ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

One Direction

създаден на 2019-11-08 11:11:31
Всички ваши коментари (3)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-11-08 14:35:01Те ДБ са готови и с дявола да влязат в съйз, ако това ще им донесе някаква полза, тука Бойко е прав. Хубаво ги е нахранил заедно с другарката Манолова.

Kъм статия Борисов се похвали с кметовете си и обвини ДБ, че са се 'съешили' с Нинова

2019-11-08 11:37:46На г-жа Нинова все някой друг й е виновен. И никога няма да признае, че нейната партия не става - нещо, което е очевидно.

Kъм статия Корнелия Нинова до посланиците: На места изборите бяха откровено фалшифицирани

2019-11-08 11:36:05Боклукът е проблем навсякъде, дори и в една от най-развитите държави в света - Германия. Знаете ли, че немците, които са първенци и основоположници на рециклирането, произвеждат най-много пластмасови отпадъци в цяла Европа? Така че и те си имат трески за дялане и сигурно някой се облажва за сметка на друг. Но е хубаво да се учим от тях за хубавите неща, а не за лошите. Освен, че трябва да се краде по-малко от баш шефовете (щото хич май е химера) и парите да се влагат, в каквото е посочено, че ще се вложат, трябва и да имаме по-високо лично самосъзнание за разделното хвърляне на боклуците. Защото ние като граждани също сме част от проблема и решението му. Нека се стараем да ползваме по-малко пластмаса! Нека бъдем по-отговорни към тази планета, която е наш дом. Може да звуча високопарно и леко наивно, в стил Грета от Швеция, обаче е важно и трябва да го разберем. Другото - да се борим срещу далаверите и корупцията, а не да си мълчим и всеки да се спасява по единично.

Kъм статия Екопак е получила 187 млн. лв. такси, а е инвестирала само 17 млн. в рециклиране на боклук

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.