37Ооо, предпочитам да стоя далеч от него - простотията уж не е заразна, ама знае ли човек? Случайно попаднах на една от книгите му преди време - "шедьовър" направо. Някой може докторат да напише по нея как не се прави наука: изопачени факти, cherry picking, почти никакви доказателства и постоянни внушения на "правилната позиция". За нормален човек много трудно се издържа. Друго ми е интересно - колко трябва да е арогантен с етнографския си профил, че да коментира неща, от които бъкел си няма понятие? И толкова ли няма срам, че след като се провали във всички националистически структури, в които се пробва продължава да се изявява? Даже и малоумните патриотари не могат да го понасят вече :-)

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-30 17:12:35До Journey, Съгласен съм. Изцяло съм против репресивните мерки дори и в този конкретен случай. Затова писах да го "въдворят" Костя Копейкин, а не да го призовават. Те в случая използват невежеството му като бухалка срещу него и най-вероятно ще си го получи. Друг е въпросът, че този индивид съзнателно или несъзнателно разпространява подвеждаща и манипулираща информация със силен анти-български уклон, маскирана като родолюбие и русофилство. И много хора му се вързват. Та в един момент става доста "неловко".

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-30 15:46:47Този е опасен неграмотник от най-лошата порода, дето си мислят, че имат някакви знания, а са въздух под налягане. Като съм му чел изказванията ме е втрисало направо от див популизъм и невежество. Против съм репресивните действия, но в случая би било по-удачно да го "въдворят" вместо да го "призовават".

Kъм статия Обвиниха лидера на ''Възраждане'' за всяване на смут в обществото, гаранцията му е 20 000 лв.

2020-03-03 11:38:38Една много важна подробност са "пропуснали" да добавят. Че това се случва две години след като цената падна за почти всички останали европейски държави. Доста унизителна стъпка и то точно навреме. Сетете се сега какви ги вършат президента и премиера и ще разберете какви са истинските мотиви зад това решение.

Kъм статия Борисов: Цената на руския природен газ пада с над 40%

2020-02-20 20:22:55Ще отлагат колкото могат. Ще им лъснат всичките мизерии когато се приеме еврото. А любимите им банки да не говорим колко ще го окъсат - ще трябва да се съобразяват с лихви, финансова дисциплина, няма да могат да си развяват коня както си искат... Не случайно върви много сериозна кампания против приемането на еврото сред простолюдието без никаква финансова грамотност. На първосигналните патриотари само това им дай - някой леко да ги подкачи и са по улиците. И много малко хора си дават сметка, че нормалните хора само ще спечелят ако се приеме.

Kъм статия България е поискала отлагане на влизането на чакалнята на еврозоната

2020-01-31 21:28:25Честито, антиваксъри. Отново убивате деца. Дано спите спокойно.

Kъм статия 5-годишно дете, заразено с морбили, почина в болница

2020-01-17 13:25:24Видя се, че е много по-ефективно да се инвестира в качествено образование, отколкото да се налагат рестриктивни почти "фашистки" политики. В общества, където образованието е на високо ниво раждаемостта винаги намалява. Дано в Индия успеят да направят същото, а Китай да пробие в Африка, където са им едни от основните интереси в момента.

Kъм статия Китай отчете най-ниската раждаемост в историята си

2020-01-07 16:37:48Защо не искат да взимат от Язовир "Пчелина"? Хем е по-евтино?

Kъм статия Шефът на Стомана: Без вода местим производството, 1500 души ще останат без работа в Перник

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.