ПРОФИЛ

Рейтинг
2535
точки при гласуване
2

blues

създаден на 2018-06-10 20:02:47
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2021-09-06 16:18:47Номенклатурно шоу като за невзискателно простолюдие, но после "аууу слави популист" хахахаха

Kъм статия След разкритията на служебния кабинет: ще има ли още ''изчегъртване''?

2021-09-06 14:38:35Защо публикувате новина за това ченге? Може би защото вече няма нужда да се криете, че сте номенклатурен вестник участник в соц реставрацията. Много хубаво, че си е отишъл соцьото. Публикайте за още.

Kъм статия Почина бизнесменът Борислав Дионисиев

2021-07-23 10:22:24Ето и една много добра новина насред помията на социализъма, с който ни облъчва милиционери и лакеи журналисти!! Страхотно, ще отворя най-добрата си бутилка Българско вино!

Kъм статия Владимир Живков си отиде точно 40 години след сестра си Людмила

2021-07-12 03:06:48ДС се забавлява с добитъка гласоподавател

Kъм статия Сценаристите на Слави коментират каква е разликата между животните и симпатизантите на ГЕРБ

2021-06-30 04:10:25нещо за чекисткия прокурор от възродителния процес клоун в дсб или за внука на съветски полковник - ръководител номенклатурното котило дабг?

Kъм статия Обявиха агентите на ДС в кандидатдепутатските листи (пълен списък)

2021-06-27 21:00:08по-грозно от социалистическия човек няма, защото е с менталнални увреждания и си мисли, че глупотевините ми са реалност, зулжин или както там се казваш човеченце. докато герб са честни - крадци селяндури, укрепили се по време на социалистическата свинщина. Те имат ясен образ, народа ги знае какво представляват. А тебе и твойте хора на бял кон май са доста по-затънали до шия в ... цветя и бонбони, а? Живковисстки копелета, чекисти прокурори, внуци на съветски полковници - бранители на правосъдната реформа :D

Kъм статия Социолог: Правителството на Стефан Янев е с рекордна подкрепа за последните 20 години

2021-06-27 13:38:56коментар но.5 смешните изказвания против комунизма на комунистическата плява, която е щастлива от ОФ правителство на комунягии нереализирани номенклатурни (понечих да напиша точната дума) ...дечица... не вълнуват никого, смешни и жалки сте. Не ме вълнува и герб, между другото пълен парадокс, една мафиотска партия която е единствена надежда на тая страница да не се превърне в една байданистка, фалшива страна пълна с бройлери като тебе, захранвани с комунистически мисли. Интересува ме чисто психологически твоят коментар, и пак го повтарям: било ок да е с манипулация, стига да ги нямало герб във властта. Чудя се - каква ли чудовищна свинщина е това, да не те интересува избора на по-голяма група природонаселение от тебе, и да искаш това да не се отчете, за да про-бъде твоят номенклатурен комунистически избор? Ами - неописуема, така е тя!

Kъм статия Дълги години аз работя за партията, сега партията трябва да поработи за мене

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.