ПРОФИЛ

Рейтинг
13924
точки при гласуване
10

ScrewIslam

създаден на 2016-04-26 20:28:45
Всички ваши коментари (316)
Дата Коментар
Страници
2017-06-04 14:31:27"terrorism breeds terrorism".... "ideology that perverts Islam"... Лъжи, лъжи, лъжи на квадрат! Не ма! Ислямът ражда тероризъм! Прочети корана.

Kъм статия Мей след терора в Лондон: Достатъчно! Нещата трябва да се променят (видео)

2017-02-27 20:15:35Тази клиника наистина работи добре. В нея работят топ професионалисти и си обичат работата. Не знам какво искат да й реформират. Просто трябва да оставят професионалистите да си вършат работата. Вероятно бюрократите им се месят само за да се знае кой е шефът.

Kъм статия Шефът на детската травматология в "Пирогов" подаде оставка, екипът иска да го последва

2017-02-27 20:09:10Настръхнах от погнуса! Единият рутинно си подаде ръката да му сервилничат, а другият с радост я пое! Гнус и от двете страни! Отпадък, облечен с власт!

Kъм статия Цветанов целуна ръката на Борисов за прошка (видео)

2017-02-27 19:38:08Данван, Този професор дава верни факти, но не дава вярна диагноза. Проблемът не е в капитализма, а че държавата спира капитализма. Държавата взима парите, произведени от капитализма и ги раздава на 1. ИЗБРАНИ ОТ НЕЯ капиталисти 2. На всяка социална група, която крещи за социално подпомагане. Това важи и за България, и за всички демократични цивилизовани държави в момента. С две думи, проблемът е в раздутата социална държава (big government), която не оставя капитализмът да си върши работата чрез свободния пазар, а спасява наглите банкери с парите на данъкоплатците. На същия принцип спасиха КТБ с нашите пари, и на същия принцип всеки работещ българин издържа лежачи, които никога не работят и живеят на социални помощи, плюс плащаме за държавни поръчки, които отиват в едни десетина фирми, избрани от корумпираните политици. Решението е да намалим правомощията на държавата, да закрием 5-6 министерства и да съкратим 2/3 от държавните служители.

Kъм статия Спират свободния достъп до UK, "за да не дойдат половин България и Румъния"

2017-02-25 22:19:34Не му е от религията, не е терор, нищо че е крещял "Аллаху акбар".

Kъм статия Фараж: Победите на Брекзит и на Доналд Тръмп са началото на голяма световна революция

2017-02-16 18:33:38Eхо, преводачите, буквалният превод е кошмар за читателите. “Two state solution“ в този контекст трябва да е „палестинска държава“ – т.е. „Тръмп не иска палестинска държава“. А по темата: Палестинците не искат своя държава. Само го декларират. Реално, единственото, което искат, е да издавят всички евреи в морето. Мохамед е завещал в хадисите на орките: „Последният ден няма да настъпи преди да убием и последния евреин. {В деня на страшния съд} аллах ще даде глас на дървото и камъка и те ще извикат „О, мюсюлманино, зад мен се крие евреин! Ела го посечи!“ Това на нормален език означава, че всеки правоверен, който не е загинал в джихад, ще си стои в гроба и няма да отиде в рая. Ще отиде в рая в деня, в който муслимите избият евреите до крак. В устава на Хамас до преди няколко години пишеше, че основната цел на Хамас е да унищожат евреите. После го изтриха. Нищо друго няма значение. Хамас това работи – смърт на евреите. Всеки, който си мисли нещо д

Kъм статия Тръмп се отказа от двудържавното решение на израелско-палестинския конфликт

2017-02-15 21:18:25Социалната система възпроизвежда бедност. Ако искаме ромите да работят, трябва: 1) да орежем администрацията на МВР и да пратим истински полицаи в малките населени места 2) да освободим от данък общ доход всички семейства, които имат деца, при условие че – а. бащата и майката са завършили средно образование; b. имат сключен брак; c. имат доказан трудов стаж поне две години непосредствено преди раждането на детето или d. са учили висше образование минимум две години. 3) да спрем всички социални помощи, с изключение на тези за инвалидите, които реално не могат да работят, по ОГРАНИЧЕН списък. Няма нормален човек, който прави деца, защото разчита на помощи –детски градини, майчински... 4) да въведем 100% частно здравеопазване и всеки да се осигурява сам. Всички болници да са частни. Цените на здравеопазването ще паднат - конкуренцията сваля цените. Сега работещите плащат здравни осигуровки, и като отидат на лекар пак плащат, т.е. плащат двойно.

Kъм статия Като отделяме ромите в гето, произвеждаме професия каруцар

2017-02-09 19:44:45До: Жертвата Пак не си си пил хапчетата. ЕС и Меркел НЕ СА ДЕМОКРАЦИЯ, а диктат на бюрократи, които ходят с охрана и нямат връзка с реалността, със здрава подкрепа от твоите дружки, левичарските медии, които благославят мултикултурализма. А мулитултурализмът не е равенство. Той отнема права от гражданите на националните държави и дава ПРИВИЛЕГИИ на чужденци и главорези, които не искат да се интегрират. Меркел и медиите налагат АНТИДЕМОКРАЦИЯ в името на социалната справедливост – твоето кредо. Ти няма да го схванеш, защото левичарството е шизофренно – иска да пие мляко от единствената крава, която винаги дава мляко - демократичната правова държава със свободен капитализъм – и в същото време крещиш неистово „Убийте кравата – тя е социално несправедлива - богатите стават богати като ме експлоатират“. Никога няма да схванеш, че богатството не се създава от експлоатацията на работника, а се създава в доброволно сътрудничество между 1 капитала, 2 капиталиста и 3 работника.

Kъм статия Вдигат стъклена стена против куршуми около Айфеловата кула

2017-02-08 22:27:43Ето я квалифицираната работна ръка на Меркел и Могерини! Три в едно - леви избиратели, квалифицирани работници, и добър генетичен материал за освежаване на застаряла европа.

Kъм статия 11 арестувани при антитерористична операция в Брюксел

2017-02-05 10:33:51Браво на Тръмп! Не е идеален, но има здрав разум и твърд характер.

Kъм статия Тръмп обжалва спирането на указа за имиграцията

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.