ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (21)
Дата Коментар
Страници
2021-10-19 19:31:47Според Алибегов новите мерки ще доведат до масови фалити на бизнесите и унищожение на икономиката, От кога кръчмарството стана част от икономиката?!?! Няма ли кой да спре дрънканиците на този прононсиран мошеник? С благозвучното българско именце Ричард и при това Алибегов! Няма ли един грамотен икономист да му набие под мазната му косица, елементарните зависимости, как и какво образува икономиката на една държава !?!? Никога, в нито една обществена формация през вековете това не е било нито ханджийството, нито кръчмарството! Ама моля, спрете този наглец да ни занимава с простотията си!

Kъм статия Ресторантьорите плашат с всекидневни протести заради пропуска със зелен сертификат (допълнена)

2021-10-10 18:39:23Тези клоуни, които го играха "Планетата на маймуните" два мандата и най-вече Тошко Африкански, ще го изпълняват сега по-скоро издишване, отколкото вдишване по отношение на електората.

Kъм статия Ето кои са водачите на листите на ИТН (пълен списък)

2021-10-10 18:32:45Ама Мустафа страда от сериозна дислексия!!! То ние, у нас трудно го разбираме. Между изказваемостта и потока мисли на Мустафа има едно много притеснително времезакъснение. Ама в края на изказването ги събираме и става ясно, какво Мустафа е искал и накрая е казал. Да го мислят тези от ЕС и НАТО, когато Мустафа се изправи на трибуната. Да ни е честит новия кандидат- президент. Ашколсун!!!

Kъм статия Мустафа Карадайъ е първият кандидат за президент на ДПС

2021-10-09 19:26:36"Ще смаем света с нашите данни на национално ниво - ако 13 на сто от ваксинираните са заразени, ами то 19 на сто са всички ваксинирани у нас, излиза, че ваксините не действат, заяви проф. Тодор Кантарджиев." Ама това не са ваксини, а припарат с неясно съдържание и последствия във времето. Бай Шиле, ако имаше грам мозък или познание в областта отдавна трябваше да го извикаш на висок глас в лицето на НОЩ и общността! Резултатът от твоето консултантско мнение в СО е решението на Фандъкова да увеличи броя на хората в градския транспорт чрез съкращаване на курсовете. Т.е. сутрин, обед, па чак вечер за всяка линия. Ама иначе ще се заразяваме дифузно според Шиле.

Kъм статия Има 39 подварианта на Делта, другата седмица и в София разпространението ще стане дифузно

2021-10-09 19:15:17Ама нали съвсем доскоро ДпС твърдяха, че нямат нищо общо с Пеевски!?!? Как е попаднал в листата на кандидат-депутатите? Сал един Данчо Ментата знае как се пише сметката на клиента-будала! Евалла и ашколсун !!!!

Kъм статия 24 часа: Пеевски ще е кандидат за депутат

2021-10-01 19:07:00Ректорът на Ректорите е проносирана шушумига, баце! То дето се вика- търкулнало се гърнето , па си намерило похлупака. Да ви е честит кандидат-президента! Що не издигнахте Цвета Карянчева в тандем с Дариткова или Лъчо Мозъка?!?! След Цеца Цачева те щяха да са черешката на тортата и да изкъртят електората! Лично аз ще гласувам за Луна- искрено проста и ненормална. Играе го частно, а не се преструва на умен човек, мислещ се за политграмотен!

Kъм статия Борисов: Проф. Герджиков е ректорът на ректорите - умен, красив, образован и спокоен (видео)

2021-10-01 18:57:01Оптимален вариант е, парите за ремонта да се изискат от товарищь Макаровна. По този начин посолството на СССР ще плати част от изразходваните навремето пари, свързани с построяване на Паметника на позора и унижението на България през септемвли 1944 и ще има вековни претенции върху него. Или Макарова да ортанизира и спазари бригада местни индобългари, които ще приберат арматурата като компенсация за бутането му. Ама да дам 390 000 от моите данъци за да съхраня, нещо, което Руското посолство твърди че е негово, а не мое- да го .......... и Макаровна и кметицата!!!

Kъм статия Ремонтират ПСА за 390 000 лв. Кметът Трайчо Трайков предупреди, че паметникът е опасен

2021-10-01 14:02:10Съпартиец, доносник;службогонец; неориентиран, но изпратен от жената до него и т.н.и т.н. Кон до коня мила моя майнольо ле, боклук до боклука и червена помия, която вече ни е заляла до гуша! Алтернативата на тази гмеж е мутрата и продуктът на кръвосмешение между ДС и криминалния контитгент на НРБ- Методиевич, Бойко Борисов. Охранка на Правешкия циганин и още веднъж пазвантин на Мадридският покерджия! Жална ни майка българи! Който още не е пукнал от COVID-19 -да се пише бежанец където му видят очите, ако ще и у Африка! Родените като мен пре 50-те на миналия век- ще изкасим ,последният от нас крушката!

Kъм статия Съобщиха имената на 189-те, които влизат в Инициативния комитет на Радев и Йотова (пълен списък)

2021-10-01 13:48:20Е......б ти и Ректоро, щом не си познаваш и припознавш кадрите на преподавателско ниво!!!!! Теоритично и практически шушумигата Герджиков няма как да не е знаел за заверата на подчиненият му ЮФ! Елементарната далавера на факултетът в частност, както и на СУ като цяло е да покрива изискванията, заложени в акредитацията им. От това следват пари от държавния бюджет, плюс тлъсти отчисления от платено обучение към заплатите на далавераджии от рода но Петърчо Илиев, Герджиков и компания. Дет' се вика- пари мирис нямат. Ама тази пасмина засра държавата и вече смърди-та се не трае! Ама не са само те. Иначе с мед да ги помажеме и -кой от къде е!

Kъм статия Ректорът на СУ и деканът на ЮФ не знаели, че Петър Илиев съществува

2021-09-24 19:10:54Тази сутрин по нац.телевизии бе заявено, че започва операция по обезопасяване и изтегляне на таралясника . В 18.00 идва съобщение, че това няма как да стане, освен ако не изхвърлиме азотния тор в морето и не източим корабното гориво пак там! Собственикът на товара си е направил постата сметка, че ако го зареже у акваторията на Булгаристан и аборигените да си му берат гайлето, ще му излезе по евтино, отколкото провеждането на спасителна операция, свързана с разтоварване, източване, изтегляне и плащане такса-престой на изтрезвителя, където предполагам е руския екипаж. Толкова е просто! А нас ни баламосват 4-ти ден, че нещо у държавата работи!

Kъм статия Търсят се начини да се разтовари заседналият край Камен бряг кораб

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.