ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Mladen900

създаден на 2020-02-04 12:33:30
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2020-03-24 23:44:13По сервизите за телефони в Студентски град продават за по 30-40 лв анонимни сим карти / най-вероятно регистрирани на мангали бушони / . Сърдечно ви съветвам да си вземете такава докато се нормализира положението, за да ви е спокойно на главата. Нормалните телефони ги оставете в къщи на нощното шкафче като примерни граждани.

Kъм статия МВР вече ще знае къде сте, къде сте били и с кого сте си говорили в последните 6 месеца

2020-02-22 21:39:26Живеем в страшни времена щом представителите на медиите открито аплодират забраната за марша и за отнемането на свободата на словото и изразяването на групи, с които не са съгласни. Историята нагледно демонстрира, че най-сигурният начин да радикализираш една група от хора и да им отнемеш свободата на словото. Направиш ли го, те се чувстват мъченици, а мъчениците правят радикални неща. Свободата на Словото е основата на Свободата. Без нея ние не сме свободни. Моментът, в който започнем да делим свободата на словото от речта на омразата е моментът, в който свободата на словото загива. Годините минават, правителствата се сменят, а стандартът за реч на омразата се променя с промяната на поколенията. Единственият начин да подсигурим свободата на тази страна е като оставим хората да изразяват свободно мнението си. Нека бъдещите поколения съдят дали е било омраза или не.

Kъм статия За първи път от 17 години в София нямаше Луковмарш

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.