ПРОФИЛ

Рейтинг
811
точки при гласуване
1

ЛАФЪРДИЕВ

създаден на 2018-02-04 11:41:27
Всички ваши коментари (384)
Дата Коментар
Страници
2019-06-13 13:43:12А!! Те хората имат вече опит.. Горчив при това.. Га са пънехме за лекарствата, кво стана??? Всите работещи в нея си го казаха - "А изберете София.. Продължавате БЕЗ НАС!! Напускаме до един.." И кат са огледаха в КНСБ-то и ПОДКРЕПА за кадри... С коси - в позата на УЖАС, си избраха центъра на Европата.. А и да се попитаме - Кой ли ша си фърля парите на вятъра.. Да прави централа в територията, която е на ПЪРВО място в класацията на ООН... ЗА НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!!!

Kъм статия София загуби битката за седалище на Европейския орган по труда, агенцията отива в Братислава

2019-06-11 18:07:30Интересно!! Що тъй "светът" не са обедини за защита на Пьотър Павленски, когато го осъдиха в Париж.. Че и го хвърлиха в затворническата лудница да излежи присъдата.. А как само го защитаваха, когато тоз виден "десидент" си закова оная работа на Червения площад.. И запали вратата на Лубянка.. Как виеха срещу арестите му тогава.. Досущ кат за Голуновия.. Руснаците го пуснаха да оди във Францията.. Францията приюти тоз "борец срещу Путин." Пък той за благодарност към франсетата взе, че запали вратата на Френската национална банка.. И последва - мълчание на тоз - иначе гневен, свят.. За ареста и присъдата му в Париж..

Kъм статия Светът: Арестът на разследващия журналист в Москва заплашва всички в Русия

2019-06-10 13:56:48Бариера срещу какво?? Срещу това за което държим едно от първите две места в класациите на ЕВРОСТАТ?? Прозрачните с доларите - отвъд всякакви граници, да не би да са се затъжили, че ще го изпуснем това първо място?? Та дори и в класации на ООН по този показател - корупцията де, българите са "най-щастливи", че я имат.. И като се пусна доклада на ООН - за щастието в държавите по света, където по показателя корупция само Молдова ни отвява.. Що ли прозрачността никаква я нямаше в медиите.. Та тя от непрозрачност дори доклада не видя, че е публикуван..

Kъм статия Прозрачност без граници: Партийната субсидия е бариера срещу корупцията

2019-06-09 16:26:55Може.. Ама ти спечели място в европарламента.. И без Герговия да са харчи да ти пазарува преференции.. Спрямо твойте избори от 2014-та Е ПЛЮС ЕДНО МЯСТО!! С паричките от Баце за Варненската дупка.. Милиончетата дет му даде да те купуват.. А сега председателю на елитарната ПЕС, я ни обясни що ПЕС загуби 38 места.. Кат си толкоз отворен, та чак втори мандат я ръководиш.. Та не само Баце, а и Вебер да та желай за изборна боксова круша да им бъдеш..

Kъм статия Станишев: БСП се превърна в популистка партия и влезе на терена на Патриотите

2019-06-08 21:07:17Бе то си е брзобразие и агент Николай да не си актуализира информацията за решенията на Върховния румънски съд за Кьовеши... Ама то е тъй с УЖ професионалната му деформация - плюенето по принцип.. Та да не свърши идола му кат Драгня...

Kъм статия Георги Марков: Безобразие е 226 евродепутати на Сорос да подкрепят Кьовеши за главен прокурор на Европа

2019-06-07 19:14:31Що имам чуството, че ситуацията е досущ като с Павленски.. Спомняте ли си го този "десидент" и УЖ голям борец за свобода в Москва.. Дето си закова оная работа на Червения площад. Пък после запали вратата на Лубянка. Та пуснаха го да емигрира във Франция.. Пък той за благодарност запали вратата на Френската нацционална банка. Та франсетата си го осъдиха.. Та в затворническата лудница го държаха да си излежи присъдата. Само,че Медузата, Нахални и сие срещу франсетата и тяхната присъда си мълчаха.. За разлика от воя, дет виха га той УЖ "десиденстваше" в Москва..

Kъм статия Разследващ журналист е арестуван в Москва

2019-06-07 11:13:14Въх, въй.. Сега "Майната му на православието" с Ф 35 ли ша го прайм.. Те Ф 18 още не са договорирани, пък до къде 2023-та пристигнали.. Ний хоп за следващ скок казваме.. А да почакаме барем 50% от заема за по-малкото число да повърнем.. Та още един да тръгваме 35-ките да вземем.. Тъй де!! Барем една гарга по границата с Ф-ка 18 да изплашим.. Щото то военна, отбранителна и т.н. функции с аероплани дет кат фръкнат от Граф Игнатиево, нейде над Ямбол са в обсега на радари, а над Бургас и в обсега на ракетите на С 400 в Крим и в Стамбула, не са изпълнява.. Две ракети са достатъчни за 8-те ни аероплана..

Kъм статия Соломон Паси: Вече трябва да мислим и за закупуване на F-35

2019-06-06 15:59:13Тъй де!!! Няма да се занимаваме с констатациите на последния пореден убийствен доклад на ЕК за България.. И за "брилянтното" УЖ управление на ОПГ-то.. Виж ДДС-то за книгите, нещото дет Баце бе обещал на НУЛА лева да прави.. Туй не е популизъм и отвличане на вниманието на матряла от кърваво-червения картон от Брюксел..

Kъм статия Бюджетната комисия прие на първо четене предложението за 1 лев партийна субсидия

2019-06-06 11:32:48Гешефткото и Ангеловия?? Дали прочетоха мотивите на съда?? "B дeлoтo cpeщy ĸмeтицитe нa „Mлaдocт“ Дecиcлaвa Ивaнчeвa и Билянa Πeтpoвa e имaлo пpoвoĸaция ĸъм пoдĸyп. Πpoвoĸaтop e бил cтpoитeлният пpeдпpиeмaч Aлeĸcaндъp Baĸлин, пoдaл cигнaлa cpeщy тяx. Teзи мy дeйcтвия oбaчe нe ca пoвлияли нa cпpaвeдливocттa нa пpoцeca и нa пpиcъдитe и нe мoжe дa ce тъpcи oтгoвopнocт oт Baĸлин зa тяx – пpoвoĸaциятa e билa пocт фaĸтyм и пacивнa. Cиpeч, нecъщecтвeнa." Щото и тук да се чуди човек.. Бъркат се за пари с три-четири нули.. Вместо със 100-150 лева да си търсят правдата и ПРАВАТА в Административния съд..

Kъм статия Здравко Ангелов разказва как му поискали подкупа за строеж в Пловдив

2019-06-03 18:23:08Е!!! След 6 месеца местенце за носачка на кафенце, за доказана първа секлецарка на ШЕФ в ЕК-то.. Все ша са намери.. То и шуро-баджанищата в ЕК, ЕП и т.н. вредни Е-та си е позната.. Че и на почит..

Kъм статия Мария Габриел остава еврокомисар, Лиляна Павлова отива в Европарламента

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.