ПРОФИЛ

Рейтинг
2010
точки при гласуване
2

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (43)
Дата Коментар
Страници
2022-05-13 20:32:55Вие, рускоговорещите в България, вкл. и ти руска мър...о Татяна Липова, щом не ти харесва у нас -катись к чертевой матери ! Нито ти, нито останалата рускоговоряща сган, замърсяваща България няма да липсвате на никого. Освен на зачислените на хранилка към Макаровна. Махайте се от родината ни и повече никога не се връщайте!!! Изроди!

Kъм статия Разбиха паметника на `метиловия полк` в Бургас, рускиня зове: да спрем фашизма!

2022-05-11 16:16:35Територията Русия трябва да бъде изолирана от света и превърната в резерват на таласъмите (по Кл.Саймък). А този, с конската мутра и останалата бандитска сган, начело с Путин-да си ги управляват както ги душа тегли, и наместникът на Христос у Русия, др.Гундяев (обслужен почти орално при пристигането си от политкомисаря на Радев). Светът няма нужда от тази сган и тази територия!

Kъм статия Лавров: Не искаме война в Европа, обаче...

2022-05-04 21:24:32АПЕЛ към то Костя: 1.Върни парите, които прибра като субсидия чрез одит на финансовото състояние на Израждане; 2. Влез в казармата и служи, както повечето български мъже, 24 месеца в дивизия, съсредоточена към Южния фланг на НАТО и пак ела да дрънкаш на площада! 3. Да ти п......я на учебника по история! Ти си пълен неграмотник и абсолютен илитерат.

Kъм статия Възраждане призоваха за гражданско неподчинение, свикват митинг на 11 май

2022-05-04 21:16:00Паргов е идиот. Поредният платен Полезен идиот на Русия! Цялата щедро платена сган в рубли, по подобие на Драган Цанков изплува върху блатото, в което живеем вече 30 годИн. Бсп, Дс, МВРО, Копейкин, Библиотекарската Магнаурска школа, Копринкова, Волгин, опиканият МВРО кадър Каракачанов, наркоманът Сидеров, банкянският шмекер, Левон Хампарцумян –изплувал от емигрант в Канада като посланик на добра воля и банкер, картоиграчът от Мадрид, агент Сава, предал едноверците си , така както и ние сме си ги предавали по турско....Quo vadis populis!?!?

Kъм статия Паргов: Ако го нямаше Деня на победата, нямаше да го има и Деня на Европа

2022-04-28 17:58:06Новопоявилите се руски мекерета да се развият, като се обединят с Копейкин, Корнелия, агента Иван от МВРО, лудата Бела Златка, Тошко Африкански заедно с ИТН, АБВ-то, Пьотр Вльгин и пр. продажная сволочь и обединени сложат начело подсадная утька Румен - та целокупния народ (лево-или десно мислещ) да разбере накрая точно кои са на ведомост в Азиатския департамент при посолството на РФ у нас. То за това Митрофановна не си отива, кой ще им разписва платежните?!

Kъм статия Кандидати за министри и други кадри на ИТН направиха партия ''за неутралитет''

2022-04-13 17:48:46БСП да напусне не само Парламента, но и България! Да вървят на .........та си, у Русия! И без това са на ведомост към Азиатския департамент на Руското министерство на външните и това вътрешните работи по света и у тях! Въобще няма да липсват на България, те-народните представители на БКП; маргинализираният им електорат и крадливите шмекери с червена книжка от рода на Гергов, Овчаров, некадърника Ташко Ерменков; полюцията Симов; Кирил Добрев-трафиканта на дойче марки и пр. бляд. Да ги натоварим на ешалон и към матушка Русь от ныне и до веки веков и дай Боже-АМИН!!!

Kъм статия БСП ще напусне правителството, ако България прати военна помощ за Украйна

2022-04-10 16:53:12Нека си спомним лозунга, често издиган през 90-те, когато БКП мимикрира тихомълком в неясния хибрид БСП- Ако искаш мир, БСП в Сибир!!! Пасмината, воглаве с Корнелия, Израждане на Костя, Белата Златка, МВРО воглаве с агента Иван, банкянския главоч, прекапал България на цена 3 млрд. наши пари за кеф на Русия и всички останали, обичащи Русия и великия СССР -просто да бъдат натоварени на кораб и през Черно море и гъсто минирана зона-към Крим!

Kъм статия Освен за военната помощ за Украйна и изгонването на Митрофанова, БСП са против и за купуването на F-16

2022-03-27 20:24:43Този примат говори за "а нивото на културата на обществото"?!?! И още "Ако не беше СССР, България щеше да остане само Софийска област, защото тогава стана реч за разделянето на България ". Защо и на какво основание?! Нали ма, Митрофановна до 6-ти септември със СССР сме били в нормални дипломатически отношения, а български войници не са се сражавали срещу вас??!! Отврат! И та блядь- прочь отсюда! Катайте ее к чьортовой матери!!!

Kъм статия Митрофанова: Ако не беше СССР, от България щеше да остане само Софийска област

2022-03-27 17:56:57Колоритна и интелигентна личност. Съчетание на интелигентност, знания и възпитание. Мир на праха му! И, дай Боже , негодникът причнил тази жестока смърт да попадне в затвора, в отделението на содомитите!

Kъм статия Любомир Милчев – Денди почина

2022-03-12 20:12:47Побърканият прокси на Адолф Шикългрубер играе ва-банк. Вече му е през мекия и ще завлече света в ада заедно с милиардите си, само и само да не го съдят като престъпник срещу мира и човечеството! Путин и престъпната сгант около него ще затрият държавата Русия и хората, които се надяваха, че биха могли да живеят нормално в свят без омраза, войни и претенции за територии. Този малоумник на осигури просперитет на народа, а тръгна да завоюва територии, без да е решил проблемите на държавата, на която се е обявил за самодържец! Изрод!

Kъм статия Путин не показва готовност за прекратяване на войната

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.