ПРОФИЛ

Рейтинг
884
точки при гласуване
1

ЛАФЪРДИЕВ

създаден на 2018-02-04 11:41:27
Всички ваши коментари (795)
Дата Коментар
Страници
2020-03-31 17:36:12Давам 50 милиона за медицинските сестри... Да ви е познато? Няма тестове.. Ама за приемане в спешното ви се искат ТЕСТОВЕ за коронавирус.. Ама бързите за там не важат.. Щото единствено НОЩ-а требе да казва колко са заразените, болните.. Щото иначе току виж цъфнала истинската картина.. На УЖ грижата ни за матряла и маргиналите..

Kъм статия Премиите не са за всички, ето кои медици ще получат по 1000 лева

2020-03-31 14:18:02И си чуйте мъцането на счетоводител Ананчо за аналгин-хинина.. Дето с него по бай Тошово време, със свободен достъп от аптеките поколения българи наред лекуваха грипа... И дето се оказва, че СОФАРМА през 2012-та не го е спрял от производство за износ в Русия. Щото там "забраните" за ЕС не действат.. И си се продава наред с парацетамола, нурофена..

Kъм статия Нова заповед: Маски долу! (ВИДЕО)

2020-03-31 13:44:16Кокотенчо, що при тези мерки досега се увеличават заразените, болните, .... Глобите с колко намаляват заразата? Някой нещо да ти каза, да отчете? А иначе е факт - не пътували в чужбина, не контактували с пътувалите в чужбина, вече са заразени.. Медицински работници и те.. А колко близки и роднини са заразили пътувалите в чужбина от принудителното сбиране вкъщи на разстояние до 2 метра? Замислял/ла ли си се колко са? Единственото което се прави засега е забавяне качването на платото.. А си виж - като пример, колко километра е Шуменското плато.. И колко време ша вървим по платото..

Kъм статия Нова заповед: Маски долу! (ВИДЕО)

2020-03-31 13:18:19E!! Таз му заповед барем над 12 часа издържа.. Щото оназ за ТИРовете за турско.. ТРИ часа издаяни..

Kъм статия Нова заповед: Маски долу! (ВИДЕО)

2020-03-30 17:54:12Значи - 5000 лева за излизане от вкъщи.. И 1500 лева ГЛОБА за ЗАКРИВАНЕ НА ЛИЦЕТО НА ПУБЛИЧНО МЯСТО.. Щото тоз закон от 2016-та ПАРЛАРЕТО НИ НЕ ГО ОТМЕНИ... И хоп - бюджето е напълнен... П.П. - ми нъл требе да оправдаем милионите дет, дадохме на китайците за маски.. Вместо на нашите преустроили се фирми и шивачки..

Kъм статия Носенето на маски става задължително. Ако не носиш - 5000 лв. глоба

2020-03-30 12:45:30Въй, въй, ама и въх... Кой ли тътри мисирките след себе си? Че им и се кара, че го следват.. Ми то Севдето е достатъчно.. И ББ пикчърса след това..

Kъм статия Борисов: Единственият риск за България е БСП

2020-03-30 12:14:36Верваме ти.. Както на теб.. Тъй и на цялата НОЩ!! При вашичките УЖ ясновидски качества: "Глaвният здрaвeн инcпeктoр д-р Aнгeл Кунчeв: "Нямa oпacнocт кoрoнaвируcът дa дoйдe у нac." В тoвa ни увeри нa 21 ЯНУАРИ т.г. нacтoящият члeн нa Нaциoнaлния кризиceн щaб." " Коронавирусът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания, и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавирусът“. Това казва в КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ген. проф. д-р Мутафчийски, който само след две седмици ще предупреди: „Задава се епидемия с невиждана ярост“, визирайки… коронавируса. И малко смях над простотията. Боко почна, сега и генерал-хирургът повтаря – очаквали да се стигнАТ КИЛОМЕТРИТЕ на „платото“ на кризата, демек - върха й. Ама платото НЯМА връх – то е висока равнина! А върхът хич не е равен… Та кат са качим на платото.. Дълго време ша си бъдем там..

Kъм статия Доц. Ангел Кунчев: Епидемията едва ли ще продължи повече от 2-3 месеца

2020-03-09 18:39:24Че тя не е ли счупена вече държавата? Пърдон - УЖ зравеопазването на държавата.. Починалата женичка във Враца.. И обяснението, че тепърва ще се пуска инфекциозно отделение към болницата.. Пък имало само трима-пенсионери с инфекциозна специалност.. и бля, бля, бля.. Пък и скафандрите.. Сега докат са изработят.. Па докат достигнат до лекари, сестри и санитари.. Той короновируса си отишъл, казва виден Дончоолууу... Ама нъл едни парички пак ша са врътнат.. Щото то ний освен за медали от олимпиада по тичане след събитията, за друго не се надяваме на държавата.. Пък и сме фенове не на Левски, а на националния отбор по художествена гимнастика.. Та и на стадион не може да се зарадваме..

Kъм статия Доц. Кунчев: Подобна епидемия не сме имали досега. Важното е да не счупим държавата

2020-03-09 14:48:14А!!! Те и акциите на Сауди Арабико от 32 паднаха на 27 риала за един ден.. Което на емитиран 1 трилион долара си е загуба от близо 10% или 100 милиарда.. И някой май сам се е гръмнал в коляното.. Но за "обективните" ни медии това не е новина..

Kъм статия Цената на петрола се срина с 33%

2020-03-07 19:55:45Правилно.. Пък и това е поредната суперхиперултрамегамакро новина... Ми тъй де!! Я да си го припомним от при Ризовицата: "…Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност." Ами ако матряла на следващите избори ми върне нормалността!! Пак да ходя на Герена.. Ми то кат няма козирка ша му са мокрят семките.. Как ша люпи Баце мокри семки? П.П. - а как през ноември 2012-та Газпром заведе спонсор да им бъде.. Забравихте ли? Срещу две площадки за газови централи ги спазари..

Kъм статия Борисов: Ще помогнем на Левски, за да не им се смеят, че са без козирка

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.