ПРОФИЛ

Рейтинг
1830
точки при гласуване
1

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (229)
Дата Коментар
Страници
2023-05-29 18:14:03Все сме имали ексремент на ниво президент, но такъв екскремент, като Резидента за 33 + още 45 годин- нивгаш не сме имали! Ще си го получи!!!

Kъм статия Според Радев връчването на мандат на ПП-ДБ е ''нецелесъобразно''. Не проведе среща с Денков

2023-05-25 18:37:25Кака Данче, учителка по руски език и любител на руското си го е казала направо, каквото си мисли. В смисъл-право куме, па в очи! А това чучело е в ръководните структури на ГЕРБ, некаква заместничка на хаджи Чекмеджи Бойко. Господ да ни е на помощ с "евроатлантици" като кака Данче, бате Бойко и вся остальная с...чь из редиците на ГЕРБ!!!! У Кметството- бивши служители на ДС или техните наследници, за справка- Дончу Барбалов. Любим син на генерал Барбалов, "пламенен" защитник на Родината по линията на ДС. Жална ни майка!

Kъм статия Руски комици излъгаха Фандъкова, че говори с кмета на Варшава

2023-05-22 18:08:44Към днешна дата ИТН, тошко Африкански, пишман дописникът Слафчу и Самият бинбаши, коджа кефали, другият Слафчу се изживяват като турбо-политици, разбирачи на тънки мурафети и владелци на сандък, пълен с експерти , минимум за 4-5 кабинета! Вече и децата го разбраха-финансирането на пишман-патриота Трифунов иде по линия, успоредна на тази за захранване на другия патриотин- Копейкин, с начало некъде на Изток. Конкретно от кв. Изгрев, бул. Драган Цанков. То и името на булеварда-символ на продажността и измекярщината на част от народа. Важно е да си нагъл!!! Има приказка-кога стана циганин, кога ти почерня дирникът!?!?

Kъм статия Обрат в последния момент: ИТН няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

2023-05-16 18:48:57Този, лицето Сарафов, защо се прави на паднал от Марс?!?! Колко години седи до Гешев, а чак сега разбрал за що иде реч! То бива измекярин, ама Сарафов ще го изучават поколения наред като прототип на Юда. Поне да беше мълчал. Явно не знае вица, чиято поука е: Не всеки, който те на..ра ти мисли злото. Не всеки, който те вади от л...та- ти мисли доброто. И когато си ос...ан-не вдигай врява!

Kъм статия Сарафов даде на прокурор началника си Иван Гешев (сигналът)

2023-05-16 18:24:30Честито на свинаря и почетен консул на Мордор!!!! Дано не забрави за "откат" към покровителя му, неподкупния и честен до себеотричане Бойко Методиевич Борисов! Ама май ще забрави, щото вече нема как да го щави през гл.прокурор на РБ. Само погледнете какви хора ни управлават!!!!

Kъм статия Гергов овладя окончателно Пловдивския панаир

2023-05-12 19:50:43Към предния коментар: Вече съм убеден, че наистина, в името на справедливостта Кремълският психопат да ни пусне Бомбата!!! За да се приключи с тази политическа шизофрения-убийци, техните наследници и криминалния контигент да бъдат избирани непрекъснато 33 години на всички нива. И да ни управляват.

Kъм статия Иван Таков: Нашето ляво решение за София е София за всички

2023-05-12 19:46:09Децата не носят вина за родители, дядовци и баби? Бабата на г-н Таков- junior, Вълкана, заедно с майката на Иванка Гръбчева (кинорежисьор и сценарист), Митка Гръбчева са застреляли директора на училището, учител в с. Торос, герой и участник във войните пред очите на 7 годишната му дъщеря и съпругата му. Да ни е Честита Демокрацията!!!!

Kъм статия Иван Таков: Нашето ляво решение за София е София за всички

2023-05-10 19:48:14Нещастно дете! Жертва на ситуация, която само си е създало. Да, виновен е, но не заслужава тормоза, преди да се изправи и получи присъда. Погледнете снимката на психопата, прокуроския пернишки изклесък! Чуйте искането му : "Да се прибЕре при неговите ора". Хора разни, закони еднакви, но прилагани от хора тип "Гешев". Топ айдукът на Бандустана се разхожда из Парламента, реди кабинети, води преговори, държи интервюта... А това дете- у кауша, за да ни е "чиста" гражданската съвест и да се мислим, че сме целите у бело! Нема такова племе!!!!

Kъм статия 18-годишният, причинил катастрофата на бул. ''Сливница'', остава в ареста (обновена)

2023-05-08 17:47:28Нема драма, дорогая Маша. СИпи си 200 мл Наркомовска дажба, па повтори....Ако не си под столом след повторката-сипи си още една. Тогава 8-ми ли е, 9-ти ли е - все тая. Ама вземИ прочети, на трезво, History of the SWW by B.H. Liddell Hart, chapter VIII. Да те ....у радиоточката проста!

Kъм статия Захарова нарече Зеленски ''Юда'' заради отмяната на честванията на Деня на победата

2023-05-02 18:29:45Към 121 дУпетати- то само като го погледнеш у пакетя-нема никого. А с микрометър не идва да Му мериш късата пейка, насреди НС! Там седят манафите, на първа позиция откъде ДпС-то, и само гледат на кого ще смъкнат потурите. Те винаги са изотзаде на положението. Да не дава Господ да го докопат!!! Ще стане по-чевръст и от кючекчийка, а и по-гласовит кресчендо.

Kъм статия Забележка за Манол Пейков, нарекъл Костадинов ''Късопишков''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.