ПРОФИЛ

Рейтинг
1730
точки при гласуване
1

Ivan

създаден на 2021-09-02 16:43:39
Всички ваши коментари (299)
Дата Коментар
Страници
2024-05-18 18:06:34Ванчето-в отбора на младите!?!? Вярно, бившият вицепремиер и министър на икономическото развитие в кабинета на Жан Виденов, който направи цял народ "милионери", Румен Гечев-бастун и половина, дава бекграунда на такива, като тази лисица Григорова. Хвани едната, па удари другата! Що боклук има по тази земя българска!

Kъм статия Реплика на деня: Нинова е свекървата, която не спира да си вре носа под чаршафите на младите

2024-05-13 21:02:40 Шофьорът, загинал при жестоката катастрофа в Пловдив, е с три години стаж зад волана и с 16 акта и фиша. Това сочи справка на Пътна полиция в града. Всекиму-заслуженото! Толкова прави са били, преди почти 90 години германците! Използвали са го като "приведтствен" надпис на един портал. Надеждата на роднините на невинните жертви (сгазени на пешеходни пътеки, загинали в челен удар, загинали на тротоара, загинали деца,защото дрогирания малоумник нема спирачки, загиналият Милен Цветков и пр. и пр.) на подобни малоумници е, че те просто един ден ще се самоликвидират. За съжаление, те се размножават и нарастването на популацията им следва закона на Фибоначи.

Kъм статия Двама младежи загинаха при катастрофа с джип в Пловдив тази нощ

2024-05-02 19:05:09Главчев дал задна, ама отзад Бойко и Пеевски -ждут в бойна готовност, натопорчени! Да му мисли Главчев. Ще го шият в Пирогов. Ако така я дава, за два месеца ще обърне резбата, завалията! Болката минава, ама резилът е до живот.

Kъм статия Главчев дал задна за частната детска болница заради високото обществено напрежение

2024-05-02 19:00:04За Вигенин, донекъде попрецъфтел. От времето на монархо-османско-комунистическата завера на Станишев, айдука от Дръндар и Мадридския комарджия. Ама този бастун и "икономически гений" Гечев, дето ни направи милионери по време на неговото финансово управление-немам думи! "Борбеността" му е смес от къса памет или летален изход на електората плюс нахалство, граничещо с наглост. А "младостта" му е отекла в канала, с началото на еректоралната дисфункция и проблемите с простатата. Како, како....Ако това са ти младите и борбени-жална ни майка! По-добре да се върне айдука от Банкя!

Kъм статия ''Млади и борбени''. БСП регистрира листата си за ЕП с водачи Вигенин и Гечев

2024-04-24 19:27:46Възраждане и неговите представители са последното нещо у нас, което бих подкрепил! Но, в случая реакцията на общинският съветник е напълно адекватна на ситуацията. Прости хора, собственици в ЕС, преобладаващо поддържащи ГерП, БСП и пр. отрепки от алчност, сключват договори с моб.оператори за монтиране на антени и оборудване към тях. За без пари. Простотията мори! Преобладаващият електорат и представа си няма какво означава излъчване в микровълнов диапазон, какви са последствията от него върху жива клетка...Насоченост и интензитет на облъчване...За този, който не вярва, но вЕрва на Герп-БКП-ДПС и пр. маргинали-сложете си кратуната в микровълновата, задайте максимална мощност на излъчване и вижте резултата! Честито на верващите!

Kъм статия Общински съветник от Възраждане: Майната им на хората от блока! Да мрат! (видео)

2024-03-17 20:00:09Иванчо Гарелов, провален шпионин поради ******** у Гръцко, дава съвети за избора на поредния доносник на ДС у расо за патриарх на русолюбците. Това идва нещо малко в повече от нормалните норми за живеене у територията Булгаристан! P.S. А кога наш Иванчо го обучавали у Руско за шпионин, зел та хванал трипер и се изтърсил у ведомствената болница на МВР-то да му го лекуват. И му го писали у досието, че си пада малко *******. И това не са Приказки под шипковия храст, а реалността у нас. А у гръцко чукал некаква на баира, па си изгубил документите, па хукнал-та право у Резидента на всичките български шпиони по тази географска ширина. Цирк! Ако това е лицето ни, как ли изглеждаме от обратната страна!?!?

Kъм статия Гарелов: Изборът на патриарх ще е част от политическата битка, която се води между Изтока и Запада

2024-03-08 18:28:03До "патриотите" на издръжка от Руското посолство, Дори и само това да е единствената дейност на правителството, ръководено от проф. Денков - поклон! Когато, ако някой ден, лудият Вова хвърли бомбата и у нас, то тя ще разграничи любещите Го Него безумнно и яко платено, от юродивите, които смятат, че това същество е престъпник. Верващите у него ще са пощадени и отново ще възстържествува и у нас правословно-национал-комунистически просперитетен режим. Алелуя! То друго и не заслужаваме!

Kъм статия Махането на ПСА е един от успехите на правителството, отбеляза Денков

2024-03-03 17:12:17Този фатмак и до ден днешен не е разбрал какво всъщност се е случило на днешната дата през 1978 г. Няма си друга представа, освен набитата в кратуната му версия за "освобождение", какво е правила войската на Н.В. император Александър II по българските земи и с каква цел е шетала по Балканите към Проливите. Народът е казал :Теле се е родило-вол ще си умре.

Kъм статия Радев от Шипка: Тук съм, за да ви благодаря, че опазихте националния ни празник от посегателствата

2024-03-02 20:11:00Нагла путинолюбива мърша!!!

Kъм статия Митрофанова за Навални: Той сам си избра тази съдба

2024-02-28 19:46:17Приднестровска молдовска република на над 220 хиляди граждани на Русия и уникалния положителен опит на руските миротворчески сили на Днестър, както и статута (на Русия) на гарант и посредник в преговорния процес". А у нас заселените според кадастъра, притежатели на над 30 000 недвижимости, кристално чисти, честни и почтенни поданници на вова владимирович. Зависимостта е: Хомо Курполентис Магнитникус и Хомо Крадливикус Мутрикус са Му сол ташак на вова големеше и 5-та Му колона, начело с бабаит-драгоманина Мутрофановна Мадам - ша го сменят г-н Тагарев. Който си мисли, че Мутрата от Банкя и дебилът, дебютиращ в цирка "ДПС- ЕООД" го играят Евроориентирани-явно още вярват в историите от Приказките под шипковия храст.

Kъм статия Приднестровските сепаратисти поискаха Русия да ги защити от Молдова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.