ПРОФИЛ

Рейтинг
1595
точки при гласуване
1

prascho

създаден на 2016-04-19 21:20:08
Всички ваши коментари (14)
Дата Коментар
Страници
2019-04-17 00:44:00Съзнавам, че е символ и е много болно място за всички французи, обаче има нещо тотално сбъркано в този свят. За няма и половин ден дариха 700 милиона евра! Имате ли си представа колко пари са това! Една десета от това да инвестират в качествено образование и след 10 години няма да има ни ислямски фундаменталисти, ни християнски.

Kъм статия Макрон обеща, че катедралата Нотр Дам ще бъде възстановена до пет години

2019-03-15 00:19:44Тези са като църковен хор в сравнение с някои от нещата от 60-70-80-те години, които в момента са класика. Ами спомнете си Ози какви ги вършеше по концертите. Ранните Кис. Даже Бийтълс какви свинщини са вършили... Алис Купър, Мерилин Менсън... Тези са като някаква жалка пародия на Рамщайн. Нищо страшно и скандално няма. Само някакъв мизерен опит за сатира.

Kъм статия Какво, за Бога, праща Исландия на Евровизия?

2019-01-25 15:49:32За най-голямо наше съжаление обикновено научаваме за поредното безобразие, когато вече е прекалено късно - заменки, далавери - всичко това се прави на ниво, където липсва граждански контрол. А липсва, понеже няма гражданско общество. Защо няма - темата е огромна, но една от причините, е че болшинството хора разсъждават като Изобличителя и си мислят, че някой друг им е длъжен. Пак те питам - ти лично с какво си допринесъл като гражданин на България? На един протест поне ходил ли си? Сигнал подавал ли си?

Kъм статия Кметът на Царево: На Арапя ще има 13 вили. Няма да се обяснявам, всичко е законно

2019-01-25 15:46:35Аз лично съм ходил на протести за запазване на Иракли, Кара Дере и против печално известната "Златна Перла". Отделно знам за още доста такива протести, които за съжаление не се били отразени от нито една медия. За изсичането на горите постоянно се подават сигнали до РИОСВ но за съжаление няма повече механизми - всеки който се е опитал да ескалира проблема на по-високо ниво е бил заплашван физически, както и семейството му. Това го знам от бивши служители на РИОСВ. Ти какво предлагаш точно - да излезем пред министерство на земеделието и да искаме какво точно? Законите ги има и поне на хартия се спазват. Ако все пак имаш някакви идеи съм готов да те подкрепя - само кажи точно как да се процедира. Това, че ти не знаеш за такива протести не означава, че не са се случвали. За лифта в Банско беше прекалено голям обществения интерес, а и нямаше как да се подмине блокирането на основни улици в столицата. Протестите по черноморите биваха "покрити" доста успешно.

Kъм статия Кметът на Царево: На Арапя ще има 13 вили. Няма да се обяснявам, всичко е законно

2019-01-25 13:49:29До Izoblichitel - не знам дали изобщо си забелязал, но цялата тази информация излезе именно заради т.нар. "Зелени", които от 2 седмици подават сигнали и вдигат колкото може повече шум. Само че за разлика от теб те провериха цялата налична общодостъпна информация и изпратиха мотивирани становища подкрепени с документи. Точно благодарение на тях не успяха да бетонират тихомълком няколкото апетитни парцела, както се случваше през предните години. Не знам защо си мислиш, че "Зелените" са някакви хора, които са ти длъжни с нещо. Повечето от тях са 100% доброволци - отделят си от личното време и ресурси за каузата по опазването на природата в България. И определено не могат да огреят навсякъде. Прекалено много нередности има навсякъде, но болшинството хора са като теб - обичат да плюят и да обвиняват някой друг, вместо да заемат активна гражданска позиция. Преди да пишеш такива глупости е редно да отговори ти какво си направил в позицията си на гражданин?

Kъм статия Кметът на Царево: На Арапя ще има 13 вили. Няма да се обяснявам, всичко е законно

2019-01-22 15:42:24Колко политкоректна статия! Една дума няма за скандала покрай BDIN... Много интересно как почти всички медии рязко замлъкнаха по темата - все едно някой им отряза достъпа. Добре, че са Маритайм да дават актуална информация.

Kъм статия Либия желае да възстанови икономическите връзки с България

2019-01-22 15:37:32Пълни глупости. Или авторът се опитва съзнателно да манипулира или изобщо не му е ясен въпросния епос и изобщо цялата гръцка митология.

Kъм статия Моят свят не е твоят

2018-12-03 18:43:35И къде е скандалът? Непознат чужденец, без лични документи се навърта около училище и оглежда децата. След като не успява да се легитимира полицията съвсем резонно го задържа до изясняване на случая. След 30 минути го пускат. По-професионално и експедитивно от това - здраве му кажи. Много ми се ще и нашите полицаи да работят толкова бързо при подобни сигнали, а не да се налага родителска намеса, както стана в Пловдив миналия месец - няколко поредни сигнали за съмнителен тип, който се навърташе около едно училище и чак като тръгна да опипва момиченца група родители успяха да се саморазправят. А на тези, които се оплакват, че в скандинавските страни им вземат децата - ами не ходете там или преди това се запознайте със законите в тези страни. Ако си викаш на децата ще ти ги вземат и ще те глобят. Ако им удариш шамар може и в затвора да лежиш. На който не му изнася да емигрира в Русия - там такива проблеми няма.

Kъм статия Норвежката полиция задържа дядо, отишъл да види българското си внуче

2018-10-30 10:17:55Бързо оправяйте заглавието. Далак не се сменя ;-)

Kъм статия Бивша звезда на ЦСКА претърпя спешна операция

2018-10-01 20:47:25Много странно защо не се коментира фактът, че няма оферта от Русия? Защо така?

Kъм статия Купуваме нови F16, F18 и Грипен или втора ръка Юрофайтър

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.