ПРОФИЛ

Рейтинг
829
точки при гласуване
1

ЛАФЪРДИЕВ

създаден на 2018-02-04 11:41:27
Всички ваши коментари (643)
Дата Коментар
Страници
2019-12-12 14:31:40Представяте ли си? Законодателството се осъществява от хора, които не само приличат на идиоти. А правосъдието се ръководи от възпитаничката на РАБФАК Тетка Цачева, Ovis aries, разред Artiodactyla! Срам ме е да спомена за деонтологията на юридическата наука в този контекст. Майка ѝ на тая България. В какви ръчички попадна! Един циник наричаше подобни хора „правени набързо под стълбището“, но на нас ни се струва доста грубо като изказ… П.П. - снимките са на https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-10-14-dekemvri-693974.html

Kъм статия Аз па нема да ви пиша, вие па нема да ме четете

2019-12-12 14:30:20Из един друг тукашен автор: " Четох една научна статия в OFFNEWS: "Имате ли неандерталска ДНК? Вижте формата на черепа си.. Категорично нямам. Но огледах черепа на Кирилов. Нищо няма да кажа. Ето ви снимките, сами преценете. Ако се затруднявате, ще ви посоча помощна литература – беседата на Дънов „Формата на главата“. Там четем: „Ако главата на човека е квадратна, това показва, че мисълта му работи слабо… Когато моралните чувства се развиват добре, главата на човек расте нагоре и приема красива форма, във вид на кубе…“ Гледам ги повечето от пасомите на Цветанов и си мисля, че малко прибързано френологията е обявена за лъженаука. Опитах се да приложа критериите на Дънов към главата на Цветанов. Но се стреснах от резултата. Получава се нещо като Кирилов по 3.14.

Kъм статия Аз па нема да ви пиша, вие па нема да ме четете

2019-12-12 13:13:43ТОЙ битки не губи.. Тъй, че все още нищо не е загубено.. Та да ви припомня как той "работи": " Когато не мога да заспя, особено когато нещо важно има да се случва, гледам тавана и си проигравам различни варианти. Случва се да стана в 3-4 ч. сутринта и звъня по телефона на колеги министри или шефове на агенции, ако имам да си изясня даден въпрос. Когато не мога да намеря някой, пращам патрулката да им каже да вдигнат телефона, защото има някои, точно семейните. Имам такъв случай, звъня неколкократно на колега, питам "Спиш ли?", никой не спи, всеки вика "Не, не, как ще спя?" и в това време чувам жена му да вика: "Кой идиот ти звъни по това време?""

Kъм статия Тировете ни ще се връщат на всеки 8 седмици, шофьорите - всеки месец

2019-12-12 13:00:04Ма кво е това пораженческо заглавие.. ТОЙ БИТКИ НЕ ГУБИ!!! Просто преговорите си вървят по график.. Га забравихте как на аиропорта срещна Макрона с "Тук всички ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ".. Па и чак са жертва баба Макроница да нагъне и да си помляска.. Ма него на камината у овалнио кабинет Доналчо в рамка си го турна.. Къф е тоз Макрон, дет искал нещо си.. Е!! И той си смени фотото в гъза напред от ООН-то на библиотеката, с фото в анфас най-насетне.. В кабинето си тук.. На жлътите павета..

Kъм статия Тировете ни ще се връщат на всеки 8 седмици, шофьорите - всеки месец

2019-12-11 23:05:17Ме Баце не е като теб, бе Бочко.. ИГРАТА ЗАЦИКЛИ: „Борисов пусна тридневна брада, запали трета пура и каза обратното на това, което беше казал сутринта, а вчера твърдеше обратното на онзиденшното. Медийните мажоретки го навалиха с въпроси, защо оня ден казал нещо си, пък днеска казва обратното на онова, което бил казал вчера. Борисов ги насмете отегчено, обясни, че това, което бил казал оня ден, си било за оня ден, поради което това, което ще каже днес, ще си бъде за днес, но не и за утре, щото утрешния ден не знае себе си, понеже ситуацията била динамична, обаче преговорите се движели по график” ДА!!!! Мъжката дума си е мъжка дума… Като кажа „утре“, значи „утре“ – не е нужно да ме питате всеки ден „КОГА?“….

Kъм статия Борисов за Радев: Двуличен човек. Кой му даде право да говори от името на народа? (видео)

2019-12-11 22:50:54Ами сравни си резултатите, бе Бочко.. Избори 2009 - 1,6 млн. гласа.. След това - избори - 1,1 млн. гласа.. ПОЛОВИН МИЛИОН ПОУМНЕЛИ и отказали да тропкат след теб и редичката ти прости, с които са разбираш .. Па си виж с колко гласа те бие.. След като и ти през ден ни казваш, че управляваш щото народа те е избрал.. Па си спомни оня ДОКЛАД ОТ БРЮКСЕЛА.. Дето ти го каза направо - НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ ЗА РЕФОРМИ в съдебната система.. Па си спомни как си скъсахте обувките с Цвъцкото ти, да търчите до Брюксела - втори доклад за една година да ви пишат.. Щото и по това водим на Румънията - С ЕДИН ОТРИЦАТЕЛЕН ДОКЛАД ПОВЕЧЕ сме пред тях.. А и оня фактор от Венецианската комисия, дет изкоментира "независимио" ви УЖ разследващ си прочети.. Щото той си ви го каза - номера ви този път няма да мине..

Kъм статия Борисов за Радев: Двуличен човек. Кой му даде право да говори от името на народа? (видео)

2019-12-11 17:07:45Само за сравнение ПРЕДИ 5 ДНИ: " Сърбия строи още една магистрала.. Bчepa Cъpбия пoдпиca дoгoвop зa изгpaждaнeтo нa дpyгa aвтoмaгиcтpaлa - "Mopaвa". Tя щe ce peaлизиpa oт консорциум от американската група Bechtel и турската Enka. Договорът е за 745 милиона евро (826,3 милиона долара). Проектът е за 112,3 километра магистрала, ĸoятo дa свързва европейските транспортни коридори X и XI." Или в Сърбия - 6,63 милиона евро на километър.. И на У нас - 7,67 млн. евро на километър.. За почти един и същ брой МОСТОВЕ, ВИАДУКТИ, ПЪТНИ ВЪЗЛИ..

Kъм статия Любимата магистрала на премиера ще погълне още 1.38 млрд. лв.

2019-12-10 14:43:13Питаме ингилизите за Новичока.. ЗАЩО?? Вил Мирзаянов описва формулата в статия - издадена в САЩ, през 1992 година.. 14 ФЕВРУАРИ 2019.. репортаж от новините на БТВ: "Резултатите НЕ ПОКАЗВАТ ВЕЩЕСТВО, което да има общо с "Новичок". Цялата информация, с която разполагаме за резултатите от тестовете е конфиденциална, затова не мога да ви дам повече детайли", каза проф. Паула Ванинен, директор на "Верифин".

Kъм статия Прокуратурата се опитва да разсее съмненията, че делото "Гебрев" умишлено се бави

2019-12-08 19:20:01А чеченския сепаратист не беше ли и грузински гражданин, получил политическо убежище в Германия през 2015-та? Заловеният убиец с колелото в Германия издирван ли е от Интерпол с РУСКА ЗАПОВЕД за убийство с колело през 2014-та г. в Москва? Английски гражданин или ГРАЖДАНКА е Даун Стържис? Има ли доказателство, че руснаци са хвърлили в парка на ЕЙМСБЪРИ флакона с Новичока. Дето нейния приятел Чарли Роули го е намерил и и го подарил да се пръска с него. Доказано ли е, че руснаците от Солсбъри са ходили и до парка в Еймсбъри? И защо се прескача, че ХОЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ задължава комисията да привлече в обвинението и УКРАЙНА - за НЕ затваряне на въздушното пространство над Донбас и промяната в маршрута на малайзийския Боинг.

Kъм статия След разрива между Берлин и Москва: на какво залага Путин?

2019-12-08 12:42:16Ами то хората се пренадаха да чакат онез печки на пелети. Дет ГРАФиня Фандъчкина им обещаваше от МАРТ и АПРИЛ тази година.. То друг е въпроса и за това - печките и да бяха осигурени, ама палетите кой ша им купува? Щото дрехите на килограм за топло все още са без конкуренция сред осигуряващите топло източници.

Kъм статия Фандъкова призова столичани да спрат да се топлят с кюмбета

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.