ПРОФИЛ

Рейтинг
1820
точки при гласуване
1

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (118)
Дата Коментар
Страници
2022-09-23 18:54:46чл. 69 oт Koнcтитyцията, който гласи, че "нapoднитe пpeдcтaвитeли нe нocят нaĸaзaтeлнa oтгoвopнocт зa изĸaзaнитe oт тяx мнeния дава възможност на примати, от рода на Тошко Африкански, Копейкин, онзи с дислексията от ДПС, Карадаяъ," светлите" умове от шайката ГЕРБ- Деси, Томислав Чимширя и пр. и пр. олигофрени да дрънкат каквито си искат идиотщини от трибуната на цирка, наречен, кой знае защо Народно събрание!

Kъм статия Асен Василев и Тошко Йорданов сключиха примирие. Делото за клевета е стопирано

2022-09-23 16:48:46Нека тазеи парантия постави ребром въпроса: Что делть с Коля Расторгуевой (Народного артиста РоZZия). Тази шушумига е отървал мобилизацията и войната на СССР в Афганистан, правейки се на дюстабанлия. После пееше на карлик Вова облечен в гимнастьорка от ВСВ приспивни песни за Родина! Ми сега да го сурнат този юнак, доброволно разбира се, у Украина, да ги освобождава от фашизъма и злобата на еврогейовете срещу рОдината! Руски идиоти!!!

Kъм статия Сенаторка от Крим иска на фронта и мъжете със сколиоза и дюстабаните

2022-09-23 14:55:46Евалла ти баце! Ум море-глава шамандура!!! По-умно немаше да го измисли и Гошо Тъпото. В зората на Подмяната имахме и такъв политик. Ама ти къртиш миФки! Голем си!!! По-прост, нахален и безочлив от теб не сме ИмалИ! Мачкай бацееее... Що е чекмедже -ще го донапълним!!! И още 5-6 къдрави магистралки ще дръпнем!

Kъм статия ''В Украйна има само един агресор - Путин. У нас са двама - Киро и Асен''

2022-09-23 14:49:44г-н пРезидент, Това не е война, а СПЕЦИАЛИЗИРАНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ, чиято цел е денацификация и демилитаризация на незаконно избраната военна хунта на Украина! Като бонус-освобождаване от робство на руснаци в ДНР, ЛНР и пр. прогресивни републики! Така рече карлик Вова! Каква война ви се привжда!?!? Бегайте на Др.Цанков у резидентството, за да ви кажат какви да ги дрънкате на олупелия народ! Срам за вас и вси русофили!!!

Kъм статия Радев свиква министри на среща за ескалацията на войната

2022-09-21 18:55:22Ми да съберем мигрантите, проникнали у нас и ги изпратим у Руско, да получат статут на граждани на мечтания от всички Руски свят. Срещу малко газ, разбира се. На база еквивалент, примерно мигрант срещу Х куб.м. Стойнстта на Х ще се договори от Р.Овч. или други негови събратя на ведомост при мадам Макаровна. Адресът за сключване на контракт е известен - бившия квартал на дъновистите.

Kъм статия Русия дава гражданство на чужденци, ако се бият 1 година за руската армия

2022-09-16 12:54:44Тоя, резания е на яка смес по магистралките! Еввала му! Въпрос на време е да започне да вижда и бели мишки. Щото нема начин да не допълва с водка, нали се брои за руснак...Да го е...а!

Kъм статия Рамзан Кадиров: Руската войска не отстъпва. Врагът прави това, което е изгодно за нас

2022-09-16 12:49:14Да здраствует освободителей!!! Освобождават наред-де хора, де АЕЦ, де язовир.... Квото падне или не става за крадене и транспорт до родилите тези престъпници! Уроды руские нещастные!

Kъм статия Вместо име - номер върху кръста. В Изюм откриха масови погребения с повече от 440 гроба

2022-09-16 12:45:09Госпожа "професорката" е невероятно "ерудирана" и "турбо професионал" щом е успяла да стигне след дълги и мъчителни умствени напъни до извода :"Грипът (кой точно?) ще се завърне тази зима". Ма, како кога най-често се боледува? От май до септември или от ноември до март?

Kъм статия Грипът вероятно ще се завърне тази зима

2022-09-15 18:41:09Дани бой, твоите "морални ориентири" по време на министерстването ти (МОН) се свеждаха до опити да присвоиш имотите но БАН и ги харижеш, чрез кмета на София (бат" ти Бойко!) на подходящите инвеститори! Помниш ли го, шушумиго корумпирана? !

Kъм статия Оказва се, че Борисов не харчи толкова много. А тези, които казваха, че е такъв и онакъв, за 6 месеца опаткаха страхотно нещо

2022-09-06 17:29:13Този представител на Мамона, а и онзи другия дърт хомосексуалист, негов началник-дето бере душа некъде по Правителствена болница-ма и те са завършили у чужбина!!! Само, че това е техната Чужбина- на Изток, а онова другото е нашата-на Запад! Идиот нещастен!

Kъм статия В словото си за Съединението митрополит Николай нападна училите в чужбина българи, които се връщат у нас

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.