ПРОФИЛ

Рейтинг
1128
точки при гласуване
1

Minddestruction

създаден на 2016-06-02 05:32:05
Всички ваши коментари (36)
Дата Коментар
Страници
2018-07-02 19:00:24Докторе, Каква ти парламентарна република!? Ние вече сме свикнали че Боко Тиквата (или който стои зад ньегъ) кадрува Главния Прокурор, неприсъствено заседава във Висшия Съдебен Съвет, не ходи на парламентарен контрол (да не си губи времето щото има мачлета и т.н. важни дейности), казва какво да реши парламентарната Му група (т.е. парламента) както и с други висши прояви на демокрацията. От европейската демокрация искаме само кохезионните фондове, но виж Бащицата ни е нужен "както Слънцето и въздруха за всяко живо същество". Шъ съ упраим само ако ни избият и докарат други вместо нас!

Kъм статия Из делниците на един луд (25-29 юни)

2018-06-20 23:41:53На Баце Бойко му е трябвал бушон. Що не си подаде оставката той самия заради: - ходене навсякъде по чужбина с правителствения самолет (хиляди пъти по-голям разход даже до Сърбия ) - разнася нето из Бг на вертолет (е сега ще спре защото е бъзльо) -возенето на бистришките ''''Тигри''''-да се по возят момчетата със същия самолет -признанието му че и Левски и ЦСКА го ползвали над 20 пъти?! А сега някоя и били купили билет за 8000лв за да не иде като смачкана кифла на международна конференция - и опааа Баце принципен, казал и сама да си даде оставката иначе ще я уволни.

Kъм статия Зам.-министърът в оставка Росица Димитрова обяви, че била "сготвена"

2018-06-20 20:33:55Може за много неща да не харесвам Симеонов, но в случая е прав. Лети зам.м. До щатите - 8ч полет и да стигне смачкана кифла и да се бори с часовата разлика по конференции. А Бае Бойко като ходи навсякъде с правителствения самолет (десетки хиляди пъти по-голям разход),а из Бг се 'скита' с вертолет? Да не говорим за това че даваше правителствения на Тигрите, а после се оказа че ЦСКА и Левски ги возел редовно ....

Kъм статия Симеонов недоволен, че Борисов уволнява, без да се допита до него

2018-05-22 03:26:44Докато е в този състав "Св." Синод ще гласува и действа както каже ДС/КГБ (за справка комисията по досиетата). После ще дойде новата смяна начело с Николай пловдивски, които винаги могат да бъдат купени.

Kъм статия Из делниците на един луд (14-18 май)

2018-04-11 07:09:07Г-н (пр.) И. Дичев иска да ни каже, че като е интелектуалка, призната от мнозина като светило в науката Ю. Кръстева не може да е сбъркала. Че тя видите ли не била искала нищо да постига в България (?!) и не искала да се изкара десидент. Абе Дичев, ти на кого ги разправяш тия за балансирания подход? Толкова ли си забравил (да не кажа друго) как се отиваше даже на екскурзия в соц. страна? А в западна страна??? А кой беше пускан да учи в чужбина (даже в соц. страна)??? А как така няма да го минат през десет сита и да го вербуват ако отива на Запад със западна стипендия??? Че и ще пускат роднините и да и гостуват??? Я у лево!!! Това че човек е интелигентен не значи че не е продажен. Продала се е за да си живее във Франция, а сега не иска да признае! Но няма изненада - никой от доносниците не се извини и само обясняваха че били добрички доносници (вкл. целия свети синод начело със сегашния патриарх).

Kъм статия Юлия Кръстева и петното ДС

2018-03-12 07:11:36занимае за това за което е избран, вместо да се снима по кратки гащи та да се прави на народнийо президент....

Kъм статия Сидеров изригна срещу Симеонов в ефира на Дарик: Направихме те политик, извини се

2018-03-12 07:10:29Ситуацията е и комична и абсурдна и трагична (за бг 'гражданското общество'). Руснаците пратили 'духовно' лице да ни посети. И винаги ще кажат че неговото изказване не е официалното мнение на правителството. Те даже и за изказванията на говорителката на правителството направиха така, та какво остава за цигарения ченгеджийски патриарх всесъветски. Болен Сидеров, който даже си започна за предишни избори кампанията, се води националист (е малко съветски националист). И поучава как да се зашитава националния интерес. Валери Симеонов, който няма възпитание и умения за селски кмет е вицепремиер на България, се изказал за изказването на съветскийо патриарх. И о чудо! Единствено този тъпанар защити България!? И сега първо другите патрЕотЕ ша са раграничат от него и от себе си, после и правителството. И всеки се разграничава от всичко и най-вече от себе си. Само наплютото си остава на нашата президентска маса, а президента си тананика "Мама я льотчика люблю...", вместо най-накрая да се занима

Kъм статия Сидеров изригна срещу Симеонов в ефира на Дарик: Направихме те политик, извини се

2018-03-06 02:57:24Do Alicante: "Освобождението" е било такова само в главите на част от обикновените руски и други войници и някои слабообразовани българи. При това войната не е била съгласувана с другите велики сили, което много ясно проличава на берлинския конгрес (има много факти, които пропускам). Освен това преди освобождението руската политика е била против самостоятелността на България (църковна и държавна) и е останала такава и след това (Сръбско - бг войната подтикната от Русия, договорите на Русия със Сърбия и Румъния, които довеждат до пълния крах на Бг през междусъюзническата). И забележете - вековния поробител не ни напада през сръбско българската война, не ни напада и през междусъюзническата; и сме съюзници през първата световна. А трябва да сте много глупав или добре платен та да не знаете/признаете за стремежа на Русия да превземе проливите... Та вместо 3-ти март всеки друг ден е ще служи по-добре за национален празник

Kъм статия Из делниците на един луд (26 февруари – 2 март)

2018-03-01 03:23:54Е това ако е защита?! Наш'то правителство се разграничило от себе си и Таяни затраял. "Извинявай другарче, друг път няма да правя така...."

Kъм статия Таяни защити Ска Келер пред ЕП и призова случаят с Валери Симеонов да не се повтаря

2018-02-23 03:34:54Практически всички (бивши) десни избиратели са на мнението на ББесния. Аман от компроментирани лидери. Да не говорим за Мадам Йес (която няма нищо общо с дясното); за Лукарски (който си е явно корумпе, и леке, как го допуснаха да се издигне); Кафеджията Спетема (лично го познавам като корумпе); Карловския кмет и т.н. Докато няма лидер да поведе - доникъде няма да се стигне с партийни форуми на които да се разпределят постове (по системата на тройната -- 3-5-8). Една измислена партия с харизматичен лидер Бойко (не мога да го понасям) успява от 10 години в България. След Костов (с всичките му недостатъци) само Христо Иванов е показал някакви наченки за такива качества. Уви докато няма харизматичен лидер с що годе чисто досие и криза, която да го избута нагоре шанс няма.

Kъм статия Дясното обединение? Ето как може да стане

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.