ПРОФИЛ

Рейтинг
1595
точки при гласуване
1

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (20)
Дата Коментар
Страници
2019-07-10 15:40:42Живял съм на много места по света, а съм работил на още повече. В 99% от случаите при случайна среща с българи ме е било срам, че съм българин. И повечето от тях не са били цигани. В една латино-държава консулката ми се зарадва, като ходих да се регистрирам, че съм нормален човек и няма опасност да ме вкарат в затвора, като болшинството останали българи там. Има читави хора - инженери, лекари, учени и т.н. ама са под 1% за съжаление и рядко се срещат.

Kъм статия Шокиращата новина: Пет деца от България изнасилиха жена в Мюлхайм

2019-07-09 13:39:31От корените трябва да се започне - сериозно образование за всички. От най-малки. И то истинско - природни науки: биология, физика, химия, математика 10% от материала да разберат и няма и да помислят за каквато и да е религия. И тогава подобни маолумия ще се озоват най-накрая там, където им е мястото - забравени в миналото.

Kъм статия Руската православна църква: Жените са по-глупави от мъжете

2019-07-08 18:41:26Моите уважения, обаче това са пълни глупости. Още преди години от Световната здравна организация опровергаха едно по едно всички гореизложени твърдения със съответните изследвания. Всъщност опровергаха ползите от повечето т.нар. "супер храни", като се установи, че най-здравословно е да се храните предимно с местни храни, т.е. произведени на мястото където човек живее. За пример - лененото семе при чисто сранвнение на състава е много по-полезно от чията, а обикновеният магданоз бие прехвалената спирулина по всички параметри. Не си давайте парите за глупости - хранете се разнообразно и балансирано и не залитайте в модерни био-еко-посоки. Няма как нещо, произведено на другия край на света да е био и еко.

Kъм статия Защо е полезна чиата?

2019-06-15 10:41:28Скатов много се промени и израстна последните години. Станал е умерен и мъдър. Явно високата планина си взима и дава своето. Успех му пожелавам. Жалко, че Боян не можа да си осъществи проекта...

Kъм статия Атанас Скатов тръгна за атака на нови два осемхилядника

2019-06-07 15:14:39Веднага се сещам за един виц: "Американец към руснак: – Представям си как обядвате: дървена маса, на масата бутилка водка, черен хляб, сельодка, лук и пелмени. Под масата – картечница. На стената балалайка и будьоновка, в двора танк, а на улицата мечка. Руснакът: – Пълни глупости! Как така ЕДНА бутилка водка?!?" Те така се опровергават неверни факти!

Kъм статия Москва отвъща на удара: Снима политкоректен клонинг на сериала Чернобил (трейлър)

2019-06-06 14:13:50Благодаря на OffNews за превода на тази статия.- така ще стигне до повече хора. Много обективно и точно разказано. И сега на кого да вярваме? На съветски/руски журналист, който е навътре в нещата, занимавал се е директно с материята и е обективен или на хора, които не могат да преглътнат още, че великият СССР се е разпаднал? Между другото - твърденията на Губарьов могат лесно да се проверят и никой не ги отрича, включая текущата номенклатура в Москва. Ето и още малко материал за размисъл. https://www.novayagazeta.ru/articles/2019/05/23/80622-chernobyl-dannyy-im-v-oschuschenie

Kъм статия Истината ли показва сериалът 'Чернобил' - разказва руски журналист, работил в централата след аварията

2019-04-17 00:44:00Съзнавам, че е символ и е много болно място за всички французи, обаче има нещо тотално сбъркано в този свят. За няма и половин ден дариха 700 милиона евра! Имате ли си представа колко пари са това! Една десета от това да инвестират в качествено образование и след 10 години няма да има ни ислямски фундаменталисти, ни християнски.

Kъм статия Макрон обеща, че катедралата Нотр Дам ще бъде възстановена до пет години

2019-03-15 00:19:44Тези са като църковен хор в сравнение с някои от нещата от 60-70-80-те години, които в момента са класика. Ами спомнете си Ози какви ги вършеше по концертите. Ранните Кис. Даже Бийтълс какви свинщини са вършили... Алис Купър, Мерилин Менсън... Тези са като някаква жалка пародия на Рамщайн. Нищо страшно и скандално няма. Само някакъв мизерен опит за сатира.

Kъм статия Какво, за Бога, праща Исландия на Евровизия?

2019-01-25 15:49:32За най-голямо наше съжаление обикновено научаваме за поредното безобразие, когато вече е прекалено късно - заменки, далавери - всичко това се прави на ниво, където липсва граждански контрол. А липсва, понеже няма гражданско общество. Защо няма - темата е огромна, но една от причините, е че болшинството хора разсъждават като Изобличителя и си мислят, че някой друг им е длъжен. Пак те питам - ти лично с какво си допринесъл като гражданин на България? На един протест поне ходил ли си? Сигнал подавал ли си?

Kъм статия Кметът на Царево: На Арапя ще има 13 вили. Няма да се обяснявам, всичко е законно

2019-01-25 15:46:35Аз лично съм ходил на протести за запазване на Иракли, Кара Дере и против печално известната "Златна Перла". Отделно знам за още доста такива протести, които за съжаление не се били отразени от нито една медия. За изсичането на горите постоянно се подават сигнали до РИОСВ но за съжаление няма повече механизми - всеки който се е опитал да ескалира проблема на по-високо ниво е бил заплашван физически, както и семейството му. Това го знам от бивши служители на РИОСВ. Ти какво предлагаш точно - да излезем пред министерство на земеделието и да искаме какво точно? Законите ги има и поне на хартия се спазват. Ако все пак имаш някакви идеи съм готов да те подкрепя - само кажи точно как да се процедира. Това, че ти не знаеш за такива протести не означава, че не са се случвали. За лифта в Банско беше прекалено голям обществения интерес, а и нямаше как да се подмине блокирането на основни улици в столицата. Протестите по черноморите биваха "покрити" доста успешно.

Kъм статия Кметът на Царево: На Арапя ще има 13 вили. Няма да се обяснявам, всичко е законно

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.