ПРОФИЛ

Рейтинг
1730
точки при гласуване
1

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (265)
Дата Коментар
Страници
2023-12-01 19:18:17Обединението (съюзът) между комунисти и нацисти (фашисти, анархисти и пр. паплач) датира от 20-те години на миналия век. Кака просто се опитва да прави copy-paste на нещо, което е кауза пердута. Политически отрепки и маргинали-обединете се!

Kъм статия Eвропейските социалисти може да изключат БСП

2023-12-01 18:22:08Поклон пред г-н Калчев! В листата с преференции за НС , бяхте на последно място. Гласувах за Вас. "Новите Евроориентирани", блуждаещи в политическото пространство не акцентираха върху тезата Агресор-Жертва и неглижираха единствения българин, застанал на правилната страна. Гледаме по телевизора, от сутрин до вечер, отрепки от категорията на Симов, Райчев и пр. Нацията слуша по БР др.Волгин... Но никоя телевизия не покани г-н Калчев, просто да разкаже от първо лице какво се случва в Украина. Ама сме си у НАТО, ЕС и пРезидента не ни е назаначен от Русия.

Kъм статия Шест месеца на първата линия на фронта. Иван Калчев-Глиги в студиото на OFFNews

2023-11-30 18:40:30Парантия Машка Захаровна тоже прилетела у Скопие. Когда летела через Турцию , Грецию и пр. насрала Задунайскую губернию Булгаристан, через окно! У нас правителствените решения, в съответствие с мерките срещу Мордор са "молоумно решение" на една независима държава, член на ЕС. Това чучело, Захаровна, together with Митрофонавна са за окачване (надолу или нагоре с краката) от главата на коня на Александър Освободителя, пред Българския парламент!

Kъм статия Руски панаири на срещата на ОССЕ в Скопие

2023-11-29 18:15:56Между "трябва", "има реална възможност" ; "можем, но нямаме техника да го направим" и "можем, ама, като гласувахте неправилно на последните избори-стойте на тъмно" има много нюанси, г-н министър. Поредната калинка у управлението на територията Булгаристан. Наследството на 30 годин управление от върволицата БКП-ДПС-НДСВ-ДПС-БКП-ГЕРБ-отрепките от бившето СДС-Румен Радев-ДПС-ГЕРБ. Не споменавам другите участници, като: маргиналите Сашо Апашо-оБозе представилият се Жорж- МВРО-Далавери Симеонов- Белата Златка-Яне с папките и пр. отрепки в политическия хоризонт. Бог да ни пази!

Kъм статия Министърът на енергетиката: До края на деня електрозахранването трябва да бъде възстановено навсякъде

2023-11-25 17:44:33Тази вече стана и пророк! Търсенето и намирането на компромис в името на общо дело нарича "сглобка". Интелектуално ниво на примат, изказ на първосигнално мислене, първобитно нахалство.... Да ни пази Господ от нейното присъствие в СОС!!! А Нинова да събере бандата, издигнала кандидатурата на това чудо за кмет на София и да им набие канчетата, ама до квадратна конфигурация!

Kъм статия Ваня Григорова прогнозира, че ще има сглобка в Столична община

2023-11-22 18:13:08Путин помилва сатанист, изял четирима, но сражавал се срещу Украйна 20 000 отклонили се от дълга към Родината. Колко са дезертьорите от руска страна? 20000 х2? 20000х3? Или повече? Що за изрод си, президент на държава с претенции за изключителност, да помилваш такъв ненормалник? Добре, че този от снимката са го направили нефелен, иначе щеше да ги сготви украинците, включително и дезертьорите! Предложение: Нашият главоч, пРезидента или политкомисарят Му, да подпишат указ за присъждане "Почетен гражданин на РБ" на човекоядеца. На ръба са!

Kъм статия Близо 20 000 мъже са напуснали Украйна, за да не воюват - част от тях с плуване, друга - симулирайки болест

2023-11-09 18:29:50Според тази па...тия спазването на законите и прилагането им, на територията на Република България, от органите, избрани, назначени и пр., чието задължение е-се явява враждебен акт към Русия!?!? И ще ни бъде търсена отговорност, индивидуална или групова, от същата тази Русия-символ на агресия, лъжа, откровен бандитизъм, антисемизъм, беззаконие, и малоумна мания за велечие и изключителност! Тази си е направо за психиатър! Отношение на Русия към една независима страна. Цялата руска сган, воглаве с Митрофановна, намираща се на територията на Република България-прочь и отнюдь, вовеки веков! Амин!

Kъм статия Кремъл плаши България с търсене на отговорност заради 'заплахата за узурпиране' на Руската църква

2023-11-01 16:35:29ИТН са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те са шарлатани, излъгали надеждите и очакванията за нещо различно то ГЕРБ и ДПС на хилядите, които им повярваха. За това бяха протестите, дзовели ги до властта. Бяха първа политическа сила, но не успяха да спазарят вота с ГЕРБ, ДПС и БКП-то. Помислете, преди да гласувате - има ли разлика между ИТН и манталитета на гласоподавателите от Факултето, Филиповци, Столипиново.. и пр. развъдник на маргинали?

Kъм статия Слави: Моят кмет е Ваня Григорова. Никога няма да подкрепя шарлатаните от ПП

2023-10-30 17:32:13Щом церевчани отново си избраха шмекера за кмет-след следващото наводнение-направо Царево у морето! Да им е честит! То бива простотия, ама чак толкоз-не бива!

Kъм статия Созопол, Царево и Приморско с кметове на първи тур

2023-10-30 17:28:19Е, то гюбре при гюбре се влива. Такъв е животът. Учиндолският хахо и компания-достове с кака от БКП-то! А дано вденахме, какви измекяри се възползват от доверчивостта на избирателя. Слафчу би могъл с тезе си възможности да го играе и в телефонните измами. На печалба ще е! Да е честит ИТН на верващите, че шебеците у менажерията, начело със собственика и кокор-маймуняка Т.Африкански са "демократи", "наспроти статуквото" и пр.шменти-капели! Ама все ще са от страната на булката във веселбата.

Kъм статия Нинова говорила със Слави Трифонов, ИТН ще подкрепи Ваня Григорова на балотажа

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.