ПРОФИЛ

Рейтинг
763
точки при гласуване
1

ЛАФЪРДИЕВ

създаден на 2018-02-04 11:41:27
Всички ваши коментари (507)
Дата Коментар
Страници
2019-10-19 19:02:09Чак сега ли??? По тертипа на НАП или по тоз на търговския регистър я готвите таз "система".. Най-вероятно ша я подготвите турлюгювеч по ДВЕТЕ НЕработещи.. И що ли не ни казвате - колко от над ДВАТА МИЛИАРДА за Е-администрация досега сте "усвоили" в Столичната УЖ община?

Kъм статия Фандъкова: Подготвяме система за електронни разрешения за строеж

2019-10-18 14:44:38ДА!! 14 години са много.. Ма пусти келепир... Как да го упущиш.. И кво толкоз е станало.. Преди 7 години имаше ли 6:0.. Имаше.. Ама на чужд терен беше.. На 14-тата година вече на 0:6 го докарах в София.. А как само си мечтаех до България-Фарьорски острови 0:6 да го докарам нивото на българския УЖ футбол..

Kъм статия Боби Михайлов на прощаване: 14 години са много, лично мое е решението за оставката

2019-10-18 14:24:56Баце... Я зае... футбола... Нъл ти го каза - "Каквото правителството, такава и гимнастиката".. Ами Баце.. Да сменяме тогаз ДОМАКИНСТВОТО.. Не за футбол през 2030-та да са борим.. За мъжко първенство от ансамбли по художествена гимнастика да са преборим.. То футБАЛЕРИНИТЕ ни в националния за друго - освен да ходят на пръсти по терена, пируети на бъчви за тренировка да правят, стават ли?.. Раздавай им ленти и бухалки.. За обръчите не са безпокой - в чалга-клубовете те тренировките сами ша си ги правят.. Виж с топката ша им е трудно.. Докат са отучат да са спъват в нея..

Kъм статия Борисов успокои македонския си колега: Нищо не е приключило

2019-10-17 15:56:38Тази новина е по-интересна: https://clubz.bg/89237-prezidentyt_na_italiq_e_%E2%80%9Cmocarela%E2%80%9D_a_sasht_sa_imali_otnosheniq_s_dreven_rim ( Президентът на Италия е “Моцарела”. А САЩ са имали отношения с древен Рим Нов гаф на президента Доналд Тръмп)

Kъм статия Имаме сделка за Брекзит, обявиха Юнкер и Джонсън

2019-10-17 15:31:04Преди време имаше една еврокомисарка Рединг, която се оплака, че била обрана в ЛОНДОН. Според свидетели тогава, група цигани й издумкали автомобила и прибрали бижута, дрехи, че даже и закупено малко преди това специално сирене. И ето ти загрижената за демокрацията, правата на човека и борбата с дискриминацията лелка се развряка тогава публично. На конференция в ЕП, проведена на следващия ден, се изока: „Проблемът е ромското население – 10-12 милиона европейски граждани, които живеят почти навсякъде, не само в България и Румъния, в голяма бедност. Нека го кажем честно, това е нашият проблем”… Стига бе! Свиха на една еврозелка сиренцето и тя прогледна…

Kъм статия Хулиганите в Англия във възторг от нашите, вече ги имитират по улиците на Острова

2019-10-17 15:29:17А ако в събота ингилизкия парламент не одобри сделката... Пак ли ша имаме сделка?

Kъм статия Имаме сделка за Брекзит, обявиха Юнкер и Джонсън

2019-10-17 11:17:05Санкции????????? " Handelsblatt " 11,10,2019-та - " Fast 700 Millionen US-Dollar pro Monat: Deutschland leidet unter Russland-Sanktionen." Германия губи по 700 млн.$ на месец.. А в същото време МЕРЦЕДЕС Русия, БМВ Русия, КЛААС Русия, МЕТРО Русия, БИЛЛА Русия и т.н. заобикалят санкциите.. А VW в Русия е с най-голям пазарен дял от немските концерни.. Ще избере България за да спазва санкциите към Русия ли? И да си загуби и този пазар.. И що ли Агенцията за инвестиции не подкрепя шефа на автомобилен клъстер "Фолкс KEINE Ваген" у нас? Може би щото няма решение на правителството, няма актуализация на бюджета в Парламента.. И като какъв ги обещава той тези милиони? След като преди 11 дни плачеше, че Турция не е длъжна да спазва изискванията на ЕС за държавната помощ към частни концерни.. А ний като съвестен член на ЕС сме спазвали това изискване.. А разследването за държавна помощ и евентуалната глоба Чехльо от сметката на синопичката ли ша ги плаща?

Kъм статия Турция съжалява, Румъния се надява, България пробва трик

2019-10-16 17:55:50Как какво? Пак същото първенство) ( Из интернета: „Българският футбол – ефбати лигата) Десет малки зелени негърчета – The Gel business project Левски или За кожата на един череп… Ще си направя червена къщичка за птиченца насред Борисовата градина…тауър Венци Слабия – ще падне келепир от Славия… Варна Черно море – страшен ТИМ На Лаута – раирана сръбска скара Майна, цъкни полиграфа…да чуем Ботев… Дунав – тече, всичко тече, времето няма бряг… Враца, ято рошави гарги и едно котенце … Бистрица – Тиге, тигре, имаш ли пари… Царството на околовръстния път и неговите фенки Няма мое, няма твое, всичко е национална лотария“…

Kъм статия Какво следва след оставката на Михайлов?

2019-10-16 10:33:47“ Точно обратното! Аз исках да съм ги предупредил, за да не може после някой от ФИФА, ФАФА, ФУФА да ми направи забележка. Те не съобразиха, а това, което ми докладваха сутринта службите – просто съвпаднаха няколко неща заедно. Операцията беше планирана много преди вчерашния мач, преди да тръгнат прокурорите за Щатите.“, обяви Борисов. “ Вчера му докладвали службите.. Ама операцията на ГДБОП била планирана преди прокурорите да тръгнат за Щатите.. Нерде футболни хулигани. Пред всяко УЖ дерби ескортирани, дудуркани, ухажвани, съпровождани до стадионите, блокиращи движението, щото са цвета на футболното ни ежедневие.. Нерде – прокурори тръгнали за Щатите.. А иначе – МВР и Метовото му шофьорче имаха ПЛАН И ЗА ОХРАНАТА НА СРЕЩАТА.. Ама що не го изпълниха.. Плана де..

Kъм статия Задържаха четирима от феновете, показвали расистки жестове на мача с Англия

2019-10-15 21:27:05????? Ма Чехльо.. За ква субсидия захортува? Забрави ли как са гънеше, че Турция не спазва изискванията на ЕС за ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ на частните концерни.. И да та питам - ти от сметката на махалата ръце пред камерата синопичка ли ша ги даваш тез парички? Щото къв си ти сега? Къде в държавния бюджет са предвидени пари за УЖ клъстерчето ти "Фолкс KEINE Ваген"? И кой ти ги гласува тез ДЪРЖАВНИ милиони за раздаване?

Kъм статия България удвоява субсидиите за Volkswagen: 250 милиона евро вместо 135 милиона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.