ПРОФИЛ

Рейтинг
6774
точки при гласуване
6

ЛАФЪРДИЕВ

създаден на 2018-02-04 11:41:27
Всички ваши коментари (952)
Дата Коментар
Страници
2020-08-12 10:58:58А !!! И ви е си говорете.. И пишете.. И бришете.. Ще.., Ще...Ще... Ще... Ще... Отчета на бивш Горанчо, настоящ Ананчо за ШЕСТМЕСЕЧИЕТО ви опровергава.. Парите са раздадени на думи, но до потърпевшите не са СТИГНАЛИ.. И обещаваните от вас мерки не са дали отражение в разходната част на бюджета.. Щото ги НЯМА РАЗХОДИТЕ.. Единственото сигурно е, че залагате в дълговата спирала още един заем.. Пърдон помощ от ЕЦБ.. Дето ще се връща къде 2023-та година.. А тогава - дупе да е яко на тогава управляващите - 1,25 милиарда евро плюс 500 милиона евро "помощ" ша са връща.. А къде отива? И ние знаем. Нейде около Сливен е заведението.

Kъм статия Сачева: Уважаеми провалени политици и Фейсбук пехливани, говорете си. Не ми пречите

2020-08-11 17:21:50Интересно сравнение – осъдиха Овчаров, че не е провеждал необходимия контрол в министерството си. И затова има големи загуби – над 16 милиона лева. Обаче, Каренин хич не ще да разследва – барем за пред хората – ВлаТко Бездомния. За някакви си 700 000 000, изгубени при лошия му контрол Та оня по-долу, ако се спестят 45 ПЪТИ щети за бюджета що да не дойдат?

Kъм статия Тони Филипов, д-р: Бутайте бавно!

2020-07-30 11:40:55Баце и сие клакьори имат един много елементарен начин да докажат, че записите са фалшификат. Просто да покажат истинските му интервюа по ТВ, пред мисирки, в които е казал к*р, п***а, тъпанари и т.н. И да кажат оттук са взети и монтирани във фалшификатите. Ама що ли от тъпата кърджалийска до сега не го правят? Както не показват и ритона, де

Kъм статия Един премиер не говори така

2020-07-27 13:19:09Баце каза - гръмнала е стара тръба.. Да, ама 2014 там се прави реверсивна връзка с Гърция. Че и компресорната станция в Петрич се ремонтира, осъвременява.. За 6 години ли му остаряха тръбите? Та почнаха да дават фира.. Апропо - по подменените през 1998-ма година при Иванча Костов тръби от Добруджа до Петрич някой, някъде да е чел за гръмнала стара тръба?

Kъм статия Гръмна газопроводът България - Гърция

2020-07-26 18:17:58Радев казал: „Ние сме длъжни да опазваме авторитета на г-н Плевнелиев, дори и в случаите, когато той сам не знае как да си го опазва“. Което е още по-лошия вариант. Вместо да възприеме риториката на г-жа Плевнелиева за бойкомета и завалиите.. (Ти да видиш, сред тях и мъжа си турнала.) И му припомня как тя не се престарши от срам дори и един, единствен път да застане до тоз мастит прецедентин. А може и дитирамбите и из туитера да изрецитира - как тя виеше за мъж.. Та тоз плазмодий синопичкин да са скрий под полата на синоптичката, дето му е мястото. Радев вече прави служебен кабинет. С Дуфалака.. Да отказа да сдаде властта на спИчелилите избори? Кой пръв се изказа за сваляне на доверието от ЗАКОННО ИЗБРАНО по Конституцията правителство? На кое магаренце му изтеглиха ушичките и му набиха масльонка в нощта на избора му, след като се обади, че щял да бори корупцията по високите етажи.. И кой за четири години не са обади с думичка за корупцията дето настана още ОТТОГАВА?

Kъм статия Плевнелиев: Лошият вариант е Борисов да подаде оставка. Протестът ще се насочи към главния прокурор

2020-07-25 15:08:33Аууу! Ми тъй е… Даритковице .. Като се забрави, че 2013 и 2014 други говореха, че имат права. Щото и те бяха избрани по Конституцията.. Квото повикали тогава, това дошло А че не си чула лекцията на Бацето си за скоростта на мечката и как не можеш да избягаш от нея си е твой проблем

Kъм статия Ето как полицията спаси Дариткова от ''народната любов'' (видео)

2020-07-24 14:01:49Въй, Бацко.. Усети ли к**-капана, в който те турнаха ПР-ките ти? Или си нулевия пациент за зараза в Еврокомисията, или Еврокомисията излиза с декларация, че там няма коронавирус.. И в двата случая си вътре.. Плитък номер.. Ама от булю, булю мисирките покрай теб.. Кво друго да са чака.. До "прани гащи" пред татамито във Варна го докара. Нищо, че с черния пояс са кичиш, получен административно заради заслуги в каратето като политръководител и лектор Ма то ти и лекции за скоростта на мечката на заседание на кабинето изнасяше.. Как винаги ша та стигне..

Kъм статия Борисов и шефката на кабинета му не са заразени с коронавирус

2020-07-24 12:17:10Въх!! Ами сега? Ако Баци дигне кръвното как патриарха и мюфтията ша ходят при него? С молитва и намаз височайшото кръвно да свалят.. А "обективните" ни медии, дали ще ни информират за затворените сгради и коронавирус в Европарламента, Еврокомисията.. Както и карантинираните други премиери и делегации от срещата?

Kъм статия Борисов и шефката на кабинета му не са заразени с коронавирус

2020-07-24 10:31:46Тез от ПП ГРОБ пак недоволни!! Какво каза вожда им при Ризовица: „…Вече съм се променил и изкривил. Преди ми беше най-любимо да отида на мач на Левски на Герена. По къси гащи и да люпя семки. Сега вече въобще не ми се ходи там. Ето това вече в мен е пречупената нормалност.“ Хората излезли на жълтите павета и се борят да му ВЪРНАТ НОРМАЛНОСТТА!! Дори и семките са готови да му купуват.. Те изкривения си вече вожд си искат..

Kъм статия ГЕРБ: Призивите на държавния глава от площада и на разследван за престъпления олигарх подозрително съвпадат

2020-07-24 10:22:21А!!!Те и вашите приказки с преди обвинения за престъпления олигарх за едни 67 милиона подозрително съвпадаха.. Ама Радев тогава не ви беше виновен. Нали Даритковица? И КЪДЕ Е РИТОНА, бе гу'жа? Що не го извадите, че и покажате.. И докажете, че олигарха лъже. Та туй ша ви е най-добрата защита.. ТРЕТИ МЕСЕЦ отпочва как не го показвате.. Щотовече е в кюлчето в чекмеджето ли? И клелата се в нещо си.. В това нещо пише - "По конституция президента ОЛИЦЕТВОРЯВА ЕДИНСТВОТО НА НАЦИЯТА!!" А за да олицетворяваш нещо.. НЕГО ТРЯБВА ДА ГО ИМА!!! Никъде в Конституцията няма измисленото от вас - ОБЕДИНИТЕЛ.. Щото не изпълнявате девиза над Парламента - "Съединението прави силата!", ли си търсите друг да ви върши работата? Защо забравихте, че дори в УЖ управляващата коалиция вече НЯМА ЕДИНСТВО. Патриотите скъсаха ли коалиционното споразумение? Скъсаха го.. И сега само на думи сте единни.. Радев ли е длъжен пак да ви обединява с патрЕотарите? Болен в коалицията ли е длъжен да ви го връща?

Kъм статия ГЕРБ: Призивите на държавния глава от площада и на разследван за престъпления олигарх подозрително съвпадат

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.