ПРОФИЛ

Рейтинг
12636
точки при гласуване
10

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (70)
Дата Коментар
Страници
2023-09-26 13:51:13В Бургас на всички им е ясно, че Бачийски няма никакъв шанс срещу Димитър Николов. Не знам кой им прави проучванията на ПП, но Бачийски е бита карта - със сигурност няма да стигне до балотаж. Същото може да се каже и за Димитър Найденов, но той поне елегантно си изигра картите и им предложи някакъв изход с компромисна фигура. Сега каквото и да се случи Найденов ще излезе с по-висок рейтинг, а ксенофобът-русофил ще се срине още повече. И без това не сме го чули един път да се обади откакто е в парламента. За съжаление очевидно има някаква договорка и/или обвързаност, иначе не мога да си обясня бруталният инат на ПП да държат на Бачийски.

Kъм статия ПП-ДБ все пак остава с двама кандидати за Бургас

2023-09-04 16:57:39Пожелавам им да се явят на местните избори самостоятелно! Да разводнят хубаво патртиотарския вот, та хората а се чудят сега кои са по-големите родолюбци: Копейките ли, Корнелките ли, Стефан Яневците ли...

Kъм статия Възраждане-2? Кои са хората в новия инициативен комитет около Радев

2023-08-21 16:56:28Милата тя! Кофти нещо е пиянският глад...

Kъм статия След катастрофата: Княгиня Калина яла кисело мляко от глад, не заради 1,5 промила алкохол

2023-06-07 15:09:34За пореден път манипулативна информация. И гуаровата гума и ксантановата гума за достатъчно проучени и дори се препоръчват при различни здравословни проблеми. Примерно ксантановата гума играе важна роля при диети свързани с глутенова ентеропатия (цьолиакия). Има изследвания, които показват че може да се използва за стабилизиране на кръвната захар и намаляване на холестерола и нито едно, което да показва някакви преки опасности за здравето. Да, показан е интересен експеримент, но изводите от него са единствено, че въпросните гуми могат успешно да бъдат използвани като заместители на традиоционни сгъстители. Във видеото не се дават никакви конкретни доказателства за някакви хипотетични вреди върху здравето.

Kъм статия Как Е-тата превръщат водата в храна: Експеримент на ''Активни потребители'' (видео)

2023-06-03 14:08:45Забавна игра: oтваряте библията на произволна страница и правите точно, каквото е описано вътре. Последният, който влезе в затвора печели играта... Затова е много важно да се изучава предмет "религии". Трябва децата да се запознаят с цялата история на световните религии, като се започне от дълбока древност, мине се през аврамистичните анахронизми и се стигне до "съвременните" сциентолози. И индоктринирането трябва да бъде забранено преди навъшрване на пълнолетие. И без това свободната воля е в основата на християнстовото. Човек трябва да е напълно запознат в детайли с како се захваща. Една от основните причини да стана атееист е, че се запознах много подробно със стария и новия завет, корана и т.н.

Kъм статия Училища в САЩ забраниха Библията заради ''вулгарност и насилие''

2023-01-30 16:27:20Стархотен материал! Не съм чел по-добро обобщение на тази история досега. Размечтах се сега да задължат всички журналисти да са задължени да се аргументират по този начин.

Kъм статия Цар Борис III и уникалното спасяване на евреите в България

2023-01-20 11:46:16Евроатлантик - явно сме на едно мнение: храната трябва да бъде вкусна. За полезна - 70 грама преработено месо на ден е максималният препоръчителен прием за средния човек (80 кг). В каква форма ще е това преработено месо няма никакво значение, стига да отговаря на стандартите за безопасност на храните, а те (стандартите) са изключително строги. Тези факти нямат нищо общо с "изводите" на "активните потребители", че едва ли не фирмите, които произвеждат салам "Бургас" ни тровят. Сами се тровим, но това е съвсем отделен въпрос. Малко повече наблягане на природните науки от ранна детска възраст и подобни дискусии ще станат излишни. Както и много други безумия, като хомеопатията и хранителните добавки например.

Kъм статия ''Активни потребители'' с проучване какво всъщност е салам ''Бургас''

2023-01-19 22:32:09Запознат съм и с "Родопа" Бургас от едно време и с доста от сегашните месарски фабрики. Откъм хигиена, санитарни изисквания и производствен процес в момента е на светлинни години от преди. Най-малкото няма да видите бай Киро на 3 ракии да излиза от тоалетната и без да се измие да ходи да настройва машината за сервилат. А откъм състав - пак повтарям - няма абсолютно никакъв проблем да се ядат каквито и да било колбаси, стига да не се злоуптребява с количествата. Нито ще ви скъсят живота, нито ще ви разболеят. Ако не са ви вкусни - не ги яжте. Тези, дето се плашат от Е-тата са същите, дето вярват, че хомеопатията лекува, т.е. хора, които изобщо си нямат представа как работи науката.

Kъм статия ''Активни потребители'' с проучване какво всъщност е салам ''Бургас''

2023-01-19 21:26:18В допълнение - въпросните салами може да не са супер качествени и вкусни, но в никакъв случай не са вредни, освен ако не прекалявате с тях, ама то и водата е вредна при това условие.

Kъм статия ''Активни потребители'' с проучване какво всъщност е салам ''Бургас''

2023-01-19 21:25:07Ако по този начин се опише една обикновена ябълка ще се получи ето това: вода - над 85% от общата маса; протеини и мазнини - около 1%; въглехидратни съединения - около 10%; органични киселини; хранителни влакна; витамини: PP, А под формата на бета-каротин, група В, С, Е, Н, К; микроелементи: желязо, йод, калций, натрий, цинк, мед, хром, фосфор, селен и др. Ако тези горните се напишат с Е-та ще излезе, че ябълката има 2 пъти повече Е-та от въпросните салами. Да не говорим, че съдържа и цианид. Моите уважения към "Активни потребители", но единственото, което са постигнали с този експеримент е да покажат съставки, които така или иначе са известни. Числовата им оценка е пълна глупост - явно сред тях няма нито един биохимик.

Kъм статия ''Активни потребители'' с проучване какво всъщност е салам ''Бургас''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.